It´s a cold cold day

Yes it is! Fy tusan så kallt det är ute idag, är det ens lagligt?! Aja, får väl försöka uppskatta att det faktiskt är en fin dag trots kylan, solen skiner och det är faktiskt rätt fint ute, det måste jag mot min vilja erkänna.

Tomas och underbara Emilia har varit här några timmar, myspys. Hon är för härlig den lilla damen! Hon går runt här i ett par av mina pumps och är så tjusig så, och dessutom har vi lekt doktor, jag har fått vara bebis doktor för att vara exakt. Hennes bebis har haft bland annat bebisar i halsen, ägg i halsen och en paprika i magen, så vi har opererat lite :p Tokstolla :) Fast jag är väl inte ett dugg bättre själv kan jag väl tillägga haha.

Gudars vilken natt jag har haft! Det var olidligt varmt när jag skulle sova, och jag vill ha det lite svalt i rummet när det är sovdags, så man verkligen kan kura in sig i täcket. Så sov oroligt, och dessutom vaknade jag till vid 4-tiden av att det prasslade i påsarna som stod på golvet (jag vet, dom ska inte står där) så jag trodde att dom höll på att ramla omkull så jag ställer rätt dom och kryper ner igen. Men efter en stund prasslar det igen, jag tänder lampan och vad ser jag? Jo, en liten liten mus som springer i full fart över golvet och upp i ett hål i väggen vid mina garderober. "Jisses, vad nu då? Äh, den försvann" tänkte jag och släcker och försöker somna om. Men icke, vaknar till och tänder lampan igen, då tar musrackaren ett skutt över min handväska och försvinner in i väggen igen. Så jag ragglar upp, säger till far min, som mot min egentliga vilja fixar till en råttfälla. Men tungt hjärta krälar jag ner igen och hoppas att musen inte går i fällan, men självklart är det inte över än. Vaknar med ett ryck när jag hör fällan gå igen, ännu mer tung i hjärtat tänder jag och kikar mot fällan, och där står kattjäkeln och nosar, men ingen mus i sikte. Lättad över att varken katten eller musen är skadad slänger jag ut katten och lägger mig igen. Och då äntligen fick jag somna in ordentligt. Så idag är jag otroligt seg, men ändå rastlös.

Nu ska jag återgå till att leka och mysa med Emilia, vi ska kika på Scooby-Doo, till min stora lycka! Bara älskar den byrackan :)

Puss på er!

Finner inga ord..

.. för den den här helgen som spenderats med en fruktansvärd ångest i precis hela kroppen. Ber alla inblandade om ursäkt för fredagen. Den ska nu glömmas och förträngas. Så enkelt är det.

Resten av helgen spenderades i Grängesberg med Jenny och co, mycket trevligt :) Gav mig ut på äventyr på lördagen, i en annan del av Grängesberg :p Trevligt ;)
Och igår fick jag ta en runda och hämta glömda saker. Eller runda och runda, två ställen var det ju bara, men ändå :)

Jag vet inte vad jag ska skriva mer, är så sinnessjukt trött idag, efter en helg med tok för lite sömn så jag ska kräla ner i soffan under täcken och bara vara idag. Skulle behöva plugga, men det får jag ta tag i en annan dag, i morgon förhoppningsvis för jag vill ju trots allt bli klar med skiten! Men hjärnan fungerar inte som den ska idag, det märks ju bara genom detta oinspirerande inlägg.

Ha det bra gott folk och God fortsättning!

Puss

Juldagen

Hoho, ikväll är det minsann dags för lite party, vilket jag sett fram emot ett tag nu eftersom jag inte varit ut sen Halloween :) Ska ut med helt underbara människor och jisses vad snygga vi kommer vara ;) Tänker släppa alla tankar som inte är så positiva, och bara ha kul, som tusan dessutom! Slå klackarna i taket med bruttorna och bara vara så glad som det bara går att vara! Just nu känner jag mig inte peppad efter ungefär 3-4 timmars sömn inatt, både känner mig och ser ut som sju svåra år, vilket min kära bror påpekade när jag var och lämnade hans bil. Han använde inte just de orden, men andemeningen var densamma. Det känns ju inget vidare, men det går över med smink och lite god dryck i kroppen tror jag minsann! Och med det härliga sällskapet om det bjuds på ikväll så ordnar sig nog allt, inga bekymmer. Nu låter jag negativ och positiv om vartannat och jag inser att jag låter som att jag försöker intala mig att det kommer bli roligt ikväll, men det tror jag verkligen att det blir :)

Hade förövrigt en helt underbar julafton igår, vi var som sagt samlade hela högen, alla 17 som antalet blev :) Underbart att se och höra alla barnen leka och skratta, dom är mina guldklimpar och betyder mer än ord kan beskirva, det är en sak som är säker!

Nu ska jag försöka få Sara att rappa på lite, så vi kan kila iväg och köpa käk, och så vi kan påbörja mission get beautiful :)

Hoppas alla får en riktigt rolig kväll, vad ni än tar er till :)
PUSS

God Jul

Yeeey, idag är det julafton gott folk, mysigt huh? :) Bara älskar doften som kommer från granen i hörnet i vardagsrummet, den doften kan få det att pirra lite i magen, ni vet sånt där julpirr :) Och dagen till ära så ska jag snart skutta ner i duschen, sen göra mig lite extra fin, känns som att julafton förtjänar det. Nog för att det bara är mina högt älskade familjemedlemmar som ska se mig, men ändå, vid speciella tillfällen vill jag minann lägg manken till lite extra. Det enda jag saknar på julen är en karl att fira med, någon att köpa mysiga julklappar till (även fast jag är kass på det), men det kommer väl sådana tider också kan jag tro. Familjen förgyller min jul alldeles ypperligt bra :) Så God Jul på er, och hoppas dagen blir så där tokmysig som julafton ska vara :)

Hade lite julmys i Källbotten med familjen Angelin/Renbro igår kväll, jag tog med min chokladsmältargrej (vet inte hur det stavas på riktigt), massa frukt och massa choklad såklart som vi smaskade i oss. Det var mitt tack för att de finns, att de alltid bjuder på massa kaffe och alltid står ut med mig och mitt tjål :) Känner att fler sådana kvällar skulle sitta fint :)

Nu är det dags för duschen, sen åker ansiktet på for real :)

Puss&God Jul!


