Lördag

Dopet idag var verkligen kanonfint, lilla Celine var hur duktig som helst, en riktig lite solstråle det där :) Linda, Daniel och Cornelia var också duktiga ;) Fikat var underbart gott och rikitgt trevligt! Så ännu ett stort tack till Linda och Daniel, ni är så himla bra :)

Och detta väder då?! Ännu en snöstorm! Vad kul, verkligen huur kul som helst. Usch, jag hatar det här, vill inge mer, nu får det blir vår och allmänt underbart ute tycker jag! Inget vidare alls att köra i, var livrädd på vägen hem från Ludvika..

Dagen i stort har varit kanon, förutom det alldeles underbara dopet så har jag träffat Skorpan, alltid lika underbart det också! Där bjöds det på kaffe innan jag skulle till Jämpers och Johanna i Stjärtis :) Var även dit en sväng efter dopet på lite Malin och Sanna tid :) Blir mer av den varan snart då vi ska ta en kväll och kolla igenom alla roliga kort som finns :p Dessutom så är det idag bara en månad kvar till skrutten Eliaz blir 1 år, känns helt sjukt! Är det ett helt år sedan han kom till världen? Tiden går alldeles för fort tycker jag!

Nej, jag är helt slut, ska slänga mig i soffan med en ostbågspåse, skönt som tusan :) Men vi hörs, mina fåtal läsare :p

Puss&Kram

It´s been i good good day

Dagen idag började med ett mycket glädjande besked, kvart över sju kom ännu en liten Söderlunds - pojke till världen :) Så numer är jag en mycket stolt sjubarns faster, som jag kallar det :p Tyvärr var jag inte på hemmaplan när det hela skulle inträffa, när dom skulle åka in, för då låg jag och sov i Skeppmora haha! Men när jag kom hem på eftermiddagen var två stolta nyblivna storasystrar hemma i Goatlive och det blev en hel del mys :) Så ett stort grattis till min bror Andreas och hans Frida, Sara och Emmie som ökat på familjen lite :) Inget namn på krabaten än, men det kommer ju det också! Extra stolt blev jag då en av mina andra bröder (har ju tre ) Tomas skickade ett litet klipp på skrutten Eliaz som knatar lite, han är så duktig! :)

Igår hade jag och Jämpers lite myskväll med onyttig mat och onyttigt godis, mycket trevligt! Och idag bar det av till Kupolia med Jämpers, Johanna och MadMad, nästan alla Erikssons-systrarna! Doppresentjakt stod på schemat, men det blev en del annat än bara det och efter många om och med så hittade vi en bra present (enligt oss i alla fall :p ) Men är nöjd med dagen :)

I morgon bär det av på dop, men innan ska jag avverka lite kaffe hos Skorpan :)
Är ju Celines dag imorgon då hon ska få lite vatten på knoppen :) Ser fram emot det, gillar verkligen dop, det är så fint tycker jag :)

Nej, nu ska jag tvätta bort ansiktet, och jag kan verkligen det för jag har äntligen haft råd att köpa sminkbortagningsgrejer :) Men vi hörs säkert i morgon!

Puss&Godnatt

All day and night..

Kan ni gissa vad jag pysslat med då? Om inte så kan jag informera er om att jag pysslat med matte hela jäkla dagen och nu är jag äntligen klar och klockan närmar sig halv 12. Det är ju inte riktigt klokt egentligen! Jag har ju nästan gjort 2 skoldagars arbete på en dag! Vad sägs om det då? Förjävligt om jag ska fortsätta svara på mina egna frågor.. Men men, nu är det klart för idag, nya tag i morgon! Redovisning som står på schemat då, spännande! Neeej, jag tackar Hanna återigen för stödet! Nu ska jag brumma hemåt och slänga mig i duschen sen är det sova sova säng säng säng som gäller!


Puss&Godnatt!

Plugg plugg plugg

Jisses, det känns inte som att jag gjort annat idag verkligen. Där fick jag för att jag var ärlig! Haha, extra plugg när det är det sista jag behöver! Men nu är det extra gjort, nu iväntar jag bara att Hanna hör av sig så jag kan åka dit och göra det sista också :) Blir en lång kväll har jag en känsla av. Så går det när man blir sjuk. Det är då själva fasen att man inte ska kunna ha tid att vara sjuk. Fast det har väl ingen i det här samhället..
Äsch, nu ska jag inte bli bitter inte :) Ska nog lägga mig i soffan tills Hanna hör av sig, så jag får lite krafter till kvällspluggningen. Ville mest försöka få lite fart på mitt skrivande, hade egentligen inte mycket att komma med som ni kanske märker själva :p

Puss&Hej

The sun is shining

Jaa, är det inte underbart? Solen skiner, det här vädret är väl bra vackert ändå? Även om jag i vanliga fall (som ni märkt) hyser stort agg mot vintern, så älskar jag det här vädret. Visst, det är inte alltför varmt ute, men vad gör det? Står man i solen så känner man dess värme lite grann i alla fall :)

Dock är inte humöret på topp idag, trött som en annan galning, och matt på matte. Som vanligt kanske.. Men nu jäklar, nu är det gasen i botten som gäller. I´m gonna give it a try i alla fall, sen får vi se hur långt det räcker haha.
Sitter hos Hanna och pluggar nu (eller ja, inte just precis nu, för jag bloggar ju ;) ) och det är skönt att ha henne som stöd här bredvid :) Hon är bra och ha annars också givetvis :p

Nej, om jag skulle ta och skriva lite på min kära rapport nu, så hörs vi säkert senare igen my friends!

Puss&Kram

Klagobloggen?

Klagar är väl det enda jag gör känns det som? Så jag kan ju fortsätta i samma anda. Nu öser det ner snö igen! När fasen ska det ta slut?! Det här är inte normalt, och inte det minsta kul heller! Jösses vad trött jag är på detta väder. Nu vill jag höra det ljuvliga ljudet av droppande vatten från hustaken, vårfåglarnas kvitter och slasket. Tro det eller ej, men jag börjar längta efter slasket ganska rejält nu. Men jag kommer säkert klaga på det också när det väl kommer, jag är väl en typisk svensk (om inte värre!) som aldrig blir riktigt nöjd.

Men ett plus är att mer och mer energi kommer in i min kropp, jag orkar stå upp längre stunder och kan rapa som en hel karl utan att vara rädd att det kommer mer än luft! (Snuskig jag är va?) Ska nog till och med unna mig en dusch idag, och vara lite fresh for a change :p Lär tvätta kalufsen också, så min kära Jenny slipper ta i snuskigt hår på torsdag haha!

