I väntans tider..

.. Då får man roa sig med ett litet blogginlägg :p Väntar på att Jenny ska komma med bussen till le Smötch så vi kan handla det som ska käkas ikväll och sedan piffa till oss. Eller ja, jag har kommit en bra bit påväg nu i alla fall, ansiktet är på och en snabbgenomgång med plattången är gjord. Så det är bara själva frillan kvar och kläderna såklart :) Börjar bli skapligt törstig också måste jag säga!

Sitter självklart och lyssnar på musik medans jag knåpar ihop det här inlägget. Jag har sagt det förr och säger det igen: Vad skulle man ta sig till utan musik? Jag skulle nog bli en aning knäåå tror jag, lyssnar nästan alltid på musik. Och jag bara älskar spotify! vad gjorde man innan det? Jo, då youtubade man låtarna man ville lyssna på och det var ju rätt drygt om man ville höra många låtar eftersom man inte direkt har någon playlist på tuben. Men youtuben får också tummen upp såklart :)

I morgon kanske det kommer upp lite bilder från kvällen, vem vet? Måste bara komma ihåg kameran, det är sjukt viktigt! Nu ska jag ta och göra mig redo för att åka och hämta Jenny, äntligen! Som jag har väntat :p

Än en gång, ha en underbar Valborg och ramla för guds skull inte in i någon brasa nu! :)

Puss&Hej

It´s a Valborg

Ikväll smäller det gott folk! Grilla och dricka i trevligt sällskap, ser verkligen fram emot kvällen :) Hoppas alla får en lika trevlig valborg som jag tänker ha :D Jag och Jenny ska styra kosan till Hanna och Markus där annat trevligt folk också kommer befinna sig. Om vädret tillåter blir det minsann årets första cykeltur, woho :p Sen får vi se hur kvällen ter sig, vart vi hamnar tillslut.
Känner att det snart är dags att hoppa in i duschen så det är gjort innan jag ska hämta upp Jenny vid bussen och handla något gott att grilla. Kan vara skönt att slippa stressa för en gångs skull kan jag tycka!

Nej, vet egentligen inte vad jag ska skriva mer, kanske återkommer senare eller så skriver jag i morgon hur kvällen varit :)

Ha en underbar fredag allihopa, och var rädda om varandra :)

Puss&Kram

Bad bad Malin..

Fasen vad dåligt med inlägg det blivit på sistone! Den här gången skyller jag på dessa innedagar som varit i Falun, har varit tvärtrött ända sen i måndags, så har inte riktigt orkat.
Dagarna var rätt bra, speciellt tisdagen då värdlens bästa skuggteater kom till! Inget blev som det lilla vi planerat, men fasen vad bra det blev ändå! Bästa avslutet också med "vad är klockan?" "1337" "Eliiiiit" :p Björn Gustavsson får då vara med överallt, men så går det när han är så sjukt bra! (och sjukt jävla söt också ;)) Alla dagarna kan jag nog kalla lärorika också, så ett plus till högskolan där!

Idag har jag inte gjort något vettigt alls, somnade på soffan och drömde sådär sjukt som bara jag kan! Jag skulle yill USA med några till, som jag inte vet vilka det är alls, utom en. Vi skulle bo hos en familj där jag fick pappan efter mig. Fick ett raseriutrbott på 2 tjejer som skulle ha med en skum kille hem till huset, en person skulle trösta mig genom att berätta om polishundarnas egenskaper! Haha, när jag vaknar och kollar till på tv:n så sitter en snubbe och pratar om det, så hans prat måste ha nått in i min dröm :p
För att inte tala om nattens dröm, även den sjuk! Då var jag på fest med 2 killar. Den ena skulle krama alla, ingen gick säker alls, och den andra, ja, han satt i en soffa och visade maten han tuggat på och när någon försökte prata med  honom gjorde han det ännu mer. Han hade dessutom den gräsligaste 80-talsjackan man kan tänka sig på sig. Den hade massa skrikiga färger på, och mestadels skrikrosa. Ni vet så där 80-talsskrikigt som det bara kan bli?
Hur kan man dröma så mycket sjukt? Jenny E sa till mig idag att jag nog måste gå till psykolog med mina drömmar :p haha
Någon mer än jag som drömmer massa konstigheter? Snälla säg att det inte bara är jag som är så wierd? :p

Nej, undrar om jag inte ska ta och göra mig redo för sängen nu, är toktrött! Måste vara på topp i morgon när det förhoppningsvis ska grillas (om vädret vill som vi vill) och drickas gott :)

Sov gott, dröm sött och godnatt!
Puss

Jaha..

