Måndag, men känns som söndag.

Idag har det inte hänt mycket i mitt liv inte, har pluggat heela dagen, plöjt igenom ca 150 sidor, det vill säga nästan 2 böcker. Visst, läste inte hela ena boken, men det kände jag att jag inte behövde faktiskt, och nu efter halva andra boken ger jag upp. Man kan inte läsa hur mycket somhelst på en och samma dag, det är lite väl höga krav tycker jag nog minsann.
Jag har dessutom svårt att få in i huvudet att det är måndag och inte söndag idag. Men det blir så när jag är hemma och pluggar och inte tokar runt på förskolan :)
Och detta jävla väder driver mig till vansinne, man sjunker ju bara djupare och djupare ner i höstdepretionen. Många tankar snurrar, många känslor kommer upp till ytan. Men idag har jag trängt tillbaka dom för det mesta. Vissa har fått komma fram och jag har stannat upp och bara känt hur de tar över min kropp. Jag tror att man behöver göra så ibland, och inte bara tränga undan dem som jag alltid gör annars. Jag är i alla fall glad att jag kan kontrollera mina känslor och mitt humör, som jag, Lina och Sara pratade om i fredags. Även om jag mår dåligt så ser jag sällan någon anledning att gräva ner i mig det, utan jag väljer istället att försöka vara  glad och positiv. För vad vinner jag på att gå runt och må skit, bland mina vänner och min familj? Inte mycket, så därför håller jag humöret uppe och försöker sprida lite glädje runt mig. Det är min grej :)

Nej, nu tänker jag krypa ner i soffan med en påse ostbågar, lite sprite och med tv:n som min bästa vän :)
Ha det bra gott folk och akta er för alla vattenpölar :)

Puss&hej

Luftslottet som sprängdes and some more!

Åh, sikken mysig söndag det här har varit! Var på lite julskyltning med Lina, Glenn och Mindie, rätt mysigt, inte mycket att se och den riktiga känslan infann sig inte riktigt i brist på det där vita på marken som man brukar kalla snö. Men sällskapet var tokbra! Efter det kilade jag iväg till Erika och Magnus och drack glögg och åt pepparkakor innan jag och Erika skulle gå på bio. Jag är så sjukt imponerad av Stieg Larsson filmerna! Har aldrig haft särskilt höga tankar om svenska filmer, men dessa tre är helt underbara, den ena är bättre än den andra. Satt på helspänn princip hela tiden, och jag har blivit så sjukt berörd av alla tre filmerna. Så massa stora plus för dessa!Och att sällskapet var mycket trevligt är ju också ett stort plus :)
Träffade på Tomas, Angelica, Emilia och Eliaz också, och gudars så underbara dessa barn är! Emilia hade varit modig flicka och ridit på en ponny, och var helt överlycklig över det. Underbara flickebarn! Och Eliaz då, han charmar då mig hur lätt som helst, han behöver bara le så smälter faster Malin. Det är väl lite speciellt med honom också eftersom han är första pojken, sen är det 4 bruttor! Men, jag älskar såklart alla 5 precis lika mycket :)

Efter bion brummade jag till Grängesberg och kikade på film än en gång med Jenny, Madde och Camilla, mycket gemytligt :) Jag trivs riktigt bra i deras sällskap, allt är så avslappnat och det känns verkligen inte som att man bara träffat dem några gånger, i alla fall Camilla och Madde, Jenny har jag ju träffat en del :) Jag stortrivs i deras sällskap, det är ett som är säkert!
Oh, och jag och Jenny skulle åka till Shell, och gissa vems bil som står utanför?! Ni gissar nog rätt skulle jag tro och jag blev sådär galet skakig igen, men det kändes inte fullt lika hårt, men det känns ju på ändå. Får väl iochförsig skylla mig lite själv när jag ska ränna där. Men hur stora är oddsen egentligen?! Men men, to hell with him säger jag bara ;)

Vill tacka alla underbara människor som gjort denna helg till en underbar helg! Känner verkligen att jag bara omger mig med människor som gör mig så glad och lycklig, oavsett humör. Men jag saknar mina raringar som inte är närheten, dom är lite utspridda!

I morgon ska jag väl försöka plugga, eller det är ett måste, men just nu känner jag inte fört alls!
See you when you see me, som jag brukar säga!