Värst vilken fart det har varit på min blogg idag va? Vissa dagar blir det typ 3 inlägg och andra inget alls, lite dumt! Måste ju hålla skrivandet vid liv :p Men helgen blev mer fullspäckad än jag själv trodde, och så åkte jag ju på den där jädrans magsjukan som golvade mig totalt. Kroppen klarar nog inte med mycket mer sjukdomar snart, dags att bli helt frisk nu tycker jag! Och jag som varit så duktig med träning och maten också, är väl tillbaka på ruta ett nu skulle jag tro. Nya tag när jag känner att kroppen klarar det, förhoppningsvis på torsdag i alla fall.
Nej, nu blir det duchen och sen sängen, sköönt!

Puss&Godnatt

I can see the light!

Känner hur orken och energin är på väg tillbaka till mig och min stackars kropp! Har ju fått i mig lite yoghurt och till och med en smörgås, och just nu är jag tokhungrig och vill trycka i mig allt i matväg, men törs inte riktigt äta än. Lär ju ta ett steg i taget, annars blir det bara knas för min stackars mage. Men, är ju i ala fall på bättringsvägen och det känns så underbart! Magsjuka är fasen inte att leka med, kan vara bland det värsta jag vet.

Nej, nu ringde min kära Hanna, så vi ska plugga lite över telefonen :) Törs ju inte träffa folk än, vill ju inte smitta ner någon!

Hej hopp!

Orkeslös..

Fy tusan, i söndagsnatt vaknade jag och var tvungen att springa till toaletten. Guess why? Joo, en släng av magsjuka skulle jag vilja kalla det.. Fick upprepa mönstret minst en gång i timmen fram till 7,8 någongång i går morse. Senare på dagen åkte jag på feber så jag spenderade hela dagen i soffan, orkade inte annat då all energi var borta från kroppen. Fick i mig lite lite yoghurt fram mot kvällen och en banan slank också ner, men det var allt i matväg som jag fick i mig igår. Annars var det vatten i små mängder åt gången som gällde. Min snälla pappa kom hem med cola när jag slutade jobbet, så avslagen cola stod också på menyn. Idag har jag inte heller någon ork i kroppen, känner att det är riktigt jobbigt att sitta här och skriva till och med.. Känner mig fortfarande lite febrig, lite smått illamående, huvudvärk och ont i halsen. Ni kan aldrig ana hur ynklig jag är nu! Men gårdagen och natten till gårdagen var nog bland det värsta jag varit med om, vet inte om jag någonsin mått så dåligt. Men forhoppningsvis är jag med i matchen i morgon igen! Ska försöka vila upp mig så jag orkar med skolan också, för igår blev det inge plugga av med tanke på att orken var som bortblåst (bortkräkts?) men paniken över skolan fanns där också.. Så jag måste försöka få lite gjort idag så jag slipper stressa ihjäl i morgon.. Ska träffa studiegruppen om en liten stund, men har som sagt inte kunnat plugga så..

Nej, nu vet ni att jag lever (och tro mig, det gör jag med), nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och försöka samla lite kraft inför studiegruppen.

See you when you see me

Goood morning!

Fick mig lite sovmorgon idag :) Men jag har inte sovit bra alls.. Har sovit oroligt som tusan, vaknat hela tiden och haft svårt att somna om. För mycket som snurrar i huvudet just nu känns det som. Men, jag ligger kvar än, har inte tagit mig upp riktigt än, men så får man göra på lördagar :) Känner mig inge pigg i kroppen idag, har nog mina aningar vad det beror på. Eller ja, en blandning av gårdagens träning och lingonvecka :p haha.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, enda jag vet är att Magnus, Erika och Felix kommer hit fram mot eftermiddagen/kvällen, och då måste jag vara hemma så :) Har inte bestämt mig än om jag ska ta en vilodag från träning idag, eller om den får vänta tills i morgon.. Eller kanske inte behöver träna 6 dagar i veckan? Men det är ju så skönt nu när jag kommit igång! :) Är det något jag saknar nu när jag försöker vara lite nyttig och hålla igen så är det muggen med choklad, åh gud så gott det skulle vara! Men jäklar i min lilla låda vad socker! Äh, ska inte bli fanatisk nu bara för att jag kommit igång, men jag vill se resultat liksom, då får man skärpa till sig :)

Nej, undrar om jag ska kliva upp kanske? Känner att magen är i behov av frukost.

See you when you see me!

Puss&kram

Heeelg!

Gud så jag längtat efter denna helg, som tyvärr kommer gå åt till en del plugg, men det känns okej ändå. I morgon ska jag ta sovmorgon, inte ställa någon klocka, fint som faaasen!

I dag har jag sovit lite för länge, snoozade alldeles för länge och tröttnade till slut och stängde av alarmet och somnade om på riktigt, mycket dumt av mig! Men lite plugg blev det ändå, Hanna kom och vi tragglade lite av det vi inte förstått helt och hållet. Sen bar det iväg till Smedjebacken för lite träning. skönt som tusan! Har faktiskt tränat varje dag den här veckan, änt jag duktig så säg? Är nöjd med mig själv, och känner verkligen hur mycket endorfiner som befrias när jag tränar. Blir på så sjukt bra humör :) Är glad att Hanna finns där och peppar mig också, eftersom hon också vill träna, skitbra! :) Sen åkte jag hem och åt och duschade, och så åkte jag och plockade upp Hanna och Hilton och vi åkte till Matilda på kaffe och småprat. Riktigt skön fredag måste jag säga :)
Och nu ligger jag i sängen och ska snart ge datorn en godnatt puss och kram och mysa in mig i täcket. Tänker sova sött som tusan, så det så :)
Måste spela lite gitarr i morgon också, har inte riktigt haft tid för den :( Har mest matte i huvudet. Inte kul. INTE kuuul! Men snart är det också ett minne blott hoppas jag :) 5 veckor kvar nu, har kommit halvvägs i alla fall, det är ju alltid nått :)

Melissa Horn, hur bra är inte hon?! Helt fantastiskt wonderful är hon! I like her music alot. Jag kan inte skilja på är favoriten just nu, och Vår sista dans är fortfarande med på min topplista :)