Då var denna helg slut då, tillbaka till verkligheten i morgon. Det innebär 3 dagar i Falun, lååånga dagar. Men det får gå det också :)

Har verkligen haft en kanonhelg! Sara (min brorsdotter alltså ;) ) har sovit här inatt och tyckte att det var en bra idé att väcka sin faster halv 5 i morse första gången! Hon gäspade och sa att hon ville gå upp :p Men övertalade henne att somna om :p Så vi har myst en del både igår och idag :) Sen kom Jenny S hit på eftermiddagen och lekte, mycket trevligt! :)

Snart är det dags att slänga sig i säng, har en tidig morgon framför mig nämligen och vill vara på topp i morgon ::)

Hoppas alla haft en kanonhelg och får en bra måndag :)

Puss&Kram

Gårdagen..

... Den var kul! Började hemma hos Jämpers, sen bar det iväg in till stan och lobbybaren. Där träffade jag på massa härliga människor, drack goda drinkar och sedan klampade vi ner på Underbar och dansade större delen av kvällen. Sjukt kul! Men, jag var toktrött hela kvällen så jag var inte riktigt på topp, men de underbara människor jag omgavs av gjorde kvällen kanon :) Tack alla som gjorde kvällen så bra :)

Nu ska jag minsann kräla ner i sängen tror jag, är jättetrött! Har en liten Sara inne på rummet också (fast hon är ju stor tjej nu) så måste vara pigg när hon vaknar i morgon, kanske :p

Hoppas alla har en underbar kväll/natt :)

Puss&Godnatt

Snart smäller det

Det är torsdag idag, kan ni förstå?! Det innebär att helgen bara står runt hörnet och väntar igen, sinnessjukt underbart! I morgon blir det minsann lite lobbybar och Underbar. Underbart! (Höhö) Vi måste ju fira att Angelica är hemma igen, den tokan! Ska bli härligt att få försöka göra sig toksnygg och sedan svänga mina lurviga på dansgolvet.

Idag tänker jag göra en fuling och lägga pluggandet åt sidan lite, har förvisso läst em del redan. Men jag känner att jag måste träffa min lilla Mindie och min kära Lina också :) Så jag ska susa dit innan Jenny ska plaska i färg i huvudet på mig och klippa bort lite onödigt slitna toppar. Och btw, jag rekommenderar alla att uppsöka Jenny och låta henne ta hand om erat hår, hon är bäst :)

Nej, nu är det time to hit the shower och sedan fixa ansiktet och bege mig mot the big city of La ;)

Ha en underbar dag gott folk!

Puss&Hej

I´m back!

Yepp, nu är jag tillbaka i matchen igen. Norgeresan var riktigt lyckad, hade kanonkul som Benjamin skulle ha sagt! Mitt ute i ingenstans på ett fjäll, men det var sjukt fint :) God mat, gott att dricka och härligt sällskap, vad mer kunde jag begära? :)
Vet inte riktigt vad jag ska skriva, orkar liksom inte gå in på detalj vad som hände under helgen, hände inte såå mycket utom att vi lätt kan konstatera att man blir sjukt töntig på fyllan haha! Stå i halvcirkel och peka på en person till en viss låt, det låter väl kind of töntigt va? :p

Nej, snart är det dags för föreläsning, har plaskat ner arslet hos Hanna :)

See you when you see me!

Puss&Hej

Friday night!