Dan före dopparedan

Oh yes, i morgon smäller det, då är det julafton! Fattar det inte riktigt, känns inte verkligt. Jag som alltid brukar vara så där pirrig som man är när man är liten innan julafton, men det infinner sig inte riktigt i år. Men jag ser verkligen fram emot morgondagen, får ju träffa alla bröderna, deras "frugor" och alla barnen, precis allihopa! Det är nog det bästa med årets jul, att alla kommer vara samlade en liten stund i alla fall hoppas jag! Julklappar vill jag självklart ha, fast mamma och pappa kallar mig vuxen så tycker jag ändå att jag förtjänar julklappar och blir som ett barn när jag får öppna klappar :p Men viktigast är ju att barnen får julklappar, det är ju dom som vi alla koncentrerar oss på. :)
Oh, sen är det juldagen. Som jag ser fram emot den! Utgång med massa härliga underbara människor, och mamma Lina ska minsann ut, det var år och dar sen vi var ut tillsammans. Och då är jag faktiskt allvarlig! Ska bli så himla roligt, piffa till oss tillsammans en hel hög brudar, hälla i oss lite alkohol, sen vidare på spritbord (som btw är onödigt dyrt) och träffa massa kul folk, sen blir det Solo för hela slanten. Jag har faktiskt inte festat sen Halloween så jag ser verkligen verkligen fram emot a night out :) Och att man får göra sig extra fin är också helt underbart, för på juldagen lär man vara lite mer fancy är en helt vanlig festkväll känner jag.

Och jag bara HATAR förkylingsblåsor, det slår aldrig fel att jag får såna innan, under eller efter en förkylning. Och nu är dom här, vilket timing va?! Bekämpar dom så gott jag kan, känner mig som ett litet slusk! Det är verkligen dagens minus!
Dagens plus är att jag ska ta med en liten överraskning och åka till familjen Angelin/Renbro fram mot kvällen ;)
Ett annat plus var samtalet för en liten stund sen ;)

Puss&kläm

Plugga..

Är vad jag bara MÅSTE göra idag, måste komma lite längre med arbetet, är inne på sida 5 och skriver och det duger inte när jag vill vara klar i morgon. Hur det ska gå till, det är en gåta, men ska minsann försöka ta tag i det här. Någon som har lite inspiration att bjuda på? Nej, det får jag nog försöka ordna själv. Något ska jag väl kunna knåpa ihop, i alla fall någon sida till. Vill inte sitta och tänka på arbetet under jul och nyår och bli stressad, det känns ju inge kul alls!

Usch vad jag drömt massa tok inatt. Inte kul. INTE kuul. Känner mig nu väldans frustrerad på flera olika sätt. Nu får det vara bra, vill drömma härliga drömar som man vaknar och är glad av. Morgonhumöret är inte på topp idag pga drömjäklarna. Men det ordnar nog upp sig, brukar ju inte vara så sur av mig.

Nu ska jag minsann försöka ta tag i arbetet så jag kommer igång någon gång idag! Vill hitta på något ikväll, någon som vill anmäla sig frivillig att roa mig? ;)

Puss&Kläm


Måndag igen

Ja nu gott folk, idag är det måndag igen. Känns som att det är måndag oftare än det är fredag faktiskt. Men idag gör det inget, för snart är det jul :) Ser fram emot Julafton då precis hela familjen förmodligen kommer vara samlad, i alla fall en liten stund. Det är alltför sällan allihopa befinner sig på samma ställe, och jag bara älskar när jag får ha alla omkring mig, för jag har en riktigt underbar familj! Och alla barnen, underbart att ha alla tokar här, då är faster Malin som nöjdast och bara njuter trots allt väsen som det medför att ha 6 barn här samtdigt. Oj, 6 barn, förra året var det bara 4, häftigt va? :) Men jag är en familjekär människa och julen är helig, då ska alla träffas tycker jag. Fast det är fullt förståeligt de jular då det inte är så, för det är inte lätt när alla bröderna har en egen liten familj och fler ställen att vara på, så det gäller att ta vara på tiden :)

Idag hittade jag äntligen ett par snygga skor som kan duga till juldagen :) Tokfina stövlar blev det, med perfekt höjd på klacken, jag blir inte 2 meter lång i dom och dom kommer även göra min look på juldagen mindre balig med tanke på min klänning :) Hade nästan gett upp när vi väl hittade dom. Dom är för stora, men ett par extra strumpor och en till sula så sitter dom fint :)

Träffade Felix idag igen, mamma ville ju också se honom eftersom hon inte var hemma igår när dom kom och visade upp honom plus att vi hade Magnus bil här hemma. Han är så fin, så fruktansvärt söt. Även fast han är pappa upp i dagen :p Så härligt att mysa med en nykläckt liten goding, föll så fort jag såg honom, gullunge! Kul att Felix och Eliaz är födda samma år, då kan dom minsann leka med varandra och Eliaz behöver som sagt inte känna sig ensam bland alla underbara bruttor :) Åh, vad jag saknar dom allihopa, mina hjärtan. Men snart snart snart får jag träffa dom, yeeey :)

Sitter och sneglar lite på CSI, finns det någon bättre serie? Jag bara älskar det, så ska nog ta och koncentrera mig på det för det är väldans spännande idag, fast det är det ju jämt :p

See you when you see me


Kärlek

Det var vad mitt hjärta fylldes av när Magnus och Erika var förbi med det lilla underverket Felix idag. Mitt fasterhjärta höll på att spricka av kärlek. Han är så fin. Så liten. Så underbar! Passade på att lukta på hans lurviga lilla huvud och bara njöt, att ett litet liv kan lukta så gott. Det är en underbar känsla att få en bebis i famnen och bara känns hur mycket man verkligen älskar honom/henne utan att ens veta vad det är för en liten person som gömmer sig under alla kläderna, tårarna var inte långt borta.( Om jag känner så nu, hur ska det då bli om jag själv får en bebis en vacker dag?) Det är något magiskt med bebisar. Så häftigt att något så litet fungerar likandant som en annan gör, dom har ett litet litet hjärta som slår, små fingrar, små fötter och tår. Jisses vad barnkär jag är. Och kär blev jag i Felix, min långa lilla kille :) Men den rackaren hade rivit sig så väldans mycket i ansiktet, jag måste nog lära honom att det inte är bra :p

Alla känslor jag beskrivit har upprepats flertalet gånger, störst har känslorna varit när de nu 6 brorsbarnen kommit till världen. Men även med mina vänners bebisar, när jag träffade Mindie första gången, då var tårarna nära, och det har dom varit flera gånger när jag hållt henne. Det är något speciellt när någon man känt större delen av livet får barn, speciellt som man vet velat ha barn så väldigt länge. Men alla barnen runtomkring mig är underbara, deras föräldrar också för den delen. Det kan inte vara på något annat sätt än att jag har världens mest underbara människor i mitt liv. Ni gör mitt liv till något väldigt speciellt, ni lyser upp min vardag bara genom att ni existerar.

Gudars vad känslofull jag blev, men jag är så, en riktig känslomänniska. Jag känner sällan saker lite smått, det blir alltid brutalt mycket känslor. Speciellt när det kommer till kärlek av alla dess slag. Kärleken är en stor del av mitt liv, det är något så stort och speciellt och man ska verkligen inte ta den förgivet. Jag har ett stort hjärta och det är fyllt av mina nära och kära, dom som betyder allra mest i mitt liv, och ni vet vilka ni är, inte sant? Ni är så älskade.