Nej, nu ska jag skalla kudden och bara njuuuta. Somna ifrån denna jäkla uppsvälldhets känslan, förbenade kvinnorkropp säger jag just nu! Ibland är det inget vidare att vara av den kvinnliga könet, men det är smällar man får ta :p (Lite väl brutalt ärlig kanske? Äh, man ska inte vara så känslig;) )

Puss&Godnatt

It´s been a good day

Åh, vad bra den här dagen har varit! Har spenderat den med människor som är helt underbara :) Började med att åka till Lina, Glenn och Mindie, men Glenn var bara hemma på lunch så jag Lina och Mindie hade lite ensam tid. Passade på att leka och mysa med Mindie en hel del, sen knatade vi ner till Emelie, Melina och Sebastian, mycket mycket trevligt! Där fikade vi, kaffe och kladdkaka bjöds det på av flickorna (gott som synden) blev lite bus med Melina också, och massa härligt småprat. Trivs där på Valhallavägen måste jag erkänna, härliga människor som bor i just det hus jag brukar besöka :) Sara dök också upp efter ett tag, och till slut var vi toktrötta allihopa, vi  var mer eller mindre utslagna i soffor och på golv :p
Sen åkte jag till Erika, Magnus och Felix. Felix den token var blyg för sin faster så han grät när jag höll honom, men sakta men säkert vann jag över honom igen och han charmade sin faster totalt med sina leenden och jag tror nog att jag lyckades charma honom lite också med tanke på att han till slut somnade i min famn :) Blev bjuden på god mat också, bacongratäng (mumma) och en stund efter det blev det kaffe och annat gott (återigen syndigt gott) :) Hade mycket svårt att slita mig från Felix, men tog i från tårna och till slut rullade jag ut mot Källbotten för att träffa Jenny :) Kom inte dit förns vid halv åtta och var halvt slut redan då, så det blev tyvärr lite av en blixtvisit, men fick träffa gullJenny en sväng i alla fall :)

Så idag har jag haft en liten påhälsningturné, men har ändå inte hunnit med alla! Men jag rullar nog ut på turné snart igen. Påbörjade den igår och då var jag till min Skorpan och hennes Patrik först, fast jag och skorpan satt mest i köket och pratade massa strunt och jag bara njöt av hennes sällskap :) Efter det rullade jag vidare till Camilla för filmmys med henne och Jämpers. Fame (den gamla versionen) var kvällens filmval och den var helt okej, men slutet var bland det sämsta jag varit med om, blev rentav lite upprörd haha!

Dessa 2 dagar har verkligen varit kanon, älskar att umgås med mina nära och kära! Och i helgen ska jag bege mig till Tomas, Angelica, Emilia och Eliaz och mysa med skruttungarna :) Faster får ju nästan abstinens när det går så långt mellan gångerna jag träffat dom!

Känner att jag haft alldeles för lite tid att ägna åt mina nära och kära på sistone, men matten kör slut på mig totalt! Så efter denna kurs kan det förhoppningsvis bli ändring på detta. Då blir ni inte av med mig :p

Men vill säga TACK till alla som gjort dagarna så bra, all kärlek till er! Och tack på förhand till er andra som också kommer förgylla min vardag (fast det gör ni bara genom att ni finns) . <3

Puss&Godnatt

Det går framåt

Oh yes, det gör det verkligen! Har ju tagit tag i träningen lite nu, förra veckan gick åt till promenader och dom senaste dagarna har jag tillbringat lite tid på crosstrainern (stavas det så?) och det känns redan bättre! Fast idag hade jag motivation i och för sig, men det kändes mycket lättare ändå. Därför spenderade jag mer tid på den och utökade dosen av situps :) Det är så sjukt skönt att aktivera kroppen, jag känner mig mycket piggare, mer fresh och gladare! Stavas det endorfiner? :p Känner att jag har en del träningsvärk idag också, men det är ju inte så konstigt med tanke på hur otränad jag är egentligen :)
Träning för mig handlar inte i första hand om att gå ner i vikt, jag satsar även på välmående. Och fortsätter det i den tankt som hålls nu så kommer jag må sjukt bra inom kort! Vill självklart även kunna smyga ut ur vassen i sommar, det skulle vara spännande att se andra omgivningar än bara vass vass och åter vass ;) Man får utlopp för en hel del känslor också när man tränar, idag stod frustrationen jag just nu känner för utloppet. Men det mesta känns en smula lättare nu i alla fall :)
Får bara hoppas att det håller i sig och inte ger sig om en vecka eller två, brukar vara så för min del. Jag kör stenhårt en kort stund, sen rinner det ut i sanden. Men nu ska jag minsann ta mig i kragen och hålla i det här!
Matvanorna har också blivit bättre, numer äter jag en stadig frukost, lunch och middag och mellanmål däremellan :) Låter säkert som en riktig dryg hurtbulle nu, men jag mår bra över det här!


Ikväll blir det filmmys med Jämpers och Camille, ska bli mycket trevligt måste jag säga! Men innan dess ska jag träffa min Skorpan också, vilket var alldeles för längesen! och i morgon blir det påhälsningsturné hade jag tänkt. Så är någon sugen på mitt sällskap så är det bara att hojta till ;)

Vill passa på att skicka ut en hel del med kärlek till mina älskade vänner, ni är verkligen underbara, och ni vet själva med er vilka ni är, right? Love love love till er :)

På återseende (eller ska man säga återskrivande?)!
Puss&Kram

Trött och slut

Jaa, jag känner mig helt färdig idag! Uppe med tuppen varje dag nu, vilket ju är skitbra! Börjar få till en normal dygnsrytm, det var längesedan en sån ens existerade i min värld! Men, det finns mycket som inte existerat i min värld, men som ändå hänt. Ska vi ta matten till exempel? Haha, ja det som hände i början, det var att jag fattade, och det existerade inte i min värld, men så blev det så ändå. Men nu är jag tillbaka i verkligeheten och fattar noll! haha, men vad gör det om hundra år? Det viktiga är att jag fixar tentan om 5 veckor. Gaah, redan nervös! Jag har även tagit tag i träningen nu också, och jag äter som man ska. Till och med mellanmål i form av frukt. Kors i taket och hål i golvet va?! Men nu vill jag försöka bli lite fit, skulle vara kind of nice att prova på hur det känns :p

Sitter hos Hanna och har precis haft seminarium, jag har lyckats sprida ut mig i vanlig ordning, mina papper ligger överallt på bordet, stackar Hanna som får stå ut med mig! Haha, inte lätt när det är hundratals papper (okej, jag tog i lite väl mycket, men ändå). Ska snart ta mig hemåt och ställa mig på trampgrejen! Hua, vad drygt, men skönt ändå!