Mm, låter bra härligt va? :) Min kväll började med ett besök på akuten i Ludvika då det inte fanns några tider på vårdcentralen i Smedjebacken. Läkaren hittade inte större fel i mitt öga, hon misstänkte att jag rivit mig eller något när jag försökt få bort det som skavt. Fick en salva utskriven, men klockan var ju då efter 18 så vi var tvugna att åka till Borlänge för att kunna få salvan innan jag drar, finns inte mycket tid att uppsöka ett apotek i morgon när vi susar i väg tll Norgeland heller. Så nu hoppas jag på en snabb förbättring, för i morgonkväll vill jag ju vara snygg! :p

Har landat hemma hos Jämpers, hon städar och har sig och jag njuter av tillvaron framför datorn ;) Har väl inte mycket att skriva nu egentligen, ville mest hinna med ett inlägg innan äventyret drar igång i morgonbitti :) Sen blir det nog inte mycket datortid, I hope faktiskt! Kan vara bra att vila från den ett tag tror jag :P

Måste även ringa ett samtal, hoppas kvinnan är vaken bara :)

Ha en underbar helg gott folk, vi får väl se om jag slänger in något inlägg under helgen, annars återkommer jag med detaljer på måndag eller tisdag :)

Puss&Hej

Friday!

Nu har jag äntligen tagit helg! Eller ja, det gjorde jag faktiskt redan inatt när jag skickade in mitt reflektionsprotokoll. Riktigt skönt! Och jag fick mig en smärre chock när jag vaknade idag, tittade till på telefonen, den blinkade, hade 4-5 missade samtal och ett sms, sen kollade jag på klockan. 11.30 stod det! Så länge har jag inte sovit på sjukt länge. Men jag känner mig någorlunda utvilad idag faktiskt. Drygt bara att vakna och känna att ögat värker.. Tidigare i veckan trodde jag att jag hade något i ögat, det kändes som att något skavde, men såg ingenting.. Igåt hade jag en liten röd fläck och jag tänkte att det säker legat något och skavt. Men pricken blev större och nu är den rätt stor, ögat var alldeles kletigt när jag vaknade och jag var helt röd. Så jag ringde till vårdcentralen så nu väntar jag på att dom ska ringa upp. Måste ju få komma dit idag eftersom jag åker i morgon. Känns ju rätt viktigt eftersom det är ögat jag har ont i. Det är ju kind of en viktig del av kroppen (kallar man det så?) och eftersom jag ska köra bil en del i morgon så vill jag veta vad det är för fel. Bara att hoppas att jag slipper kriga för att få komma dit idag. Fan, snacka om dålig timing! Känner mig inte direkt pigg på att visa mig bland folk på det här viset, ögat ser rätt läskigt ut ju :S

Nej, nu ska jag väl lägga mig i soffan igen och fortsätta vänta på samtalet. Jag återkommer säker senare, om det är någon som är intresserad av vad som händer med mitt stackars öga?:p

Puss&Hej

Hoho?

Vart blev solen av? Mycket tråkigt väder idag, men, jag lider inte så jättemycket eftersom jag ska plugga en skvätt så jag får lite längre helg :) Fast självklart hade jag hellre sett att solen sken och fåglarna kvittrade, men man kan inte få allt här i världen inte!
Idag ska jag skriva ihop lite reflektioner om nästa veckas bok eftersom jag missar seminariet på måndag och sen kika på sista föreläsningen. Förhoppningsvis i Hannas sällskap :)

Oh, jag har fått ett skavsår eller nått i ögat, har vart irriterad i ögat i flera dagar och när jag kom upp idag såg jag att jag hade en röd prick som inte känns helt okej. Men, det har hänt förr, fast då på sommaren när tiden spenderats under vatten :p Men något måste ha letat sig in i mitt stackars öga och skavt. Hoppas bara att det röda i ögat går över snart, ser ut som en avdankad rötjutskärring i ögat! Me don´t like, at all! Men, det kunde ju varit värre såklart!

Nu ska jag ta tag i skrivandet I guess, så jag är klar med det, eller ja, bara behöver skriva lite om sista föreläsningen sen :)

Have a nice day folks!

Puss&Hej

Fy skäms på mig!

