Märkliga drömmar

Jag drömmer bara en massa knas hela tiden. Men nattens dröm tar nog alla pris, den var fruktansvärd!
Jag drömde att människor frivilligt kapade bort kroppsdelar. Armar och ben i första hand. Jag såg på från ett annat rum med ett sånt där spegelfönster hur 3 personer låg på ett bord och läkare skar bord kroppsdelar på dem, och de var vakna och kände smärtan. De skrek av smärta, men emellanåt tittade på varandra och log. De hade även köttsår på överkroppen, det som var kvar av den. När läkarna tagit bort armar och ben så låg människorna kvar där, och pratade om upplevelsen med varandra. Det var blod, armar och ben överallt, men allt var organiserat. Och jag bara stod i det där rummet och såg på. Hur sjukt är inte det? Varför drömmer man sånna saker? Vissa drömmar kan man analysera lite smått själv, men denna går ju inte att analysera. Det är ofattbart att hjärnan kan fantisera ihop. Vaknade av drömmen och mådde så fruktansvärt illa och dåligt, efter den blev det inte mycket sömn.Matlusten har inte riktigt varit den bästa hittills heller, inte så konstigt med tanke på hur sjuk drömmen var. Orkar inte med alla dessa konstiga drömmar, dom förstör mig totalt. Bilderna går liksom inte att få bort, dom är som inbrända på näthinnan. Fy fasen..

Och så uppsatsen, igen, jag blir inte riktigt klok på det här. Varför ska jag ha så svårt att komma igång? Satt och försökte formulera EN mening hur länge somhelst, hur kul är det då?! Aja, det löste sig och jag är snart klar med tilläggandet och ändrandet. Koncentrationen är inte den bästa, massa andra tankar som snurrar runt.

Senare idag bär det av mot Borlänge för att kika efter doppresent med Sara, det ska bli trevligt! Efter det blir det fika, och alla som är sugna är välkomna att joina :)

Jag vill ha lördag nu! Det börjar spritta i benen av danslust :) Är dessutom så sjukt sugen på dom 3 aporna som jag pratade om igår. Mmm! Dom är så goda :p Ska även bli riktigt kul att festa till det med Jenny och gänget, även fast vi känt varandra ett tag nu så har det aldrig blivit av. :) Snygg ska jag vara också, så det så! haha

Hihi, har just nu ett videosamtal med Erika och Felix, sötunge :D

Nu ska jag sätta på mig ansiktet så jag ser ut som folk sen när jag ska iväg.

See you when you see me

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0