Nu ringde min kära Jämpers så jag ska avsluta här, men jag återkommer säkerligen later!

Så, see you later folks!
Puss&hej

Jahaja..

Vad ska man säga? Rätt bra fråga tycker jag... Det snurrar en hel del.
Matte, vad är det bra för? Det är ju pinsamt att behöva erkänna att jag har för få hjärnceller för att kunna klara av det. Huvudet dunkar efter mina försök i dag. Fasen vad svårt det är! Men jag måste försöka vara positiv, snart bara 5 veckor kvar!

Mitt liv består av matten just nu, känns som att det är så mycket som får stå åt sidan, och jag tycker inte om det alls :( Men snart kan jag ägna mer tid åt mina älskade vänner, det ser jag fram emot :) Tur är väl att två av mina kära vänner läser samma kurs i alla fall :)

Äh, jag vet inte vad jag ska skriva mer, känner mig tom. Men hoppas alla andra mår fint!

Puss&hej

Musik...

.. Gör livet lite bättre och lättare kan jag med all säkerhet säga, det gäller då mig. Jag skulle aldrig klara mig utan musik. Om jag t ex pluggar, då gör jag det hela mycket bättre med musik i bakgrunden, så fort jag sätter mig vid datorn, ja då åker spotify på. Humöret höjs när musiken strömmar ur högtalarna, känslor förstärks.. Ja, jag skulle helt enkelt aldig klara mig utan musik, jag skulle nog bli knäpp. Tänk bara när man är kär och hör en viss låt, pirrar det inte vansinnigt mycket i magen då? Jag har flera sånna låtar, som tar mig tillbaka till känslan, om än bara för 3 minuter :) Minnen som kommer fram om man lyssnar på vissa låtar, både bra och dåliga minnen. Men ändå, musik har en så stor roll i mitt liv. Jag bara älskar det! Jag kan inte sjunga själv, men jag är sjujävla bra på att lyssna :p

Kände för en liten stund sen att jag var tvungen att skriva lite om das music och vilken betydelse det har för mig. Vet fler som känner likadant när det kommer till musik. Är det någon som inte känner lika?

Skulle lägga in det här inlägget igår egentligen, men då försvann plötsligt min å, ä och ö, så då lessnade jag och sparade det på datorn i stället. Men nu är det här! :) Skriver mer om min dag sen, fast den har inte varit så mycket mer annorlunda är alla andra dagar med matte som mitt nya liv. I´m totally lost!


Puss&hej


Let´s do this!

Yeah, det är en ny vecka, men nya kunskaper att försöka smälta.. Så det är bara att plugga som en galning igen då! Ska iväg till förskolan idag, vilket ska bli hur kul som helst! Jag har ju saknat barnen och personalen :) Dags för lite mattetänk idag, hoppas barnen gillar min aktivitet :) Och efter förskolan är det väl tokplugg som gäller i guess. Eller ja, jag har inget val! Studiegrupp i morgon och redovisning på onsdag. Living the dream, wooohooo! Eller? Haha, kanske inte ska vara så negativ och klaga på matten hela tiden. Jag har ju trots allt hängt med kind of bra ändå. Fast ska inte säga det egentligen, det är ju 6 veckor kvar. Så. peppar peppar ta i trä!
Skulle vilja ta mig en promenad idag också, det är ju alldeles underbart fint väder idag, blir lycklig bara jag tittar ut genom fönstret. Det spritter i kroppen och saker och ting känns inte lika tunga och hopplösa längre. Nice huh? Jag är nog inte den enda som känner så, så många kan nog hålla med moi :)
Nu fattas bara ett extraknäck och ett sommarjobb, sen är jag nöjd! Eller ska jag våga mig över till grannlandet norgeland? Där lär dom ju vilja ha min eminenta kunskap och vilja till jobb, right? Jobb på en förskola där vore rätt nice :) Nackdelen är att jag blir borta hela sommaren och missar massa kul, men fördelen är ju att jag kommer hem med liite mer pengar ocg erfarenhet :)
Äsch, i will think about it! Nu ska jag nog se om det finns något ätbart, börjar bli lite lunchsugen :)

Jag återkommer säkert senare, om jag inte hinner tröttna på datorn redan idag :p

Puss&kram

Alla hjärtansdag..

Skulle nog kunna säga att jag ser dagen som rätt överskattad, kan det bero på att jag är singel? Haha, jag vet inte själv. Kan knappt komma ihåg när jag firade alla hjärtansdag med någon sist, är nog några år sedan! Jag menar, varför inte bara sprida lite kärlek varje dag? Men, jag kan tänka mig att jag skulle värdesätta den här dagen om jag hade haft en karl. Men vem behöver det när man har massvis med underbara vänner och världens bästa familj? :) Och nej, jag är inte bitter, är som jag nämnt tidigare sjukt nöjd med situationen just nu. Jag har planer nu nämligen, och dessa planer innefattar ingen karl :p

Har haft en kanonmysig helg. I fredags var jag bara hemma och hade kvalitetstid med mina päron, det var längesen! Först kikade jag och mamma på lite "Buffy" innan hon skulle åka och jobba, sen kikade jag på Hitch i min ensamhet (sjukt skönt) och så kikade jag och pappa på "The breakup" fram mot kvällen. Efter det käkade vi pizza och glodde på "Let´s dance". Jag kanske redan har nämnt detta, kommer inte ens ihåg själv vad jag skrivit förut :p Värdesatte fredagen med mina underbara päron väldigt högt. Dom är nämligen bäst min mor och far :)
Igår plockade Sara upp mig på eftermiddagen, och vi inhandlade allt vi skulle kunna behöva under kvällen och begav oss ut till Matsbo för filmmys och allt vad det innebär :)
Idag har jag gjort något som jag skulle vilja se som lite olagligt, jag och Hanna har nämligen pluggat lite matte idag. Det borde man inte behöva på en söndag :p Men sen har jag fortsatt denna dag i samma anda som hela helgen, nämligen i soffan med film :)
Jag har verkligen haft en toppenhelg med toppenmänniskor. Känner verkligen hur mycket jag verkligen älskar mina vänner, hur lyckligt lottad jag är som har alla er i mitt liv. Ni är bäst, glöm aldrig det! <3