Nu var det sådär längesen jag skrev igen! Men jag har haft fullt upp med plugg och umgås :)
Har haft en kanonkväll med min Skorpa, kikat på gamla galna kort och skrattat en hel del. Mycket trevligt, det måste göras om snart igen, blir alldeles för sällan! Tack för ikväll my love :)

I måndags styrde jag kosan mot Källbotten och snyggingen Linda och hennes underbara tjejer :) Blev en del mys med tjejerna och massa härligt prat och massa skratt med Linda, som alltid! Vi tog oss också en härlig promenad i solen och spenderade lite tid ute på gården med en varsin kaffekopp i högsta hugg. En helt underbar dag som varade länge eftersom jag har så svårt att åka hem när jag är där :) Tack för en fantastisk dag älskade du :)

Annars har jag pluggat och stått i :) Andreas, Frida, Emmie och Kevin var också här idag. Goa ungar :) Och Frida är väl go hon med ;) (Lär ju skriva det ifall hon läser det här :p :)
Pluggat lite idag också, och upptäckte till min lycka att boken som ska läsas till nästa vecka redan är läst i en tidigare kurs och anteckningarna till den lyckades jag också rota fram! Så i morgon ska jag se klart en föreläsning och skriva ett reflektionsprotokoll eftersom jag missar måndagens seminarium pga Norgeresan som blir av lördag- måndag. Ska bli skönt att komma bort lite, även om det bara är några futtiga dagar. Men ändå, det händer nått liksom :) Jag och Jämpers ska ju hämta hem Angelica den tokan som drog till Norgeland för ungefär 3 månader sen :)

Nej, nu ska jag nog minsann krypa ner och försöka få mig lite sömn så jag kommer upp i tid och kan plugga. Det innebär att jag kan spendera lite tid i solen i morgon :)

Godnatt, sov gott och dröm sött vettja :)

Puss&Hej

:)

Jag älskar det här vädret, helt jävla underbart rent utsagt! Blir till att spurtplugga idag, sen ska jag brumma till underbara Linda och hennes underbara tjejer :) Ut i solen är vad jag vill! Satt och tog min morgonrök på trappen, det luktar friskt och härligt ute och fågelkvitttret var mitt sällskap. Och jag bara log, kan kalla detta lycka. Har ju väntat på det här hela långa vintern. Oh, livet ser ljust ut igen :p

Nej, ta tag i plugget nu då, sen ut i solen :) Ha en underbar dag alla, och njuuuut av det underbara vädret!

Puss&Hej

Sunshine!

Gud vad jag älskar när solen lyser, jag blir så sjukt glad och känner mig riktigt lycklig. Helt utan anledning, men när jag sedan tänker på vad jag har i mitt liv så blir lyckan enorm. Vill mest skrika rakt ut att det känns bra just nu :) Och allt detta på grund av solen, är det inte fantastiskt? :)

Har inte skrivit på några dagar igen nu, men har inte haft mycket att skriva om och igår var jag inte hemma särskilt mycket :) Var ute på en liten turné nämligen och träffade några av mina godingar och vill tacka er för en härlig dag :) Fick se en sjukt söt Minde krypa runt på golvet och vara allmänt glad och underbar. Det räckte med att jag skrattade så sprack hela hennes ansikte upp i ett härligt leende, och då svällde mitt fadderhjärta :)

Träffade Filippa och Felix också, underbara barn! Busade och mös med Filippa, vilket jag verkligen bara njöt av :) Och Felix sen då, ja, han kan konsten att charma sin faster nått så fruktansvärt, kan aldrig rikitgt slita mig från honom, han är verkligen speciell :)
Och för att resten av brorsbarnen inte ska känna sig utanför så är dom exakt lika underbara allihopa, jag är en sjukt stolt faster :) <3
Träffade även Jenny en stund, kom dit så sent så hon, Jörken och Flisan kikade på film och jag sjönk utan omsvep ner i soffan och kikade också, sjukt kul film. Kommer inte ihåg vad den heter nu bara för det, men komedier är min melodi :)

Fick veta idag att min skrutta Emilia är sjuk igen, stackarn :( Eliaz har äntligen frisknat på sig efter alla turer med feber och trök och då är det hennes tur. Tänker massor på dom och hoppas de blir sjukdomsfria väldigt fort! <3

När jag återkommer ska jag skriva om något annat än mig och mina dagar, nått spännande med andra ord :p

Puss&Hej

Äntligen äntligen äntligen!

Det är fredag idag, kan ni förstå? Åh, älskade helg! I helgen blir det lugnt, ska ge mig ut på turné i morgon tänkte jag, träffa lite underbara vänner :) Har ju haft fullt upp hela veckan med jobb och plugg. Har ägnat hela dagen åt att plugga idag igen, men är klar nu, hur skönt som helst!