Puss&Kärlek till er

Helgen som den varit

Då var det söndag igen, har varit en skön söndag hittills, sov länge idag :) Men har inte sovit dunderbra inatt, var och vaccinerade mig igår, trots min tidigare vägran mot det, och armfan gjorde en hel del ont, och vänster sida är min sovsida :p Men det är bättre nu, har rört på armen extra mycket för att det onda ska gå över, och det funkar :)

Min älskade Filippa har varit här hela helgen så vi har myst en hel del. Igår morse vaknade jag av att hon var uppe och tassade en sväng, så jag klev upp och gick och sa åt henne att komma och mysa med sin kära faster sen kröp vi ner i min säng och mös och pratade lite strunt en stund, men till slut klev vi upp med varsitt täcke i högsta hugg och la oss i soffan för att kika på lite barnprogramm och efter en stund mös lite till. Har ju saknat den underbara flickan massor så tog vara på tiden och pasade på att berätta hur mycket jag älskar henne, min lilla mysstrumpa :) Och idag har vi inte myst så väldans mycket, men vi befinner oss i soffan båda två med Disney channel på, och tycker nog att barnprpgrammen är lika kul båda två :p

På eftermiddagen igår halkade jag mig till stan och min rara Sara, där Sanna och hennes toksötta vovve också var, Lina och Mindie dök upp så jag myste lite med henne också, sötungen, och senare kom Emma och flickorna skulle ut på galej, men jag följde med Lina och Mindie hem och käkade pizza med dom och Glempan. Vi kikade på Robinson och jag blev allmänt blödig när det var dags för dom på ön att käka kanin. Men jag gillar Robinson faktiskt, rätt bra lördagsunderhållning när man är en fattig student som inte har råd att festa. Spar mig till Juldagen :)
Efter Robinson åkte jag till Jenny och Camilla i Grängesberg och kikade på film, mycket trevligt! Dom är så himla söta och härliga dom flickorna, jag tycker verkligen om er :)

Har haft en bra helg, bara älskar att bara ta det lugnt! Fredagen var underbar, väldans mysig måste jag säga :)

Nu ska jag försöka få lite ordning på min kalufs, måste försöka bli lite fin ;)
Det pirrar, det gör det verkligen :)

Puss på er gott folk!


Fredag

Åkte till Grängesberg för att plugga idag, och när jag kommer fram till Jenny inser jag att jag har helt fel block med mig, och de viktiga papperen som jag bara måste ha när jag skriver fortfande ligger hemma. Inte går det bra att plugga då inte! Men jag har knåpat ihop enhalv sida till typ, så nu är jag inne på 4 sidor, och innan helgen är klar ska jag väl ha kommit upp i 5 i alla fall hoppas jag! Bara de viktiga papperen som krävs finns till hands så blir nog inte det några större problem alls. Men nu gav jag upp lite grann, måste ha en bok också, måste måste måste berällas! Helst igår, men jag får ta tag i det direkt efter inlägget.

Usch, inatt har jag inte sovit bra alls, hade en så hemsk dröm! Drömde att jag var utomlands, så långt var det alldeles underbart, men vi skulle bege oss ut på en båt och kika på delfiner och båtens botten bestod av glas. Mysigt? Ja, men inte så länge till.. Rätt vad det är dyker det upp massa hajar, min största fasa när jag ger mig ut i havet, och dom jävlarna börjar dunka mot botten på båten och glaset går sönder! Herregud vad rädd jag var och när jag vaknade hade jag fulllkomlig panik tills jag insåg att det bara var en dröm. Men efter det hade jag ju väldans svårt att somna om. Så känner mig lite småsliten idag, men det får väl gå ändå :)

Träffade Mimmie en sväng idag, gud vad kul det var att se henne, som jag saknat den människan! :)

Nej, nu ska jag väl ta och roa mig med annat, slå en rök kanske? Jag återkommer säkerligen senare ;)

Puss&Kraaam


Mysdag

Idag har varit en riktig mysdag. Var till förskolan en stund idag och myste massa med barnen och dom var inte ofrivilliga till myset :) Vi har sjungit, dansat, ätit jullunch bland annat. Kanon god mat :) TACK all personal som stöttat mig och hjälpt mig på traven, inspirerad är vad ni gör mig!
Efter förskolan åkte jag till Vad och hämtade kära lilla Emmie, åkte hem och böt om, ville inte ha dagiskläderna på mig till familjen Angelin/Renbro, sen drog vi oss dit och lekte och mös med la familia och Jenny och Ebba. Riktigt riktigt trevligt måste jag säga! Dom är så söta alla barnen :) Och Daniel somnade av på soffan, trevlig som han är, men SnyggLinda höll sig minsann vaken och var lika glad och underbar som vanligt :)
Jag och Emmie åkte hem igen, sen kom hennes kära mor så då blev det lite fika och korsförhör här i huset :p

Oh, är så nöjd med håret nu, I love it! Tack Jenny, du är tamigtusan bäst! :)

Nu sitter jag här, och är så trött att jag känner mig bakis, en känsla jag haft flera dagar nu, kanske är dags att verkligen sova ut i morgon? Behöver nog det tror jag, låg på helspänn hela natten eftersom min kära svägerska hade börjat få värkar igår så väntade bara på att dom skulle ringa och säga att bebisen kommit. Men icke, det samtalet kom på eftermiddagen. Välkommen till världen Felix, du är redan så himla älskad <3! Kul med en pojke, så slipper söta lilla underbara Eliaz känna sig ensam bland alla brudar :) Världens lyckligaste faster kanske man kan kalla mig? Det tror då jag minsann att man kan, älskar alla 6 underverken så fruktansvärt mycket! Och i mars kommer ju 7:de underverket, börjar bli en hel hög och faster Malin kommer ha fullt upp i framtiden, men det gör då ingenting alls :)

Snart börjar Glee, det får man inte missa för allt i världen! Så jag ska väl kika runt lite mer innan dess. Och btw, vissa människor är helt enkelt snuskigt äckligt patetiska. Make up your mind. Man kan inte kalla sig en vän när man är så otrevlig! Då klarar jag mig bättre utan dig. Så enkelt är det.