Vill även sända ut lite extra kärlek till alla mina vänner och andra som kanske behöver det. Lite för att det är alla hjärtansdag, men som ni som läser min blogg vet så får jag kärleksfnatt ibland så det är inget ovanligt från min sida :) Hoppas i alla fall att alla haft en kanonhärlig alla hjärtansdag och en lika mysig och bra helg som jag :)

Puss&Godnatt

Fredagkväll

Spenderar även denna fredagkväll hemma i Goatlive, underbart skönt! Har varit hemma precis hela dagen, legat i soffan och kikat på film, har kikat på två stycken, Hitch och The breakup. Båda filmerna får bra betyg av mig. Kan det bero på att jag är en lovegeek? Båda filmerna handlar ju om kärlek :)

Men enligt mig finns det inget finare än kärlek, det är ju en så himla underbar känsla som verkligen tar över hela kroppen och den påverkar en så sjukt mycket på olika sätt! Det finns nog ingen människa på denna jord som jag inte unnar kärlek, alla är verkligen värda att få känna den känslan, och självklart ta emot känslan. Åh, jag bara älskar det! :) Det underbara är att kärlek kan dyka upp precis närsomhelst och vartsomhelst.
Personligen är jag just nu så himla nöjd med all kärlek jag känner för mina nära och kära. Jag har inte tid med någon annan kärlek, jag har fullt upp med plugg och mig själv just nu! Så känner jag också att händer det så händer det :)

Var och fikade med några av brudarna igår och då pratade vi lite om känslor av olika slag. Vi kom in på när Sara kom hem från nästan ett helt år i Australien, när jag, Lina, Caisa, Hannah, Emma och Mia mötte upp henne på Arlanda. Vi bröt ihop nästan allihopa, jag grät då som ett litet barn, så fort jag såg den underbara människan komma gående så var det kört! Och när vi satt där och pratade om det fick jag rysningar och en tår i ögat igen. Jag är ingen som känner saker och ting lite halvt, utan det blir till 110% och så är det med alla känslor. Alla som känner mig vet nog vad jag pratar om. Crybaby? Jag? Neeej :p Haha, men måste nog bekänna färg och säga att jag är känslig :) Fast det har jag nog erkänt förut också :) Blir även att tänka på hur jag kände på förmiddagen när vi hade redovisning, gud så arg jag var! Jag var arg på mig själv för att jag inte förstod och jag blev arg av andra anledningar också så jag satt vid dator och muttrade och skällde om det hela till Hanna den stackaren! Tur ändå att jag hade henne där så jag fick ur mig allt jag ville ha sagt :p (Sen kom Ella krypande och vem kan vara sur när man ser henne? Ingen kan jag lova! )
Saknar alla mina raringar som jag inte träffat på ett tag också! Tycker inte om att matten ska ta upp så mycket av min tid :(
Träffade underbara lilla Mindie igår också, älskade flickunge! Och Mimmie också! Åh vad härligt det var att träffa henne igen! Detsamma gäller Hannah, Lina och Sara också såklart :) Tack alla ni som gjorde min dag så bra. (Det gäller alla inblandade all day long:) )
Nej, nog om känslor nu, jag är alldeles för trött för att det här inlägget ska bli som jag vill ha det! Förstår inte riktigt varför jag prompt skulle skriva allt det här nu, men nu har jag skrivit det och jag vill då inte ta bort det så ni får stå ut med strange formuleringar och dylikt :)

Puss på er!

Godmorgon!

Uppe med tuppen idag igen, men det gick obeskrivligt segt att komma upp idag! Men tjugo i åtta slet jag mig upp från sängen, och nu börjar jag vakna till liv lite mer, efter en stadig frukost :) Snart är det dags att träffa studiegruppen och gå igenom uppgifterna inför morgondagen. Får se hur det går :) Hanna kommer också snart, för att samarbeta med mig!

Ikväll är det dags för fika med några av brudarna, det var alldeles för längesen! Speciellt Mimmie var det längesen jag träffade, sist var väl på juldagen! Hon har ju varit i Asien den lilla rackaren :)
Nej, undrar om jag ska fixa min morgonrutiner. Ta mina vitaminer, omega 3 och sinova tabletter. Lite för mycket tabletter, men jag måste ju knapra i mig dom allihopa! :)

Puss&Hej

Matt på matte

Nu ligger jag hemma i min egen säng och är så trött att jag knappt vet vad jag heter. Rätt skönt egentligen, för då somnar jag så himla skönt :) Har ju varit duktig och klivit upp runt åtta hela veckan, kämpigt som tusan att lämna sängens underbara värme, men när jag väl kommit igång så är det härligt att ha så mycket dag kvar! Annars kliver jag upp runt tio, elva på dagarna och det är fan inte bra alltså, halva dagen har ju nästan gått då. Jag och Hanna har även tagit oss ut på små promenader varje dag, och gud vilken skillnad jag känner på en gång, jag känner mig piggare och fräschare. Luften är ju faktiskt riktigt frisk vintertid, och det är rätt skönt, vid rätt temperatur :) Har lekt som en tok med Ella också dessa dagar då jag varit inneboende hos henne och Hanna, så himla kul! Ella är för underbar, och toksöt är hon dessutom! :)
Måste hälsa på Lina, Glenn och Mindie någondag också, var alldeles för längesen. Men det känns som jag knappt hinner med mig själv om dagarna, dom går för fort! Det är ju bara matte hit och matte dit..

Har varit till Vad idag och Frida det lilla mattesnillet har hjälpt mig på traven med dessa bråkiga bråk! Tror jag förstår lite granna i alla fall, men ska inte säga för mycket än. Men tack för ditt tålamod Frida, det är inte lätt när jag är så dum ibland :p

Men nu ska jag ta och skalla kudden tror jag, upp i tid i morgon också och träffa studiegruppen för förberedelse inför fredagens redovisning! Kommer troligvis sova som en stock, det är vad jag hoppas på i alla fall. Måste nog bara lyssna på lite med Melissa Horn först, underbart!

Puss&godnatt

Pluggeripluggera

Nu har jag inte bloggat på några dagar igen, men jag har varit så upptagen med allt pluggande! Usch, matte kör ju slut på mig totalt, är hur trött som helst om dagarna. Min hjärna är inte van att arbeta på högvarv på det här viset haha! Har även varit bosatt hos Hanna sen i måndags så jag har lekt massor med henne och Ella också. Kanonmysigt har det varit, känner mig ruggigt hemma hos dom nu :p
Snart är det dags för seminarium igen, kul? Nooo, men det måste göras! Och idag har vi kommit fram till att nästa vecka, då är det bara 5 veckor kvar av kursen, då har vi gjort hälften. Jisses vad tiden går fort, även när man inte har roligt :p Tur att jag har en så kanonbra studiegrupp, som gör det hela lite roligare :)

Jag återkommer säkert senare med något roligare inlägg, det här var väl inte så väldans inspirerande va?