Har väl inte så mycket att säga egentligen, ska nog komma på något att skriva om snart. Ja, jag vet, jag har sagt så bra länge nu, men ska ta tag i det på riktigt snart :)

Nu ska jag nog åka till Ica och köpa lite götte till kvällen, längtar efter en stoor ostbågspåse och choklad, mumma! Och cola såklart. Nu blev det nästan att vattnas i munnen på mig bara för det så lär ju ta tag i det där! :p

Ha en underbar fredag gott folk :)

Puss&Hej

I give up..

.. Nu är det dags att lägga undan bok, penna och block. Är helt slut. Vilken jäkla lång dag! Dags att sova, ögonen svider, ryggen och nacken värker efter min kassa hållning när jag sitter och pluggar och jag får svårare och svårare för att skriva normalt. Så om inlägget innehåller en hel del med felstavningar så vet ni varför, även om jag försöker rätta till dom på en gång haha! En rök, tandborstning, en dusch och sen sängen är vad som gäller nu, orkar knappt hålla mig vaken för tusan. Men den här tröttheten är fasen rätt skön ändå, jag kommer sova skööönt, och behöver inte gå upp så tidigt i morgon, åtta, halv nio får bli bra tror jag. För i morgon väntar ju ännu en tokpluggsdag.

Sov gott kära ni och ha en allmänt underbar natt! (Fri tolkning;) )

Puss&Godnatt

Pluggeripluggera

Puh, har kollat föreläsningar sedan halv 5 ungefär, slängde mig på datorn när jag kom hem från jobb för att hinna med allt. Så föreläsningar är vad jag ägnad min eftermiddag åt och jag känner mig inte nöjd med det, måste läsa lite också.. Annars får jag plugga som en dåre i morgon igen. Det är fasen inte lätt att plugga alla gånger. Men, skönt att det är svenska (svenskakurs alltså, ni vet tal, skrift och sånt :p ) som gäller nu, då snackar vi i alla fall intressanta saker där jag vet vad jag pratar om. Det här kan jag ju, tror jag :p Kommer nog aldrig mer spy galla över en sådan här kurs, inte efter mardrömsmatten (I hope).

Nej, dags att slå upp boken, placera pennan i handen och läsa och anteckna tills jag inte orkar mer. Drygt, men ändå bra skulle jag vilja säga :)

Puss&Hej

No rubrik alls

Det där med rubriker är oftast ganska svårt tycker jag, ofta blir dom sjukt ointressanta och säger allt om inläggen. Måste nog skaffa mig lite mer fantasi och försöka vara lite fyndig. Men det får bli en annan dag :p

Har jobbat hela dagen idag igen, sjukt underbart har dessa 3 dagar varit. Vill bli klar med skolan på studs så jag få ut och jobba :) Men, lär väl klara 1 år till I guess. Måste kolla föreläsningar ikväll igen, så jag kommer nog somna så fort huvudet landar på kudden ikväll när jag tagit mig till sängen. Förhoppningsvis kan jag masa mig dit i tid så jag får sova sådär sjukt skönt som jag gjort 2 nätter i rad nu :) Skulle ju vilja träna också, men icke, snoret är kvar i hela huvudet känns det som..

Nej, nu har jag inte mycket mer att säga, ska ta tag i föreläsningskikandet så jag blir klar med det någongång också!
Hoppas alla haft en sjukt bra dag :)

Skönaste låten för tillfället är Bedrock - Young Money, Lloyd, LillWayne

Puss&Hej

Ingen ro och ingen vila

Ungefär så har den här dagen känts, men det har ändå känts bra. Jag har varit sysselsatt hela dagen. Först med att slita mig upp ur sängen vid 05.20 sen jobb och efter det så blev det plugga av. Föreläsningar i ett par timmar och nu sitter jag här, nyduschad, sjutk fresh, trött och nöjd som tusan med min dag! Nu fattas bara att förkylningen försvinner, sen kan jag ta tag i träningen igen också. Träningen som om och om igen blir uppskjuten på grund av förkylningar och annat skit. Men snart så :)

Något jag aldrig slutar att fascineras av är fb. Människor utelämnar sig så sjukt mycket, och visst det kan jag också göra ibland. Men det känns som att det blir mer och mer sällan ju mer jag inser att alla människor inte måste veta allt. Det är rätt så kul att analysera människor genom fb, vissa går att se igenom rätt fort. Jag syftar på att rent generallt bara läsa olika statusar. Jag fascineras som sagt av det och just för det så gillar jag ansiktsboken rätt rejält.

