Äntligen

..Är det lördag, fint skit :) Men innan jag kan påbörja omvandlingen ska jag jobba några timmar, hoppas tiden går fort som fasen. Får sysselsätta mig så mycket som möjligt, vilket nog inte blir något problem eftersom det finns lite att göra ändå. Ville verkligen inte kliva upp ur sängen i morse, vill ligga kvar och mysa in mig i täcker, somna om och drömma något härligt. Men icke! Ser fram emot den dag, om en vecka kanske med lite tur, när jag kan sova ut och ligga och dra mig hur länge jag vill. Är man en busy woman så är man, inte sant? Det är smällar man får ta ibland helt enkelt ;)
Hoppas på att ta mig en resa neråt, mot Moa snart! Vill självklart även hinna träffa Elina i samma veva, vi får se vad hon säger och vad hon har tid med :) Men att slå klackarna i taket med Moa låter inte helt fel!

Nu ska jag väl ta tag i saker och ting och vara en effektiv liten arbetsmyra!
Ha en underbar dag gott folk

Puss&Hej

Tjoho!

Gör en helomvändning efter det förra kind of seriösa inlägget och skriver ut min lycka över att det är lördag i morgon! Det innebär att det är Halloween i morgon, vilket i sin tur betyder att det är dags att klä ut sig och dricka massa massa vin! Ser verkligen fram emot det, ska bli sjukt kul :D Att jag dessutom får suga i mig detta vin tillsammans med fruktansvärt härliga människor gör ju inte saken sämre. Ska bli kul att se hur alla kommer se ut, i just lova såna här fester när man får klä ut sig och greja!

nej, nu ska jag smaska i mig min banan och sedan återgå till jobb :) (Och jäklar vad jag slänger mig med svengelskan idag!)

Puss&Kram

Under ytan

Klatchig rubrik va?;) Nej, men det jag tänkte skriva om idag är faktiskt kind of serious.
Något som jag verkligen funderat på under den senaste tiden är människors beteende, varför vi beter oss som vi gör, vad som får oss att göra det och så vidare. Jag vet att bakom de flestas beteende så ligger det faktiskt en orsak oavsett om det är en jobbig och tuff uppväxt, något ärfligt eller trasiga relationer till andra människor. Oftast går det faktiskt att förklara människors beteenden på detta sätt, kan ta mig själv som exempel. Som alla mina vänner vet så är jag rätt skadad när det kommer till känslor sedan mina tidigare förhållanden. Jag har varit the broken hearted girl ett antal gånger, och då snackar vi inte bara tråkiga break ups utan verkligen sårade känslor, sårad självkänsla och sårat självförtroende. Jag har alltid varit en lovegeek, och jag tror på kärleken, att det finns någon för alla, men jag börjar tvivla på att den där speciella personen för mig finns. Och om han nu gör det, hur hittar jag honom? Hur hittar han mig? Jag börjar bli rädd för att falla för någon, att öppna mig och ge mig hän helt och håller med någon annan. Kan ibland få lite lätt panik vid tanken. Jag reagerar på saker som ingen annan kanske skulle reagera på, just på grund av detta. Kärlek är svårt, men också underbart när det verkligen är äkta, det vet jag. Men kommer jag våga?

Men något som jag inte kan förstå är hur man avsiktligt kan såra någon annan, vad det än handlar om. Även om det är en vän, familjemedlem, en främmande människa eller sin pojk-eller flickvän. Varför? Visst, man mår dåligt av någon anledning, men vad ger det en människa rätten att såra någon annan avsiktligt? Detta är för mig ett mysterium och jag kommer aldrig förstå, hur mycket någon än förklarar för mig, för det är inte okej.

Har som sagt tänkt mycket på det här den sista tiden.. Har genom skolan fått större förståelse för det här med att ett beteende grundar sig i något, och detta gäller ju inte bara barn utan även vuxna människor. Så, tänk er för innan ni dömer ut någon på grund av ett visst beteende i vissa lägen. Dett gäller givetvis inte allt, men ändå, tänk..