I handed you a heart worth breaking

Tycker nog att Nickleback slog huvudet på spiken där, i alla fall i mitt fall. Kände mig träffad när jag och Frida körde lite "Lips" nu ikväll.
Tänkte summera de två dagarna som varit. Igår åkte jag som sagt tidigare från praktiken pga en fruktansvärd trötthet och matthet. Senare åkte jag och mötte upp Frida, Sara och Emmie vid Nisses, åkte vidare mot Ludvika, sprang på stan en sväng, sen var det minsann dags för Filippas 7-årskalas, stora tjejen! Nästan hela familjen var samlad, alla utom Andreas som oturligt nog jobbade. Kändes riktigt roligt att så många var samlade på en och samma gång, speciellt att alla brorsbarnen var på plats, det kändes fint i mitt fasterhjärta, för dom betyder mer än ord kan beskriva dom små liven! Efter ett mycket trevligt kalas styrde jag kosan mot Lina, Glenn och Mindie för lite pizza och Idol. Gudars vad jag tycker om att vara hos familjen Winter/Nilsson. Känner mig alltid lika välkommen, och dessutom känner jag mig så sjukt hemma där, dom är ju trots allt några av mina favoriter alla tre. Tyvärr sov Mindie, men jag fick ju umgås med hennes underbara föräldrar :) Efter ett tag dök Sara upp också, mycket trevligt (hon är också en av favoriterna). Jisses vilka diskussioner vi hade, och så mycket vi skrattade. Dessutom frågade Lina och jag och Sara skulle kunna tänka oss att vara faddrar åt Mindie, och vem grät inte en skvätt då? Jo, jag såklart min blödiga jävel! Men det har jag gjort när någon mina syskon bett mig vara fadder till deras barn också, det är en stor grej för mig. Det innebär att personen ifråga känner en stor tilllit till en och att dom verkligen tycker om en :) Snabbt summerat så var det en riktigt bra dag/kväll, trots alla tankar som ändå snurrade.

Idag har jag tillbringat några timmar i Boggans underbara sällskap, vi drog iväg till Borlänge och Kuppan en sväng där jag såklart gjore av med lite pengar, men det var jag värd tycker jag! Det blev väldigt många skratt, speciellt när vi på Subway pratade om allt tok vi hittat på, alla galenskaper man pysslat med. Till exempel att man bara under loppet av några timmar åkt taxi 4-5 gånger fram och tillbaka mellan 2 platser. Det lilla äventyret ligger på mig, en natt då oväntade saker inträffade minsann! Det var underbart skönt att få ha lite riktig Malin och Boggantid idag, det behövdes för även Boggan är en av favoriterna :)
Ikväll har jag varit i Vad hos Frida, Andreas, Sara och Emmie och sjungit nya Lips med Frida och Sara, Emmie är lite liten än och Andreas befann sig på övervåningen större delen av kvällen. Alltid lika mysigt att vara där, och få träffa 2 av mina gullefjun :)
Med andra ord har helgen hittills varit riktigt riktigt bra. Tänkte bara informera de fåtalet läsare som läser detta att de flesta, om inte alla, som tas upp i bloggen är mina favoriter.
Nu ska jag nog ta och se veckans avsnitt av "The city" sen sova, för kan inte ligga och dra mig hur länge somhelst eftersom jag ska agera chaufför på förmiddagen en snabbis.
See you when you see med folks!


Fredag

Känns riktigt skönt med fredag och helg nu. Behöver den här helgen, har en del sömn att ta igen då det inte blev så värst många timmar av den varan inatt.. Orkade mig nätt och jämt upp till förskolan, men jag tog mig dit och gjorde det jag behövde göra, sen gick jag faktiskt hem. Jag kände att jag inte kunde ge barnen vad de förtjänar idag. Klarade inte av att vara den glada och lekfulla fröken som jag bara älskar att vara, och det känns ju inte så speciellt kul att inte ens klara av det fast det är bland det bästa som finns! Du förstör mig totalt ditt fanskap!!

Men över till något roligare, snart är det dags att dra sig mot the big city of La och kalas! Har saknat min skruttunge Filippa, och alla dom andra skruttungarna också för den delen och förhoppningsvis får jag träffa dom allihopa :) Sen drar jag vidare till Lina, Glenn och Mindie och kikar på Idol och äter förhoppningsvis något syndigt onyttigt! Och i morgon är det lite Malin och Boggantid inplanerat, det ser jag också fram emot, känns som en evighet sen vi hade lite alonetime! Och den bruttan vet verkligen hur hon ska få mig på andra tankar och skratta trots allt! Dessutom har vi ett gemensamt irritationsobjekt nuförtiden ;)

Nej, nu ska jag försöka bestämma mig för what to wear, alltid ett lika stort bekymmer tamigtusan!
Ha det bra gott folk.
See you when you see me!