Nej, nu får det vara slut med denna diskussion också för Grey´s börjar igen. Och jag kan påpeka redan nu, innan folk börjar analysera mitt inlägg att jag enbart pratar i stort om facebook så ingen behöver känna sig träffad i onödan för jag vet att samma saker som jag sagt om facebook även gäller bloggar och där vet jag att jag uelämnar mig själv en del.

Ha det bra gott folk och sov gott!

Puss&hej

Arbetarkvinna..

.. Mm, det är vad jag varit idag och även kommer vara i morgon och på torsdag! Yeey, förstå min lycka! Har inte jobbat på hur länge somhelst på grund av skolan, och nu fick jag 3 dagar på rad. Helt underbart att få vara bland barn i tre dagar plus att det ger ett extra plus på kontot i maj. :)

Och nu har jag varit sådär dålig på att blogga igen, men jag har inte ens slagit på datorn sen i lördags och det har faktiskt varit riktigt skönt. Tro det eller ej, men jag kanske inte är lika beroende av ansiktsboken längre? Haha, very much otippat eller hur? Men sant, I think.
Och nu sitter jag och väntar på att Jenny ska komma förbi en sväng, mycket trevligt :) Och lite senare styr jag kosan mot Hanna och kikat på Desperate ochså där med henne, också det mycket trevligt! Allt känns trevligt just nu och det bara för att jag få jobba lite :)

Helgen var kanon, blev lite mycket av det goda så ångesten var total i söndags, men det får man bjuda på. (Fast ibland blir det för mycket att bjudandet på sig själv också :p )

Nej, nu ska jag se om jag kan göra någon nytta innan Jenny kommer, typ ta fram lite bullar eller så :p

Hoppas alla har haft och fortsätter ha en härlig dag!

Puss&Kram

Long time no see?

Fy tusan vad längesen det var jag bloggade nu, inte bra! INTE braaa! Men nu tar jag mig tid för ett litet och snabbt inlägg. Glad Påsk får jag väl lov att säga :) Känns väl inte så speciellt med påsk ändå va? Det har då inte rört mig i ryggen, att fira påsk är väl inte så viktigt känner jag. Visst är maten god, men det åt jag ju nyss i alla fall, så ikväll blir det vin, tacos och galenskaper med Hanna och Matilda. Mycket trevligt! :) Vinet står på kylning och är förhoppningsvis underbart kallt och smaskigt! Lyxade till det med lite cider under tillpiffningen, bara för att! :)

Gårdagkvällen spenderades hemma hos Lina och Glenn tillsammans med Sara och Glenns vän Jesper, en mycket trevlig kväll det också. Vi spelade lite kort, yatzy och käkade tacopaj (tacogalning? Yeah ) och det förtärdes alkohol på vissa håll, men jag höll mig i skinnet och drack Loka i stället :p Tack för en mycket trevlig kväll allihopa! Alltid lika underbart härligt :)

Och torsdagen spenderades i Källbotten och Linda, Daniel, Cornelia och Celine, tillsammans med Jenny och Johanna. Kanontrevligt var det! Torsdagsmys är något som vi verkar ha infört :) Där dracks det kaffe, åts gotte och skrattades det som vanligt :) Och som ni alla vet så bara älskar jag att vara i Källbotten hos dessa underbara människor! Tack för kvällen underbara ni!

Nej det här inlägget blev ju inte så väldans kort ändå, men hoppas ni står ut med det ;)
Och btw så ska jag jobba två dagar nästa vecka, det var inte igår det! Ser fram emot det en hel del, det innebär inte bara extra pengar nästa månad utan även flera härliga timmar i en barngrupp :) Yeeeey I must say :)

Ha en underbar lördag och fortsatt trevlig Påsk :)

Puss&Hej

RSS 2.0