Torsdag

Okej, tänker börja detta inlägg med att erkänna min last.. Alla har vi våra laster, speciellt vi tjejer när det kommer till kläder. En del har skor, andra har väskor, andra har jackor och så vidare. Men min last är underkläder. Jag kan absolut inte gå in i en butik där det finns underkläder, det är omöjligt! För det slutar alltid med att jag kommer ur därifrån med en påse i handen och ett leende på läpparna. Men jag tycker verkligen om att känna mig fin ända in liksom. Och det är inte så att jag bara köper en bh, utan jag måste köpa matchande set, annat går inte för mig. Och vem ska jag visa upp detta för? Jaa, du, säg det! Med tanke på att jag inte har en karl så finns det heller ingen att visa upp dom för. Men bara det att jag själv vet att jag är hot där under kläderna (höhö) får mig att må bra och känna mig kind of hot ibland. Haha, nu lät det som att jag har världens självförtroende, men så är icke fallet. Jag är bara beroende av fina underkläder! Visst kan jag mysa runt i ett par bomullstrosor, men jag trivs allra bäst i något fint.  Hej jag heter Malin och är beroende av underkläder. There, i said it!

Intressant inlägg va? Jag ville bara dela med mig av min last. Vad är din?

Puss&Hej

Tisdag

Klockan är snart halv tio och jag ligger i sängen. Skönt som fasen. Med en smaskade Moa i örat, det kan ju inte bli härligare ;) Du är underbar kvinna!:) Och det säger jag inte enbart för att vi båda är vädurar (men det är ju en stor del givetvis)!

Har i vanlig ordning varit dålig på att uppdatera och nu har jag ingen annan ursäkt än dålig motivation. Har inte vetat vad jag ska skriva alls, och det vet jag inte riktigt nu heller. Men jag tänkte, what the hell jag skriver ett litet inlägg!
Är i vanlig ordning sjuk, kanon kul! 5 av 5 toast eller något liknande. Men jag gör just nu allt jag kan för att jag ska friskna till, så ta och dra nu förkylning, jag behöver inte dig!!

Så, nu ska jag koncentrera mig på kvinnan i mitt öra. Hoppas ni alla har det underbart och har hälsan i behåll! :)

Puss&hej

Trött!

Just nu är jag skapligt trött på att vara en fattig student, det är inte kul längre! Denna ständiga ångest när det kommer till pengar, pressen som heela tiden ligger på en. Vill ha Juni nu, så jag kan få jobba och tjäna lite pengar och inte behöva vända på varenda krona för att få det att funka. Visst, jag har det bra egentligen eftersom jag bor hemma, men det betyder ju inte att jag inte har utgifter. Skyller mycket av denna bitterhet på höstmörkret.. Bara för det tänker jag spendera kvällen i sängen, med tända ljus och kika på "Vampire Diaries". Så jävla bra! Började kolla igår och nu är det kört.. Vampyrer kan vara bland det hetaste som finns (fine, jag vet, dom finns inte på riktigt, men låt mig leva i tron att dom gör det), farliga mystiska män.. Mmm!

Jag har dessutom sett ut som trollmor idag då jag la mig med blött hår igår och inte orkade platta det i morse. Och gissa om jag fått reaktioner på det! Haha, kom till praktiken och en som jobbar där frågade om jag hade lockat det.. Men icke, självlockig som jag är så var det for real. Nästa fråga var om jag ljusat upp håret. Nej, inte tillfixat och med en makaber utväxt, thats it! Jag tycker om mina lockar när mitt hår är i rätt längd, mycket längre än det är nu. Då kan jag vara trollmor utan några som helst problem, men nu känns det lite sisådär. Ska väl vara glad att jag har hår ens :p

Ha en underbar kväll gott folk, för det tänker jag! Drömmer mig bort lite också skulle jag tro, vakendrömmar som gör att man hamnar i en liten rosa bubbla :p

Puss&Hej

Söndag..

Och vad roar jag mig med? Joo, att plugga! Kul va? Eller ja, har inte kommit igång än, hittar på annat som är roligare hela tiden.. Facebook, läsa bloggar, sms:a, och nu skriva ett blogginlägg. Haha, här snackar vi dålig karaktär! Är dessutom tydligen en lite crybaby idag. Läste Hannahs blogginlägg om förlossningen, då kom det tårar, fina sms som handlar om barn, då kom det tårar. Herrgud, nu får jag väl ta och ge mig! Vad kommer härnäst liksom? :p

Nej, nu ska jag försöka skärpa till mig lite och ta tag i pluggandet så jag kommer nånvart :p

Ha en underbar söndag gott folk!

Puss&Hej

Lördag

Mm, visst är det lördag idag, och inte är humöret på topp för det.. Känner mig låg idag av någon anledning. Förhoppningsvis går det snart över. Eller, jag vet att det snart går över, för jag kan inte vara låg, jag är alldeles för sprallig och glad för det.