Och så trycker vi på repeat..

Det finns en människa i denna värld som jag inte vill veta av, EN, och så är världen sådär äckligt liten som den är ibland och förstör allt jag jobbat på den senaste tiden! Jag och Jenny åkte till Shell för att köpa cigg och jag ser en bil utanför som jag känner igen, börjar skaka och blir nervös utav bara fan, vi kliver in, vi letar reda på det visa ska och går ut till bilen igen.. Kikar in i butiken och vem står där i kön? Ni vet nog vem jag menar, inte sant? Massvis med känslor rasar genom kroppen, samma känslor som jag gått igenom en gång redan. Tänk om vi klivit in där 5 minuter senare än vi gjorde, då hade jag stått öga mot öga med den människan som sårat mig obeskrivligt mycket, den som fått hela min värld att rasa samman, den som förstört mig och trasat sönder mig totalt. Är glad att det inte inträffade samtidigt som det hade varit intressant att se hans reaktion. Men jag föredrar att slippa se människan för jag vet inte hur jag skulle reagera om jag kom öga mot öga med honom.
Jag har jobbat så sjukt hårt med mig själv, kommit långt med bearbetningen när allt upprepas. Precis som att trycka på repeat och jag hatar det! Känner mig inte alls stark längre, känner mig svag och ännu mer tilltrasslad. Vet inte vad jag ska ta mig till för jag vill inte må så här över en människa som inte är värd det, för det är han inte, inte någonstans. Nu är det bara att börja om och försöka komma tillbaka starkare än någonsin. Precis dom orden har jag sagt förut, för bara en ochenhalv månad sen ungefär, men nu måste det hända! Men jag vet också att jag måste låta allt komma ut på alla möjliga sätt för att det ska kunna hända. Kan inte försöka förtränga det längre, hålla tillbaka känslorna. Muren jag byggt upp har blivit till enbart damm, inget finns kvar av den och jag står här, sårbar och jävlig igen. Ska bygga upp den igen, inte fullt lika mycket denna gång. Inte klistra på ett leende när jag mår så sjukt dåligt inom mig. Jag är inte den som klarar av att visa omvärlden hur dåligt jag mår, för det är inte jag. Jag är sprallig, glad, har för det mesta ett leende på läpparna. Tycker inte om att visa att jag mår dåligt, att visa mig sårbar, men jag kan inte låtsas längre, så enkelt är det. Nu måste det ut, så fort som möjligt också, men vet nu att det inte går att skynda på processen..
Och jag vet att mina älskade vänner finns här för mig, och det är jag så sjukt glad för, för vad skulle jag göra utan er?
Vill tacka Jenny, Johanna och Angelica för en riktigt trevlig eftermiddag/kväll!
Ska göra ett försök att sova för jag ska trots allt upp tidigt i morgon och dra mig till praktiken och känna hur glad jag blir av dom underbara barnen!

Talk to you later

Tjohoo!

Sitter hemma hos snyggJenny, hon är på hemligt uppdrag bara någon meter från mig, men säger inte vart:p Så då passar jag på att vara lite snuskigt äcklig och bloggar lite!
Har varit i Falun idag, kul att träffa alla flickorna igen, men är rätt så slut efter en heldag med redovisningar och skit. Så nu är det gjort´, fy fasen så skönt!
Måste passa på att säga att alla mina vänner som jag omringar mig med är dom absolut bästa i hela världen! <3 Ni anar inte vad ni betyder för mig, utan er skulle jag aldrig klara mig, så enkelt är det.
Nej, nu var det slut på inspiration för den här gången, men jag återkommer med all säkerhet när jag tagit mig till hemmet igen :)
See you when you see me!


Patetisk

Ja, det är vad jag är, nu igen! Jisses vilken äckligt snuskig människa jag är som sitter här igen! ;)
Måste bara säga att Jackson Avery, ni vet den nya sjukt snygga läkaren med dom underbara ögonen i Greys? Honom SKA jag gifta mig med, varesig han vill eller inte! Hujedamig vilken heting han är :p

I morgon ska jag styra kosan mot Falun och Högskolan igen, det var ett tag sen nu! Det ska bli kul att träffa alla igen, men ändå så är jag inte peppad till att åka, för hur kul är det egentligen?! Typ 2 timmar i bil sammanlagt för att kunna vara i skolan i några timmar. Men men, ska jag bli fröken så är det bara att bita ihop och se glad ut. Har ju något att se fram emot när jag slutat, för då ska nämligen Jenny bjuda på kaffe, och det är alltid lika trevligt, hon är bra härlig jäntan :)