Puss&hej

The day in a little sammanfattning

Jaha, då var snart onsdagen förbi, en bra onsdag faktiskt! Har ju varit och träffat min handledare till fördjupningsarbetet idag och det gick bra, känns mycket bättre nu. Vet vad jag INTE ska skriva och vad jag SKA skriva. Så på fredag ska jag minsann sätta lite fart och skriva flitigt som en liten arbetsmyra :)

Efter Falun halkade jag vidare till Ludvika, svängde förbi vid familjen Angelin/Renbro en snabbis i ett nödvändigt ärende och hade svårt att slita mig därifrån som vanligt, underbara människor :)
Sen vidare till Jenny på salongen för lite klippning och färgning av mitt bedrövliga hår :) Resultatet blev en mörkare botten och lite fler slingor i skallen, and I really like it. Jenny kan sin sak hon, det kan jag då säga er! Har aldrig blivit missnöjd med något hon gjort med kalufsen :) Gohöna :p
Vi tog oss en fika också och min skrikande mage fick äntligen i sig en tacotallrik, och fasiken så gott det var! Lite varm choklad med grädde på det sen, mmm! Mycket välbehövligt i denna kyla! Bet mig nått så fruktansvärt i läppen bara för att jag var så sjukt hungrig, satan vad ont det gjorde och såret känns en del. Men, det finns dom som har det värre, tänkte bara om ni ville veta ;)
Planering av nyår blev det också eftersom Sara dök upp, ser fram emot kvällen, ingen dunder och brakfest, tack och lov! Jag har visst lugnat ner mig betydligt med festandet, jag orkar inte längre, ser inte det nödvändiga i det riktigt. Har jag blitt lite vuxen kanske? Jag vet inte, men känner mig rätt mogen emellanåt :p Så om folk bara kan ta sig i kargen och åka ut i skogen och spela spel, äta lite plockmat, dricka gott, umgås med trevliga och roliga människor och kanske kika på lite fyrverkerier så blir det här kalasbra! :) Come on people, det blir skoj!

Nej, måste nog ta mig in i duschen och sen kräla ner i sängen, ska till förskolan i morgon och umgås med barnen lite för sista gången i år så lär upp i tid. Ska hämta Emmie efter det och åka till familjen Angelin/Renbro än en gång och leka med mysiga barn och vuxna. Kära Jenny kommer ju också med lilla söt Ebba. Ska bli kanontrevligt :)

Talk to you later

Snö snö snö

Och åter snö! Jag känner mig kluven, jag tycker att det är riktigt mysigt med snön, allt blir så himla fint och vackert, men samtidigt förbannar jag snön, för med den kommer ju kylan och halkan. Tycker inte om att köra bil på vintern, men är det något jag är säker på så är det mig själv i trafiken, men har en fruktansvärd respekt för vädrets makter, det borde alla ha. Och kylan sen, den trivs jag inte med alls! Men om jag ska vara lite positiv idag kanske?:p Är det något jag gillar med vintern så är det såna dagar som det är några minus och strålande sol, det är verkligen tokfint och mysigt ändå. Det verkar bli en sån dag idag faktiskt :)  Och jag är glad för alla barns skull, som änltigen kan slänga sig ut i snön och leka! Är  inte helt osugen på att ta med mig några av "mina" barn och åka pulka, stjärtlapp, bob och så vidare, göra snöänglar, ha lite snöbollskrig och bara vara. Sen kan man gå in och dricka varm choklad, uppkrupen i soffan under en filt i bara massa myskläder. Jisses så sugen jag blev på det nu! Men jag får nöja mig med att halka iväg till Falun om ett tag och sen vidare och bli och se ut som folk i håret :) Jag måste även försöka hålla mig på benen, inga vurpor här tack! Men det är typliskt mig, jag vurpar jämt på vintern. Inte bara då för den delen, jag är så klumpig ibland att jag kan snubbla på mina egna fötter, det har hänt. Och jag tycker att det räcker med en vurpa utanför högskolan per livstid faktiskt :p

Och jag skäms lite än, gjorde bort mig lite igår. Eller gjorde bort och gjorde bort.. Pinsamt blev det i alla fall! Hur kan man vara så blåst som jag är?! Det borde inte få vara möjligt! Men, nu är det gjort och det jag sa var ju ingen lögn direkt, det var det inte, men ändå.. haha åh herregud vad jag skäms när jag tänker på det!

Nej, nu ska jag ta och skriva ut lite saker, sen ska jag göra mig redo för Falun och handledning till fördjupningsarbetet.

Puss&Kläm

Vad ska man säga?

Vet inte vad jag ska säga.. Eller jo, det vet jag, det känns i hela kroppen, det är ju helt sjukt egentligen! Men varför kämpa emot? Ibland måste man chansa och det tänker jag då verkligen göra nu. Borde väl inte ens drista mig att skriva såna här saker i bloggen, men jag kan inte låta bli! Underbart. Underbara människa. Underbara människor. Är så glad att jag har alla mina vänner, ni fyller mitt hjärta till bredden med kärek, ni betyder så himla mycket, det ska ni veta! Utan er skulle mitt liv helt enkelt vara väldans tomt!

Väntar med spänning på nästa bebis, som faster Malin ska mysa massor med! Men, det går inge bra för min kära svägerska, bebben trivs alldeles för bra i hennes mage, och snart är fasters tålamod slut, så har sagt till Erika att ta en snack med bebisen från mig :) Tänker på dig vännen!

När jag ändå är inne på tänka, så är det inte mycket som får plats i mitt huvud just för tillfället ;)

I morgon bär det av mot Falun och skolan, känner inte för det när väglaget är som det är, tycker inte alls om det! Men det är ett nödvändigt ont. Har ju som sagt inte kommit långt med mitt fördjupningsarbete, bara måste vara klar innan jul, så enkelt är det. Måste sätta press på mig själv, och om någon känner för att hjälpa mig med den saken så är det helt lugnt! :p Sen blir det minsann fixning av mitt hår och den gräsliga utväxten, måste vara fin på juldagen ju. Kan inte se ut som hej kom och hjälp mig då inte! 

Nej, nu ska jag nog göra mig redo för sängen, ska kika på Ice age 3 innan det är dags att slå igen ögonen, bara älskar barnfilmer :p

Puss på er allihopa!


Vart är min självdiciplin?

Den som vet med sig att han/hon tagit den, GE TILLBAKA DEN! Jag måste verkligen hitta den och komma igång mer med fördjupningsarbetet, visst jag har faktiskt fått lite gjort, men vill gärna ha mer är 3 sidor att skicka in till min handledare.. Men hur ska det gå när jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska fortsätta? Jag kan väl åtminstonde få bli klart med bakgrunden? Har lyckats få till inledningen, lite bakgrund, lite syfte/fråeställning och lite metod..Men det är ju bara småskvättar på allt! Blir så trött på mig själv, varför ska jag slappa till på det här viset? Jo, för jag tycker att det är så lång tid kvar tills den ska lämnas in. Men för tusan, jag vill lämna in innan jul så jag slipper ha det hängande över mig när jag ska försöka ha roligt och mysigt! Lär väl verkligen ta mig i kragen, på riktigt nu, har fram tills lunch på mig har jag bestämt, måste ju skicka in nånting i tid också så handledaren hinner läsa inför i morgon..