Puss&Kläm

Söndag har blivit måndag..

Tittade precis på klockan och insåg med en skvätt sorg i hjärtat att söndagen har gått över till att bli måndag. Ville ju inte att dagen skulle ta slut, den har varit så bra! Det började med att jag sov lääänge, vaknade runt tolv, klev upp och åt lite frukost och lade mig i soffan, halvsov fram till halv tre, sen kom Andreas med familj hit så jag busade och lekte med Emmie och Sara. Sen följde jag med dom till Vad och Andreas hjälpte mig med mina gitarrskills, så nu ska jag lära mig spela igen, underbart va?! :) Jag älskar ljudet av en gitarr, helst när någon sjunger till också. Men jag kan ju inte sjunga så då jobbar jag på att spela gitarr istället :) Så jag vill tacka Andreas för hjälpen! Och för att jag fck låna hem min gamla gitarr och ett ställ till den, så nu ser mitt rum sjungt coolt ut när gitarren står här inne :)

Helgen har varit bra, har umgåtts med härliga människor och i helnyktert tillstånd. Måste bli av med förkylningen nu, och den är påväg ut ur min kropp, helt underbart! :) Och inte har jag råd att lägga ut pengar på alkohol heller.. Har inte råd med något annat heller för den delen och det ger mig lite smått ångest och en lätt panikkänsla i hela kroppen.. Blä för dessa pengaproblem säger jag bara! Men, det är en i-landsproblem. Jag har tak över huvudet och mat jämt i alla fall, det är det viktiga!

Sova nu kanske? Har inte mycket att säga idag, har inte hänt så mycket actionfyllt i helgen, den har bara varit så sjukt skön! Jag rekomenderar alla att söka på Jätten Jorm på youtube, och lyssna på låten, den är tvärskoj! Fast det finns andra som gör den bättre :p

Puss&Kläm

Thank god it´s friday!

Är det inte skönt? Jag sitter hemma i soffan och degar, och jag vet att jag får sova tills jag vaknar i morgon. Inga alarm behöver ställas, jag måste inte passa någon tid. Jag älskar det! Har varit obeskrivligt trött idag. Efter sista seminariet gled både jag och Hanna in i någon sorts koma eller nått. Kände oss riktigt jävla bakis! Helt sjukt.

Idag har jag tagit det ruskigt lugnt sen vid tolv när denna skolvecka tog slut. Var hemma hos Hanna några timmar till, sen åkte vi och handlade och jag åkte hem för att duscha och tvätta mitt snuskigt äckliga hår. Hade inte tvättat det sen förra torsdagen! Äckligt va? Jag försöker vara lite snäll mot mitt hår nu för tiden, that´s why. Dessutom är det så sjukt tjockt så det syns inte i första taget när det är skitigt jämt :) Så jag tog mig en dusch som varade i typ 40 minuter då benen fick sig en omgång också. (Hallååå regnskog!) Passade på att byta sängkläder också, så inatt kommer jag sova gott!
Sen har jag spenderat resten av tiden på samma ställe som jag sitter på nu, nämligen i soffan. Och fasen vad skönt det är att ta det lugnt och bara mysa ner sig en fredag! Har nog inte varit hemma en hel fredagkväll på väldigt väldigt länge och just nu förstår jag inte varför! I like it alot! Brukar iofs oftast ta det rätt lugnt på fredagar, men aldrig hemma i Goatlive ju.. Har setat med datorn i knät i princip hela kvällen, och jag stortrivs med msn-sällskapet ;) Oj oj oj säger jag bara! ;)

Har inget spännande att skriva faktiskt. Ville bara meddela dom som är intresserade om att jag lever :p Ska sitta här ett bra tag till skulle jag tro, sen ska jag ta min rena kropp och knopp och kravla till sängen :)
Ha en fortsatt trevlig kväll och sov gott :)
Puss&hej

För vi ska dansa in i ån

Haha, japp! Nu kör vi, dansa in i ån! hahaha, så himla klockrent alltså!
Ville bara passa på att tacka underbara Hanna och Jämpers för en mycket trevlig "pluggkväll" ;)  Det gick bra ett tag i alla fall, ett tappert försök gjordes. Men det hela ballade ur och blev en hel del asgarv i stället, fnissade till och med för mig själv när jag släppt av Hanna. Övertrötta? Jaa, kanske :p

Nej, nu måste jag sova, måste orka med seminarium "hela dagen" i morgon ;)

Puss&Godnatt

Visa ord

Ibland, men bara ibland, känner jag mig klok. Som för bara en liten stund sedan när jag kom på frasen "Det anses ödmjukt att visa även sina svaga sidor" när en älskvärd människa hade lite problems med datorn. Visst, frasen har säkerligen kommit ur någon riktigt klok människas trut förut. Men jag gillar orden, och innebörden. Man måste inte vara som en iskvinna utåt jämt. Fram med känslorna och lite svagheter! Jag kan erkänna att jag är en känslig och osäker människa som ibland uttrycker detta på helt fel sätt. Det är en stor svaghet hos mig, som jag måste jobba på. Jag gråter även floder till sorgliga filmer och tragiska människoöden och mycket mycket mer. Sometimes I´m a real crybaby. Gnäller gör jag för mycket också. Neej, det här blev inte bra heller, nu sitter jag ju och hackar på mig själv! Men jag hoppas ni förstår innebörden av mina visa ord? Ingen är perfekt faktiskt, det är bara att inse. Alla gör vi våra misstag och beter oss illa ibland. Ibland hoppar saker och ting bara ur min mun och jag ångrar mig ofta väldigt fort efteråt. Men inte the big stuff. Det är felvalda och ibland missriktade ord som hoppar ut i svaga ögonblick. När jag känner mig felbehandlat gäller det speciellt, känner jag mig illa behandlat kan jag bli som en lite furie. Inte alltid på ett bra sätt heller. Jag är dessutom sjukt nyfiken, på det mesta! Det är inte heller så himelens bra i alla lägen. Så, nu har jag sagt det. Och nu vet alla hur operfekt jag är, även om jag tvivlar på att någon någonsin trott att jag är perfekt :p

Men, det är ju självklart inte svaga sidor som ska framhävas, man ska inte vara rädd att visa de starka sidorna heller! Är det något det ryms mycket av i min kropp så är det kärlek av alla dess slag. Jag har lätt att acceptera människor som dom är faktiskt. Jag kan ta rätt mycket, men det finns en gräns för allt. Jag unnar varenda människa kärlek, för jag vet vad det betyder för mig, och jag vill att alla ska få uppleva den underbara känslan :)

Så, nu är jag klar tror jag, hoppas inget låter helt fel och illa för det är inte det som var meningen med inlägget! Jag ville mest visa att det är okej att ha svagheter också och att det är precis lika okej att ha starka sidor och visa lite av båda :)

Puss på er!