Något som dock gör mig otroligt glad är detta:

Jag har inte välkomnat söta, fina lilla Sigge till världen här i bloggen, men han är så varmt välkommen till denna värld! Är oerhört glad för Hannah och Rogers skull, som satt detta underverk till världen, snyggt jobbat ;) Längtar efter att få träffa plutten, och självklart mamma Hannah <3

Ha en underbar dag gott folk!

Puss&Kram

Fredagsmys

Det är vad jag haft med Jenny och Camilla, var så längesen jag träffa dom underbara människorna så var tvungen att hoppa in i dundergolfen och åka hit :) Haft väldans trevligt, haft brudsnack i vanlig ordning och det är så underbart :) Dom dricker vin och jag ser på och dregglar efter deras glas, men ska ju köra flickorna till krogen när jag ska åka hem :)

Nej, nu ska här rökas lite och jag ska vara lite social med bruuudarna, som btw blir otroligt snygga, som alltid ;)

Puss&Hej

Liar liar your pants is on fire!

Den rubriken passar ju bra in på mig just nu, med tanke på att jag gång på gång lovar att jag ska bli bättre på att uppdatera bloggen, men inte blir det! Har haft lite för mig på sistone känns det som! Bland annat var jag, mamma, Frida och Linda iväg på "Champions of rock" i Leksand. Sjukt bra, en queen tribute konsert fullproppad med skitbra musik. För ingen kan väl ändå påstå att queen är/var kassa? (don´t you dare!) Vi hade riktigt trevligt och jag och Linda förfestade i bilen från Leksand då vi gick ut efter, det knäpptes mest massa kort i baksätet :p
Har även hunnit med en snabbvisit i Stockholm, vilket var mycket trevligt. Kanske berättar mer om den en annan gång, det beror på vad som händer ;) Ni fattar säkert vad jag gjort där, men vill i alla fall försöka vara liite hemlig ;)

Det har också varit en hel del kalasande då min ena bror fyllt år, min lilla Emilia, som inte är så liten längre har fyllt 5 och Glenn har också fyllt år. Så gissa om jag levt mycket på fika på sistone? Konstigt att jag ändå tappat vikt :p

Kan nu skryta med 10-11 kilos viktminskning sedan Juni. Känner mig mycket nöjd med det, men just nu tappar jag även på grund av att det inte blivit mycket träning heller, så musklera flyr väl sin kos I guess.. Men ändå, jag är stolt över mig själv :) Nackdelen är ju att jag inte kan ha mycket av mina kläder längre och jag har inte råd att köpa en ny garderob rikitgt!

Det var ungefär allt jag hade att säga just nu! Hoppas mina kära läsare har tålamod med mig i alla fall :) Och att ni har det riktigt bra och mår underbart :)

Ha i alla fall en underbar fredagkväll!
Puss&Hej

Woork!

Blev väckt av telefonen i morse.. Till en början öppnade jag ögonen, muttrade, vände mig om i sängen igen, men gick till slut upp och svarade.. Det visade sig att det var från vikarepolen (eller hur det nu stavas) så jag fick slänga på mig kläder, slänga i mig mat och gasa iväg till en förskola :) Har haft skitkul hela dagen, lekt, myst och haft härliga diskussioner, underbara barn! Det är när jag får komma ut och jobba som jag verkligen känner att det är det här jag ska pyssla med. Är på så bra humör när jag får vara bland barn. Har verkligen varit på golvet hela dagen, gett mig hän i lekarna med barnen. Har bland annat försökt övertala några killar att jag har ett osynlig pansar runt kroppen, så dom kan inte "skjuta mig", och detta ledde till en väldig diskussion och kittlingar från alla håll :) och läst så klart, läst, läst, läst och läst haha. Så himla roligt att prata med barnen om böckerna, då kan man få höra vad som helst, helst massa tok :) Fan, jag älskar mitt blivande yrke verkligen!!

Hoppas alla haft en lika underbar dag som jag :)

Puss&Hej

Hoppla!

Så effektiv jag varit med bloggandet idag då! Undrar om det kan hålla i sig några dagar eller om jag fick ett speciellt flög idag? :)

Haft i alla fall haft en kanonmysig kväll med mysiga brudar :) Tack Linda, det är alltid lika mysigt, underbart och trevligt att leka med dig och dina tjejer :)

Dags för sängen nu kanske? Får väl se när jag slår igen min blandfärgade, man vet liksom aldrig rikitgt :p

Godnatt och sov gott!
Puss&Hej

Princess



Idag blir min älskade Elina hela 23 år, stort grattis till dig :)
Kunde inte låta bli, då den rackarn sa att hon vaknade med rynkor all over, och det säger hon till någon som är 6 månader äldre!! Haha, hämden är ljuv, även om hon säkerligen inte ens kommer se detta utan mitt tjat ;)

PUSS

Kvinnligt..