Måste säga att jag bara älskar Alicia Keys- Try sleeping with a broken heart. Åh, så underbar den är! Kvinnan har ju en gudomlig röst, skulle vilja att hon delade med sig lite till mig så jag slapp låta om en annan kraxande kråka när jag försöker sjunga! Men det kan jag väl glömma, tråkigt!

Usch vad negativt det här blev, det var väl inte riktigt meningen! Dom som känner mig vet ju att jag egentligen inte är så negativ, bara ibland, jag är ju mest glad och sprallig. Men jag blir lite bitter när det inte går som jag vill, speciellt med skolan, för det är ju rätt viktigt! Har ju liksom gett mig in på det här, nästan frivilligt, och då måste man väl ge järnet? Varför gör jag inte det då? Jo, för jag är alldeles för bekväm nuförtiden. Ännu en sak jag måste ta tag i. Bli nog många nyårslöften iår, fast jag inte tror på dom riktigt..

Nej, nu ska jag väl ta tag i det här, och försöka bli lite positiv, men det kommer garanterat, det vet jag :)

Puss&kläm

Måndag

Ja, nu är det kört igen, helgen är slut och måndagen är snart gången den med. Skulle ha pluggat som en tok idag, men fick ihop ungefär en halv sida, lite mer, bara för att min hjärna inte funkar som den ska! Men men, lär göra ett ryck alldeles snart igen.

Har varit till tandhygienisten idag, hua, jag ville verkligen inte, men ett nödvändigt måste. Gick bättre än väntat, mina tänder var så fin så :) Plus att jag hade något trevligt att tänka på när hon höll på att ta bort tandstenssnusket ;)
Efter det tog jag mig ner till Vad igen för att hämta min sjal som jag glömde igår och sen styrde jag kosan mot förskolan och kikade på barnen när de lussade, jösses vad söta och duktiga dom var! En liten kille stod längst fram och tokade sig, det var inte många som kunde hålla skrattet inom sig då inte :) Ska tillbaka på torsdag en sväng och mysa med barnen och käka lite jullunch, mums! Det känns tråkigt att inte gå dit 3 dagar i veckan längre, saknar barnen och personalen en hel del och kommer nog springa där titt som tätt när tiden tillåter ändå :)
Nu sitter jag här igen, med datorn i högsta hugg och måste försöka förmå mig att skriva lite, vill ju ha lite gjort inför handledningen på onsdag! Men inspirationen visar sig inte i onödan heller, den har gömt sig någonstans där jag inte kan hitta den! Men måste försöka i alla fall, inspiration eller ej!

Puss på er

Söndag och slut på det roliga

Mmm, i morgon är det tillbaka till verkligheten som gäller, måste plugga som en jäkla dåre den här veckan! Och speciellt i morgon och på tisdag förmiddag, hurra! Eller inte alls, uschans!

Idag var jag iväg till Borlänge med päronen, för att fixa min julklapp från dom :p Hittade tröjan jag ville ha, oh så fin den är! Men stövlarna jag drömt om ett tag och passade på att önska mig blev inte mina ändå! Fanns ett par i min storlek, yeeey tänker jag, men tar tillbaka det när jag får på mig skon och känner att den är helt förstörd i hälen, alltså sket det sig! Lilla Malin blev vrång. Vi gick vidare till alla andra skoaffärer men inget föll mig i smaken och om det väl gjorde det så var antingen klacken för hög eller så fanns dom inte i min storlek. Vrångheten ökade så jag gav mig innan jag skulle bli helt hysterisk. Töntig är det rätta ordet som beskriver mig ibland!
Och på eftermiddag begav jag mig mot Vad och mys med Emmie, Frida och Andreas. Min kära bror spenderade större delen av kvällen vid datorn och jag, Frida och Emmie sjöng lite Lips. Jag sjöng ovanligt dåligt idag, är alltid kass på att sjunga men idag slogs nog alla rekord! Men det var riktigt trevligt i alla fall och jag har skrattat en hel del, speciellt åt lilla Emmie efter jag försökt lära henne säga Lucas. Hon säger absolut inte Lucas som jag hade väntat mig, och jag är alldeles för blyg och försynt för att våga skriva här vad hon säger ;)

Mitt humör sänktes bra rejält på vägen hem från Vad idag, något bara tjuter i bilen, folk kan inte köra bil och så vidare, så jag satt och var halvt galen i bilen:p Men humöret har höjts en hel del nu :)

Är fortfarande väldigt nöjd med helgen, den har varit riktigt mysig och har i vanlig ordning spenderats med underbara människor och barn :) Vissa har helt enkelt en tendens att få mig att skina som en liten sol :)

Nej, jag tror nog att ni får nöja er med det här för idag, funderar på att släpa mig till duschen inom en snar framtid :)

See you when you see me

It´s helg :)

Japp, så är det, och jag bara gillar det! Trots alldeles för lite sömn de senaste dagarna så är humöret på topp och det känns ju så underbart! Har inte skrivit på någon dag nu och det är ju välsans dumt av mig, men jag har haft så mycket för mig :) Har spenderat en hel del tid i Grängesberg och Källbotten, hos och med människor som får mig att må så himelens bra, underbara människor. Just nu sitter jag hos Jenny i Grängesberg, hon håller på och knölar i färg i skallen så då passar jag på att uppdatera mina kära läsare lite. Vet inte riktigt vad jag ska skriva dock, sitter och småkikar på innebandy på tv också, Sveriges damer håller på att spöa skiter ur Schweiz, you go girls! ;) Finns ju ingen mer underbar sport än innebandy enligt mig, det är så sjukt kul att spela, men det har mina kära knän satt käppar i hjulen för. Men jag ska nog minsann ge det ett försök till inom en snar framtid :) Kan inte låta bli ju!

Är lite smått nervös över en sak, nämner inte här vad, och de som vet behöver inte busa ut det heller :p Men det känns kul och lite spännande också, mer än så säger jag inte ;) Iiiiih!

Nej, nu ska jag vara social, slå en rök och tjåla lite mer skit och njuta av Jennys härliga sällskap :)

Puss&Kläm



Mystorsdag

Nu har jag spenderat ännu en dag i Källbotten hos den underbara familjen Angelin/Renbro, gudars vad trevligt det är att vara där! :) Jenny hade med sig Ebba, ett riktigt litet charmtroll det där, och det gäller de övriga Källbotten barnen vi träffat idag! Sandra kom förbi också, väldigt myspys :) Har spenderat lite tid på golvet med Ebba och Carnelia också, agerade lektant och hade tokkul med dom små liven!