It´s a new day

Japp, en ny dag, nya utmaningar och nya tag! Oj oj så hurtigt och bra det där lät va? Dagens utmaning är (som vanligt) matten och pluggandet till seminarium och redovisning i morgon. Woho? Nooo, it´s not a halleluja moment! Men det är nödvändigt ont så det ska göras. Jag och Hanna tänkte styra kosan mot Jenny och hennes mansion senare för att plugga. Jämpers har böcker som inte vi har, och vi har böcker (bok) som inte hon har.

Har lunchat med min andra Jenny idag, mycket trevligt :) Blev en massa diskussioner om hur man kör bil över lunchen och jag kände mig nästan gammal när jag sa att min körkort fyller 4 år snart. 4 år?! Vart fasen har dom åren tagit vägen? Booorta! Det är väl tur att jag är en mästare på att köra bil i alla fall ;) Och jag är glad att jag tog körkortet under vintern faktiskt, då kunde jag en del om vinterväglaget redan innan plastbiten låg i mina händer :) Hatar dock att köra bil på vintern för det spelar fasen ingen roll hur säker du än är i trafiken, för det kan gå och skogen ändå, bokstavligt talat ibland faktiskt! Och Jenny, det här fixar du, det vet jag :)

Morgonen spenderades hos Hanna och med studiegruppen över datorn, diskuterande över uppgifter, lite småredovisningar och så där. Jag gillar min grupp, härliga bruttor :)

Oh yes, mår mycket mycket bättre idag! Har till och med satt på mig ett ansikte och fixat mitt hår idag, hör och häpna! Det blir lätt så att man går runt i mysbrallor, håret på ända och inget smink när man läser på distans. Man måste ju inte visa sig mer än nödvändigt för folk! Och dom som jag träffar på när ser ut som en smärre fågelskrämma får helt enkelt stå ut ;) men idag har jag piffat till mig och känner mig fresh för första gången på ett par dagar sådär :p

Nej, nu ska jag nog slänga ner mig i soffan och njuta av någon timme till i friheten från plugget ;) Ska nog drömma mig bort lite också. Jag vet exakt vart jag ska drömma mig någonstans för jag vet vad jag vill ha ;) Höhö.

Puss&Hej

Hej hopp!

Nu är det kväller och jag har, tro det eller ej, krupit ner under täcket. Så nu ligger jag här med datorn på magen, för jag kan inte låta bli en sista kik överallt. Och framför allt kände jag att jag behövde uppdatera bloggen :) Har egentligen inte överdrivet mycket att skriva om, men det brukar alltid lösa sig när jag väl börjat knappra :)

Dagen har spenderats med Hanna, mycket trevligt :) Vi skulle tokplugga, kolla föreläsningar och förbereda en uppgift inför fredagens seminarium. Och visst vi kollade på en föreläsning, den varade i 1,5 timme, men det tog oss ca 2,5 timme att titta på den för den var verkligen helt värdelös! Maken till oinspirerande människa har jag sällan varit med om. Fick lite lätt ont i magen under tiden, och när vi kikade på uppgiften ökade magontet och jag ville mest bara sjunka genom jorden och bara avlida en skvätt! Jag är rätt trött på denna kurs! Bara namnet är ju sjukt trist, matematisk begreppsbilning. Sounds like a bag of fun, huh? Men icke! Hujeda mig vad drygt det är. Mattesnille är inte direkt mitt mellannamn. Men vi ska väl klara det här på något vis, eller hur flikor? Det är väl tur att jag har Hanna och Jämpers, klippor är vad ni är :)
Måste bara säga att lilla Ella är så himla söt och charmig, blir glad bara jag ser jäntan :) Det har ni gjort bra Hanna och Marcus ;)

Och förkylningen då? Jaa, vad ska vi säga om den? Till den säger jag: far dit pepparn växer! Men den lyssnar minsann inte.. Mår en aning bättre idag, men fram mot kvällen när jag börjar bli trött så tar den chansen att göra mig ännu mer utmattad. Inte så konstigt, då har jag inga krafter att kämpa emot den riktigt. Nästäppan är kvar. Men thank god for nosespray! I like it alot i dessa förkylningstider. Men, jag ska väl egentligen inte klaga så värstans mycket, det finns dom som har det bra mycket värre. Fast jag är bra på att gnälla så jag klagar ändå :p

Kul blogginlägg jag skriver. Eller? Lite respons vore trevligt tycker jag :)
Nu ska jag nog snart slå igen mina grön/blå med en brun fläck i ena. Hah, inte lätt att ha en sådan rejäl blandning i ögonen inte ;) Men, är det något jag gillar med just mig så är det mina ögon, dom kan jag gott och väl få skryta lite om såhär på kvällskvisten :p

Godnatt, sov gott och dröm sött! Och till er som läser detta i morgon, hoppas natten varit bra :)
Puss på er!

God natt?

Jag funderar skarpt på att gå och lägga mig inom en väldigt snar framtid, är toktrött, fast jag tagit mig en powernap på eftermiddagen! Skönt huh? Och my freaking nose är så full av snor att jag inte ens kan andas just nu. I know, nosespray är en bra grej, men kan inte spruta i mig det förns det är dags att sova, annars vaknar jag miss i nassen av att jag håller på att avlida av andnöd. Jag har mycket erfarenhet av förkylningar kan jag informera om, jag är oftare förkyld än vad jag är frisk känns det som. Eller vad säger alla som känner mig och varit med under alla mina miljontals förkylningar dom senaste åren?
Herregud vad min blogg handlar om förkylningen just nu, men det är väl det mesta actionfylda som inträffat i mitt liv dom senaste dagarna, så vad ska jag göra? Vill ni inte veta så är det bara att låta bli att läsa. Men ni läser ändå, enbart för att jag är en sådan hyvens skrivare va? Håhå, jag vet, jag gillar till och med mitt eget skrivande ibland. Som detta inlägg, det kommer jag förmodligen digga till tusen för att låta lite töntig och som den geek jag egentligen är :p
Sitter och lyssnar på Melissa Horn nu igen, jag får inte riktigt nog av "Vår sista dans", den är så himelens underbar! Dagens låttips enligt moi!
Nu blir det en kvällscigg, det blir sammanlagt 6 rökpauser idag, vilket jag tycker är mycket bra för att vara jag faktiskt :) Yeeeey me!