.. Kan man kalla det typiskt kvinnligt att klara av att göra flera saker samtidigt? I så fall har jag varit helt sjukt kvinnlig nu på förmiddagen! Under tiden jag såg föreläsningen åt jag frukost, sminkade mig, skrev ett blogginlägg, skrev lite på ansiktsboken, på msn och fixade håret. Det fiffiga är ju att jag ändå tagit till mig av det som sagts under föreläsningen! Är det någon mer än jag som blir imponerad? ;)
Tänk, att allt det här skulle en karl aldrig klara av att göra :p

Nej, off to Falun it is!

Puss&hej

Tisdag..

.. Och här sitter jag och lyssnar på en föreläsning. Och ni kan ju själva tänka er hur motiverad jag är i och med att jag knåpar ihop ett litet inlägg under tiden ;) Kan fortfarande säga att denna kurs är väldigt förvirrande och fullproppad.. Har inte gjort hälften av det jag ska, så jag har en hel del att ta tag i under den närmsta framtiden :p Klantigt av mig, men så blir jag när det blir för mycket!

Ska även pallra mig till högskolan idag eftersom jag nu repat mig efter magsjukan, skönt! Är dock inte så sugen på mat än, men det är väl inte så konstigt efter det.

Kanske skulle ta och koncentrera mig på föreläsningen nu så jag kanske kan säga någonting vettigt under seminariet idag ;)

Ha en underbar tisdag!

Puss&Hej

Imponerande!

Måste än en gång skriva lite om "Biggest Looser", det var finalen ikväll, och jag är så frukstanvärt imponerad av deltagarna! Vinnaren, Danny hade tappat 55% av sin vikt, och hur sjukt är inte det? Fan vad dom har kämpat för att få ett nytt liv, en andra chans. Dom har visat allt i tv, de har vågat visa sig utan kläder på överkroppen, även om de vägt 200 kilo. Och här sitter en annan och klagar på sin egen kropp, men det är ju ingenting jämfört med vad de har tampats med! Fler såna program säger jag bara! Så himla inspirerande och bra alltså. Massvis med rosor, än en gång!

Nu ska jag återgå till att kika på Ullared, ett mindre inspirerande program, men ändå lite underhållning :p Väntar mest på "Lite sällskap" klockan tio, där snackar vi underhållning, men det gäller ju också allt Filip och Fredrik hittar på haha!

Puss&Hej

Nej nu!!

Nu får jag minsann ta och ge mig med detta slarvande! Har än en gång inte skrivit något på ett bra tag. Därför kan ni får en liten sammanfattning av helgen.

Fredagen spenderades hos Linda i Källbotten med henne och Fanny, mycket trevligt! Vi åt massa gott, kikade på Idol och tjålade massa strunt, en riktigt mysig fredagkväll med andra ord.

I lördags bakishängde jag med Hanna och Matilda ett tag, dom var alltså bakis, men inte jag ;) Efter det åkte jag till Vad och blev bjuden på god mat och trevligt sällskap som vanligt. Jag och Frida gjorde om lite låtar till det snuskigare och jag skrattade så jag nästan kissade på mig flera gånger :p Att Emmie dessutom låg i sängen och sjöng "ja må han leva" och avslutade med "ett fyrfaldigt leve, han leve, hipp hipp hurra hurra hurra hurra! badbambambambaaam" gjorde inte saken bättre. Hon är ju så söt den där flickungen, och tänk vad dom snappar upp saker hela tiden :)

I går morse var det mindre kul att vara jag, då åkte jag på magsjuka.. Skiten började vid 4 på morgonen och jag var dålig hela dagen mer eller mindre, fick dessutom feber mitt upp i alltihop. Ibland är det underbart att leva! Sov bort nästan hela dagen eftersom jag inte ens orkade hålla ögonen öppna, så sov nog bort det värsta känns det som. Men idag känner jag mig mycket bättre, något energilös dock, men det är ju inte konstigt. Så jag stannade hemma från skolan eftersom jag inte vill smitta ner folket.

Så, nu vet ni vad som hänt i mitt liv på sistone, så spännande var det ;)

Hoppas ni haft en underbar måndag!

Puss&Hej

RSS 2.0