Det är inte bara morgondagen som blir lång, fredagen är fullbokad, knökfull! Först ska jag till praktiken i Söderbärke, när jag slutat där ska jag hämta mina skruttor Sara och Emmie på dagis i Vad, sen hem, duscha, byta om, bli lite fräsch, åka på kalas eftersom en annan av mina skruttor, Filippa har fyllt år, och efter det blir det Idol med världens bästa Lina och underbara Mindie. Hur pigg kommer jag vara efter allt detta?! Hade ju velat dra ut på äventyr och göra Ludvika osäkert, men det får vänta nån helg till! Slipper ju iofs må skit nåndag, ligga med ångest eftersom jag bergis skulle ha gjort bort mig på något vis om jag gett mig ut i vimlet! För sån är ju jag, rätt rejält pinsam på fyllan ibland, men vem är inte det egentligen?! :p

Nu kanske inte det här inlägget var så vidare värst intressant, men det får ni leva med! Är mycket nöjd med det förra däremot, hoppas personen det handlar om läser det också, och då är du busted din jäkel!
Nu ska jag kila och borsta tänderna och läsa lite innan jag ska sova och drömma äskligt snuskiga drömmar ;)

Godnatt gott folk! See you when you see me!

Onsdag

Nu sitter jag här och känner mig lite smånöjd med mig själv eftersom jag faktiskt har fått lite gjort sen jag kom hem från praktiken, men har fortfarande saker att göra, men vad gör väl det när mer än hälften i alla fall är gjort? Då får man ta en liten bloggpaus. Så nu sitter jag här och visar världen på ett patetiskt sätt hur snuskigt äcklig jag är, som en vän uttryckt att folk som bloggar gör. Man skulle lätt kunna få den uppfattningen av att han inte alls gillar bloggar, eller? :p Men ändå kan jag ge mig på att han sitter där och läser i alla fall, bara för att han är lite nyfiken på exakt hur snuskigt äcklig jag verkligen är!
jag kan erkänna att jag också varit en antiblogg människa, men har ändrat uppfattning när jag som smått började läsa lite bloggar och insåg att det ändå är ett bra sätt att skriva av sig på. Visst, allt kan man inte ta upp, men det måste man inte heller, så det så! Och jag sitter inte här och bloggar för att jag tror att jag kommer bli rich and famous på det, men tycker folk att det är kul att läsa min blogg så är ju det självklart kul, men annars så spelar inte antalet läsare så stor roll faktiskt. Får väl försöka vara så underhållande jag kan så folk tycker att det är kul ändå :p Och jag hoppas att inte alltför många är besvikna över att jag inte valde "bitterfitta.blogg.se" men det kändes inte riktigt passande, och vem vet? Det kanske går över en vacker dag, kanske är en så där snuskigt äckligt lycklig människa så småningom!

Nej, nu ska jag nog ta och skutta in i duschen och tvätta mitt snuskigt äckliga hår (ifall alla ville veta) sen fortsätta plugga så jag kan se Grey´s med samvetet i behåll ikväll! Kanske eventuellt återkommer också, beror på hur patetisk jag är!
Puss på er!


Kors i taket och hål i golvet!

Vem hade räknat med att jag skulle skaffa mig en blogg? Inte ens jag om jag ska vara ärlig! Men har blivit så inspirerad av mina kära vänner och så har jag känt ett behov att skriva av mig efter all the shit som hänt! Så nu när underbara Jenny fixat en blogg åt mig så känner jag mig som ett barn på julafton och vet inte hur jag ska kunna tacka jäntan :)

Skulle väl egentligen behöva plugga, skriva rent ett och annat, men vem har tid med det när man har en blogg att skriva? Har haft en huvudvärk som driver mig till vansinne snart i två dagar och inget hjälper, så jag sover mest.. Åkte till förskolan idag, envis som jag är, och vägrade låta huvudvärken vinna så därför är den väl dubbelt så jävlig just nu! Och på tal om förskolan så vill jag inte att praktiken ska ta slut, trivs så himlans bra, vill vara klar med skolan nu så jag får ut och jobba!

Känner att jag skulle kunna skriva så mycket mer, men nu måste jag ta tag i pluggandet lite, i alla fall i reklampauserna från de desperata hemmafruarna :p
Ha det bra mina kära :)


RSS 2.0