God natt gott folk, hoppas ni kommer sova alldeles underbart skönt och drömma massa härligt. För det vill jag, inte vill jag då drömma om några mer bebisar in my mage mer! Den drömmen har jag inte berättat om, men den var inte kul. Jisses säger jag bara! Tur att det bara var en dröm, I´m not ready for a bebis! Äh, nog om det, jag snurrar bara in mig i min egen diskussion här.
Ha´t bra och hoppas ni gillar det ni läser ;)

Vi ses i drömmarnas land, jag vet vart jag tänker drömmar mig bort någonstans i alla fall ;)
PUSS

Jag förbannar förkylningar!

Jaa, det gör jag, jag rentav hatar dom! Det är nämligen en förkyldning som invaderat min kropp helt och hållet nu. Allt började med en hosta utan like,det övergick till whiskeyröst med lite hosta och nu har jag snor i hela huvudet! Hostan är kvar, men den är inte lika brutal längre, som tur är! Men nu känner jag i hela kroppen att förkylningen är här, mår just nu som ett lass skit, som jag brukar uttrycka det hela. Ska nog göra iordning lite te med honung i snart, det är bra grejer. Vitaminer trycker jag också i mig, så snart borde jag väl vara frisk? I hope so, I don´t have the tid att vara sick just nu! Men det hela kanske är ett tecken på att det är dags att ta hand om sig själv och sin kropp? Jag vill verkligen det nu, måste bara klara av att hålla det i längden, inte bara 2 veckor som det brukar vara! Någon som vill hjälpa? :)


Men dagen har varit bra ändå, har ju som sagt lekt med Lina och Mindie idag, och det var tokhärligt! Mindie blir så stor för varje gång jag träffar henne, hon sitter ju till och med själv nu. Med vissa vältningar, men vad fasen, bra gjort av en så liten krabat tycker jag :) Hon och min lilla (stora) kissemiss blev kompisar idag också. Mindie låg på en filt på golvet när jag och Lina åt, och då kom Meduza (det är min kära bror som döpt honom :p ) och lade sig bredvid henne, som en liten vaktkatt. Mindie sprattlade, drog lite lätt i hans päls och så vidare, men han låg kvar där så snäll och lät henne göra som hon ville med honom :) Riktigt gulligt måste jag säga, han är för bra min kisse :)
Jag bara älskar att umgås med Lina, allt är så lätt och okomplicerat, och allmänt underbart! Du är guld värd min älskade vän <3

Eftermiddagen har jag spenderat i soffan, tog en powernap i vanlig ordning. Men idag kan jag skylla på förkylningen som inte lät mig sova ordentligt inatt. Får bli en tidig kväll, ska ha pluggdag med Hanna imorgon, mycket trevligt :) Det gäller att vara pigg när man ska räkna matte och kika på föreläsningar. Men, 8 veckor kvar bara:p
Sitter och lyssnar på Melissa Horn och faller mer och mer för hennes underbara röst och för att inte tala om hennes texter! I´m lovin´it som man skulle sagt om det varit McDonalds jag gjort reklam för :p

Nej, te med honung och soffan here I come!

Puss&Snörvel

God morgon!

Eller ja, morgon och morgon, det är väl mer förmiddag nu. Men, jag har ju nyligen klivit upp och då är det i alla fall morgon för mig :)


Idag kommer Lina och Mindie hit, yeey :) Vi ska laga iordning lite lunch, i form av hemmagjord kebabrulle, sjukt gott ska det bli :) Det är alltid lika underbart att umgås med Lina och Mindie, dom är för underbara dom två töserna :) Återkommer nog senare om exakt hur trevligt vi haft och hur mycket jag myst med Mindie :)

Igår begav jag mig till stjärtis och Jämpers, och vi skulle som sagt plugga, men det blev inte riktigt av haha! Istället plockade Jämpers en massa on the mansion och jag satt vid datorn, och skrev med lite trevliga människor ;) Och snokade såklart, det är väl det enda jag gör på facebook :p Senare kom även Camilla och vi tog en liten kvällspromenad, sen spelade flickorna gitarr och sjöng, hur mysigt som helst! SJälv kan jag inte sjunga så jag höll tyst :p
Kom underfund med saker och ting igår som gjorde mig fullkomligt vansinnig, inget jag tänker ta upp här men jag är verkligen glad att jag har lagt vissa saker bakom mig. Människor som ens har mage att ljuga andra rakt upp i ansiktet är inga människor jag vill ha i mitt liv, what so ever! Men jaja, inte mitt problem alls :)

Nej, nu ska jag ta och krypa ner i soffan tills de underbara bruttorna anländer till Goatlive :)

Puss&Hej

Woohooo!

Whiskeyrösten är nästan borta, snörvlet har istället övertagit min näsa! Men vad tusan, det är som vanligt när det gäller mig! Vore ju dumt att få vara frisk ett längre tag! Fick ett telefonsamtal som gjorde mig glad, bara älskar positiva besked! Skulle kunna sjunga en sång om det, men det tänker jag inte göra.. Eller ja, Jenny fick höra nyss och jag tror att hon gillade det!

Sitter i stjärtis (Skeppmora för att förtydliga) och tanken är väl att vi ska plugga, men hur brukar det gå med det? Äh, vi hinner :p

Vad ska jag skriva mer. Dagen igår med Emilia var alldeles underbar, hon är så härlig faster gullunge :) Bara älskar att vara faster till alla dessa underbara knoddar, världens bästa är vad dom är, alla 6 (snart 7!)! Bara älskar att det finns andra små underbara knoddar runt mig, alla lika underbara :)

Nej, nu ska jag nog vara en skvätt social, med Jämpers som springer runt och plockar och grejar och donar :)

Puss på er!

RSS 2.0