Hamnade hos Jenny ikväll igen, vi sitter och väntar på att Glee ska börja :) Jag trivs bara mer och mer med dessa Grängesbergsmänniskor, dom är ju så klockrena! Skulle ju ha pluggat idag, men icke, det blev inte alls av, har inte varit ett dugg inspirerad så jag får låsa in mig hemma i morgon och plugga som aldrig förr!

Vill tacka alla underbara människor för en riktigt mysig torsdag, ni är guld värda allihopa!

Galenskap

Det är vad den här kvällen har gått ut på, och jisses så roligt jag haft! Har inte skrattat så här mycket på länge! Jag och Jennöö har varit hos Linda och Daniel och Daniels bror dök också upp, vi har spelat Idol spelet, kanonkul! Och underbara är vad familjen Angelin/Renbro är, tack för en riktigt dundertrevlig kväll! :)

Har även haft lite rimstuga med Angelica idag, fast den håller ju delvis på än. (Hon är lite seg bara.) Helt galna rim har det blivit, mer får, hjortar, krullibutt negrer och så vidare. Höhö.

Nej, nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, är hos Jenny igen och känner att den här natten kommer bli lång efter 15 koppar kaffe, dumt! haha

Men puss&kläm på er!

Pluggeripluggera eller nått..

Ja, nu sitter jag hos Jenny med henne och Angelica. Och tro det eller ej, men jag har fått en skvätt gjort faktikst, en inledning i alla fall :p Bättre än ingenting skulle jag vilja säga! Jag var väldans fyndig nyss när jag fick en smärre hostattack, och jag sa efteråt "man skulle kunna säga att skrivandet står mig upp i halsen". Det var väldans roligt just då, det tyckte då i alla fall jag som den tönt jag är haha! Just nu skrålar Leona Lewis "Happy" ur högtalarna på Jennöös dator och den är ju bra fin den biten!
Börjar bli en aning övertrött redan så snart barkar det nog ur helt och hållet i mitt huvud och vad som helst kan hända och allt som sägs blir kul och jag bara skrattar :p
Nej, nu blir det bara trams här, men sånt är ju också kul? KANONKUL skulle jag vilja säga och höja en tumme och ge det 5 av 5 toast :) Skulle även vilja rikta ett helvete Lars-Olof till skrivandet :p mohaha. Gudars så kul jag är! Eller? Kanske mest dryg? Jag vet inte för jag har ingen uppfattning om det.. Fast kul är jag.. Nej, jisses, har jag åkt på adhd precis som Sara?! HJÄÄÄLP!! (Det kanske inte är helt okej att skämta om, men jag kan inte låta bli!)

Puss och nyp i stjärten på er!

De desperata hemmafruarna gör mig desperat!

När det slutar på det där viset så blir jag fruktasnvärt frustrerad och desperat efter nästa säsong för att få se vad som händer och hur det gick för alla! Gudars, att man kan bli så inne i en serie att det nästan känns som att man lever med dom, det är ju helt sjukt! Men så gör jag med alla serier jag tycker om, jag lever mig in i dom nått så fruktansvärt. Så jag antar att jag kommer gråta som ett barn om något dött i desperate, för det antar jag väl att det är bara för att öka dramatiken ännu mer. Fy bubblan!

Och inte nog med det, jag har blivit sån simsnörd nu så det är ju nästan pinsamt! Även där lever jag mig in i spelet som en annan tok. Men kul är det, ruggigt kul faktiskt haha :)

Snart lär jag kräla iväg till sängen, ska upp i tid i morgon, ska nämligen åka till Grängesberg och ha en pluggdag med den sköna bönan Jenny sen ska vi dra iväg till familjen Angelin/Renbro vilket jag ser fram emot riktigt mycket! Så då måste jag vara pigg och på topp, förkylning eller ej!
Nu ska jag nog ta och uppfostra "mina barn" lite till innan det är dags för sängen :p

Talk to ya later

Snörvel och fräs

Ja, så ser mina dagar ut just nu, snörvlar och snyter mig mest hela tiden. Är så sjukt trött på att vara förkyld jämt, det känns som att det är det enda som händer i mitt liv just nu, förkylning på förkylning! jag vet, det finns dom som har det mycket mycket värre och det är mycket mer synd om dom, men jag måste få klaga av mig lite.

Men dagens glädjeämne är att jag trots snörvel ska ta mig till förskolan en stund idag. Jag kommer inte kunna hålla mig borta därifrån, barnen och personalen är alldeles för underbara för det! Jag är så himla glad för att jag hamnat just på den avdelningen som jag är på. Känner sånt stöd från alla och det känns så fruktansvärt bra och det ska dom ha ett riktigt stort tack för! :)

Efter förskolan ska jag försöka ta mig orken att plugga också, har ju en hel del att pyssla med. Fördjupningsarbete stavas det, och jag får nästan rysningar av bara tanken på att det ska skrivas på ett vetenskapligt sätt med fina ord och dylikt. Då är det väl tur att man har sina pluggkamrater som kan hjälpa en när man kör fast och tvärtom. :)

Har kollat på Vakna med the voice nu på morgonen och Kjell Eriksson är så sjukt lik en kille som jag känner, inte bara till utseendet utan till sättet också! Han snöar in så mycket på sina grejer han pysslar med, mest då teknikgrejer och precis så är den killen jag syftar på, han snöar in på det han gör nått så fruktansvärt. Jag och Lina har diskuterat det här och vi är helt överens och jag kan inte hålla mig från skratt när jag ser Kjell :p haha

Nej, nu ska jag ta och fixa till håret lite, men det kan tänkas att jag återkommer senare, om jag inte blir för inne i sims 3 igen :p

Puss&Kram

It´s a sammanfattning

Usch för mig som fuskade och inte skrev något inlägg igår, men jag lånade med mig Sims 3 från Lina och var tvungen att sätta det framför att blogga :p Men nu ska ni minsann få en liten sammanfattning av helgen.

I går började jag dagen med att sova läänge, vaknade upp med rinnande näsa och svullen hals så jag åt fruksost sen var det raka vägen ner i soffan som gällde. Men jag tröttnade på det när jag fick ett mms av Lina med en bild på de fina lussebullarna hon och Glenn bakat ;) Så jag åkte dit och blev kvar hela källen, mycket mycket trevligt! Mina gull! Och lussebullarna smakade mer än bra måste jag säga, och många av dom hade en riktigt kul form ;)

Idag tog jag mig till Jenny och Jörgen i Källbotten, det var alldeles för längesen jag och Jenny lekte! Och när jag kommer dit får jag se ett helt nytt vardagsrum, jissen vad fint det var! Dom har varit duktiga och tapetserat och tagit ner en vägg :) Dom fick faktiskt 5 av 5 toast, kanonkul! Jag och Jenny traskade ner till Sandra, Jonas och deras underbara barn och myste där ett tag. Rätt vad det var knackade det på dörren och in kommer familjen Angelin/Renbro, och gissa om jag blev glad! Har haft dåligt samvete för att jag inte hört av mig och hälsat på sen dom fick det lilla undret Celine, men det har varit mycket och nu är jag som sagt dyngförkyld. Men nu fick jag se deras vackra nunor och det var så underbart att få träffa så många av mina favoriter på en och samma gång, och alla dessa underbara barn sen då! Blev ganska fort lektant och hade riktigt kul :) Älskade älskade människor! :)
Så nu ska jag ta med mig andra Jenny till Linda, Daniel och flickorna på onsdag och mysa ännu mer, yeeey!

Annars har jag spenderat tiden på hemmaplan med Sims 3 som min bästa vän som den sims nörd jag kan vara när jag sätter den sidan till. Det är ju så himelens skoj! Så nu ska jag fortsätta med det och fixa ett riktigt schysst hus haha!
Nästa inlägg ska nog inte bara handla om vad jag pysslat med just den dagen, ska nog skriva om något mer då tror jag, ska komma på något riktigt intressant minsann :)

Puss&Godnatt på er!


Att spela trumpet utan trumpet, det är det inte alla som kan

Nej du Pippi lilla, det har du helt rätt i! :) Bara älskar Pippi måste jag bara säga!

Har tillbringat dagen i skolan idag, det märks att jag inte suttit i skolbäken på några veckor, hade svårt som tusan att sitta stilla och blev helt slut av att sitta och lyssna hela dagen. Blir inte alls lika trött av att vara på praktiken i 8 timmar, fast i början av det var det tvärtom, då stupade jag i soffan när jag kom hem från praktiken. Och föredrar den tröttheten faktiskt, och ser fram emot dagen då jag fått min lärarexamen och får vara trött efter en arbetsdag, men trött på ett positivt sätt :) Jag har helt enkelt gjort helt rätt val, det är jag så säker på!
Men måste säga att det var en givande dag, har fått mer klarhet i hur fördjupningsarbetet ska skrivas och jag tror och hoppas att jag ska klara det trots allt. För skriva, det kan jag ju, det är i alla fall min uppfattning :)

Åååh, måste bara säga att jag är riktigt lycklig att det är rätt personer som är i final nästa vecka, och sjukt glad att Tove åkte ut för jag tycker nog inte att hon förtjänar en plats i Globen. Ser alldeles för mycket bitchighet i hennes ögon. Det lyser igenom oskyldigheten hon försöker visa upp. Nej, hon kan minsann göra något annat, åka tillbaka till norrland och ha det bra :p Så, go Erik! Och Calle också, men Erik är ändå min favorit :)

Har haft en allmänt tokmysig dag med familjen Nilsson/Winter, åkte raka vägen dit efter skolan idag. Och Mindie skrattade en del åt mig idag, och gissa om jag blev lycklig då?! Håhå, jag sken som en liten sol när jag lyckades charma det lilla livet. Vi har sjungit också, eller ja, jag har sjungit (om det ens är tillåtet att kalla det sång, det som kommer ur min trut när jag försöker). Hon verkade gilla det, hon blåste bubblor och var väldans intresserad av vad som hände :) Mitt lilla hjärtegull <3

Tomas, min bror, skickade sms och skrev att jag inte behöver vara barnvakt i morgon eftersom han är sjuk och då blev jag väldans besviken. Ville verkligen ta hand om dom små liven i morgon, två av mina  favorithjärtegull! <3  Men jag får ta och åka och hälsa på dom nåndag istället och mysa lite :)

Måste bara berätta om min dröm jag hade inatt, bland det konstigaste jag någonsin drömt och jag låter väl som ett smärre psykfall nu men okej.. Jo så här är det, jag drömde att jag, Jenny, Lina, Sara och några till var sälar. Ja, du läste rätt, vi var sälar! Och vi var på fest, sälfest skulle man kunna kalla det för alla andra var också sälar. Men vi pratade som vanligt. Och jag skulle nog minsann vilja veta vad en dröm om sälar betyder, om det nu kan betyda nått. Sjukt, I know! haha

Nej, kanske skulle försöka ta mig i säng, behöver sömn, det känns i hela kroppen! Speciellt i huvudet eftersom jag haft en fruktasvärd huvudvärk på eftermiddagen/kvällen. Och vill inte få tillbaka huvudvärken som jag hade förra veckan för då var det inte kul att heta Malin!

Godnatt och sov gott kära ni så hörs vi i morgon!


Snart är det dags

Ja, snart är det helg! Bara en dag på Högskolan kvar, sen blir det sova, sova och åter sova av! Fast inte bara, jag ska faktiskt vara barnvakt också, på lördag, åt min älskade skruttungar Emilia och Eliaz, yeeey! Ser verkligen fram emot det eftersom båda två kan charma sin kära faster totalt :)
Men innan dess ska jag minsann kika på Idol med Lina och Glenn, vilket blivit lite av en fredagstradition, och en mycket trivsam sådan. Som jag sagt förut så känner jag mig så himla hemma hos dom. Kanske för att dom är mina adoptivföräldrar? ;) haha! Och det innebär ju också att jag ska träffa min lillasyster, the one and only Mindie :) Personligen tycker jag att det är hysteriskt roligt när jag får ett tillfälle att påpeka det för andra och se hur deras ansiktsuttryck förvandlas till levande frågetecken mohaha! Ett litet insidejoke så att säga.

Det var inte lika tungt att lämna praktiken idag som jag trott, kanske för att jag bestämt mig för att återvända en sväng redan på tisdag? Mycket möjligt gott folk, mycket möjligt! Jag kan helt enkelt inte hålla mig borta, alla där betyder så mycket både personligen och för min utbildning och min syn på den. Dom är underbara helt enkelt och jag funderar på att skriva ett fint litet brev till personalen och tacka för de 10 härliga veckorna och berätta vad dessa veckor och deras inblandning betytt för mig. Lite söt måste man vara, och ses jag som smörig, så.. Who gives a damn?!:p

Jisses, jag har lyckats komma en liten liten bit på mitt stora fördjupningsarbete, har skrivit ca 1 sida nu faktiskt. Bara lite snabbt om några olika saker, för jag känner att det är dags att försöka komma igång för att slippa sitta över jul och nyår och slita håret av mig av förtvivlan! Det har varit mycket plugg den här veckan, det enda sociala utom förskolan som jag gjort har varit att följa med Frida och Emmie till Dollarstore. Annars har jag suttit inne och läst som en tok. Kom på nu att jag inte läst klart än heller, smart! Usch. Hinner i vilket fall inte ta tag idet innan Glee börjar, så får ta det efter.

Måste bara säga att jag verkligen tycker om att visa världen på ett patetiskt sätt hur snuskigt äcklig jag är. Det är faktiskt lite befriande på ett sätt.
Och förresten så måste jag ta med mig Jenny och åka och hälsa på familjen Angelin/Renbro nåndag och säga grattis till lilltjejen och självklart säga grattis till Corran som blivit storasyster. Det är en bra underbar familj det där, jag gillar dom som tusan! :)

Nej, dags att runda av för att slänga mig i soffan och kika på Glee.
På återseende för att låta lite vuxen!


Det känns inte riktigt bra..

... Det känns inte riktigt bra alls faktiskt.. Nej, i morgon är der sista dagen på praktiken och det ger mig en enorm klump i magen! Det känns så fel att dessa 10 underbara veckorna är slut, JAG VILL INTE!! Jag trivs så sjukt bra, men barnen, personalen och även föräldrarna. Jag kände verkligen idag att jag kommer sakna barnen så mycket, höll nästan på att fälla en liten tår, dom är ju så fruktansvärt jävla underbara! Har haft så himla kul med en liten kille idag, vi lekte med hästar på eftermiddagen, eller som han kallar det "gålligåll", snabbt översatt: galopp galopp. Så sätter han sig alltid på hästarna, oavsett storlek! Det slutade med att jag jagade honom med en häst och han bara tjöt av skratt när jag fick tag på honom och låtsades att hästen kittlade honom. Barnen har varit på riktigt bra humör idag, och det har såklart smittat av sig på mig och vi har haft kul och skrattat massor, och det gäller också övrig personal, vi har skratta mest hela tiden faktiskt :)
Glömde att berätta en sak om gårdagen. När vi satt och åt mellanmål var det ett barn som sa "Vet du en sak fröken?" Neeej, vadå? frågar jag och får svaret "Man får inte säga fuck you och visa det här fingret" och barnet pekar då på sitt långfinger. Jag blev så ställd att det enda jag fick fram var "Ehhmm.. Nej.. Nej, det får man ju inte.." Och så händer massa saker runtomkring så jag hinner aldrig få fram vad hon trodde att det betydde och vart hon lärt sig det. Men jag skrattade för mig själv när jag åkte hem :)

Efter praktiken hann jag hem och vända, fixa till mig lite, sen tog jag mig tid att följa med Frida och Emmie till the big La och Dollarstore och Emmie ville bara att jag, aka Moliiin, skulle köra vagnen, vi busade runt och småtjafsade lite som vanligt :p Men gud vad underbar hon är.. I bilen ville hon lyssna på "With you" med Chris Brown, och för att få fram det sjunger hon lite av den "vid eo vid eo vid eo gööööl" och det är ju så sjukt sött! 

Nej, nu känner jag att det här var ett väldans ointressant inlägg egentligen, men det får ni tåla! Nu ska jag ta och kocentrera mig på Grey´s och alla dessa heta karlar ;) Det får 5 av 5 toast!!! 

Puss&kläm! 


Det är inte helt lätt att vara jag

Nej, så är det ibland! Just nu är det inte lätt alls, men allt jäkla pluggande! Det är böcker som ska läsas, uppgifter ska lämnas in, arbeten ska påbörjas, arbeten ska avlsutas.. Jag skulle kunna fortsätta i en hel evighet skulle jag tro, men vill nog inte ha ett bitterfittsinlägg fakstiskt. Även om jag är lite av en sådan just nu, en patetisk och snuskigt äcklig sådan dessutom ;)
Men även fast jag är en so called bitterfitta, så är jag ändå på bra humör, speciellt efter mitt samtal med Sara, som alltid får mig på bra humör. Det kanske är för att jag är så sjukt rolig när vi pratar med varandra? Eller så kanske det är för att hon är så rolig? Jag vet inte.. :p Hon är mitt lilla adhd-barn helt enkelt :)

Har haft en helt underbar på förskolan, med diskussioner om allt mellan himmel och jord. Och massor med skratt, dom är så underbara barnen så ni anar inte! Idag när vi åt satt en pojke och tittade på mig och sa till slut "Vet du Malin? Jag tycker att du är en bra fröken". Och hur mycket värmer inte det ett illa tilltygat hjärta? Att han dessutom sa att jag är söt gör ju bara saken mycket bättre, för alla vet väl att barn är ärliga små varelser? ;) Och hur glad blir man inte när man ser ett liten barn, som inte kan prata än, bara springer runt och ger ifrån sig glädjetjut och ler med precis hela ansiktet? Det får mig att vilja göra precis likadant, men det ska jag nog hålla mig ifrån för annars får jag nog inte komma tillbaka skulle jag nog kunna tänka mig. Men ändå, jag blir så glad och får så mycket energi bara genom att höra ett barns hjärtliga skratt. Och när jag lyckas få ett barn att ge ifrån sig ett sådant skratt, då är min dag gjord och tillvaron känns lättare. Att så lite kan göra så mycket. Jag har helt enkelt valt det underbaraste (säger man så?) yrke man någonsin kan tänka sig. Man får så mycket tillbaka från barnen, helt utan baktankar från deras sida, verkligen hängivet. Jag har verkligen känt mig som en bra fröken dom senaste 10 veckorna också, det är det som är det allra bästa! Så nu vill jag bara att dom sista 1,5 åren ska gå, så jag får ut och visa världen vad jag går för! Okej.. Inte världen kanske, men man får väl alltid drömma, right?

Åh, jag blev så himla glad idag när jag läste Jennys blogg där frasen "Helvete Lars- Olof" fanns med, för jag är en riktigt sucker för Björn Gustafsson. Han är nog bland dom roligaste människorna som finns på denna jord, underbara komiker! Att han dessutom är sådär pojkaktigt söt gör inte saken bättre! Nu lär det kanske lite illa, men jag vill inte ha en råsnnygg karl den vackra dagen då jag börjar tänka på sånt, utan det ultimata är det pojkaktiga söta, charmiga och busiga utseendet som är vad jag fastnat för just nu. MEN det ska ändå finnas en manlighet bakom utseendet. För en man är vad jag ska ha så småningom, någon som vet vad han vill, ingen  fjant som velar och inte vet vart han ska ta vägen så fort något går fel. Och har han sen arbetsbyxor som dresscode på jobbet så är det helt okej med mig ;) Helst svarta eller vita typ målarbyxor. Jisses vad jag gillar det! Uch, nu börjar det märkas att jag varit utan karl ett tag ;) Kan inte bli desperat inte, det tvärvägrar jag. Nu ska här dygden behållas tills nån är värd att ta den ifrån mig haha. Fast det där med råsnygg karl, såna är ju alltid trevliga att titta på, så kallat ögongodis!
Och hur kom jag nu in på detta? Jag har då ingen aning! Lite smått dum i huvudet är nog vad jag är. Eller, ja okej, jag är det, jag vet!
Nej, nu lär jag ta tag i pluggandet, så jag blir klar nångång och kan titta på de desperata hemmafruarna ikväll!

See you when you see me!


RSS 2.0