Ny vecka

Visst är det väl en ny vecka nu! Snart är det även dags för en ny kurs, det känns bra!

Igår tog jag mig en vilodag från det mesta, sov rätt länge, sen låg jag på soffan och halvsov större delen av dagen, fram tills det var dags att göra sig redo för att åka på hockey. Jag och pappa åkte till Leksand med hoppet om en vinst för pöjkarna mot Rögle, men icke. Matchen var bra stundtals, men Leksand orkade inte riktigt med tyckte jag, så jag kan inte påstå att Rögle vann orättvist. Även om domaren släppte lite väl mycket, men också där åt båda hållen oftast. Fast visst var det mest Rögle som la in fulingar här och där. Men det var underbart att vara där, i en fullsatt Ejendals arena, underbar stäming och ett sjujävla tryck. Me like alot :)

Idag då, jag klev upp tidigt och har gjort det jag behöver i skolväg, bara en liten sak kvar att fixa, men det hjälps nog jag och Hanna åt med :) Nu tog jag mig en bloggpaus, men snart ska jag ner och ställa mig och trampa lite, försöka få bort lite tårta och annat mumma från kroppen sen helgen haha. Sen bär det av mot stan, ska leka lite med Lina och Mindie tänkte jag så jag lär lägga på ett kål snart. Skulle behöva tvätta mitt lortiga hår också, men det får bli en annan dag, har inte tid idag :p haha.

Nej, nu ska jag ta mig ner i källaren, kanske återkommer senare!

Puss&Hej

Dagen...

.. Har verkligen varit kanon! Har mått som en prinsessa, bara nu på kvällen när allt kalasande är slut som jag är trött som tusan. Full fart hela dagen, har haft lite svårt att hinna med alla som varit här. Jag uppskattar er alla lika mycket, det hoppas jag att ni vet? :) Detta gäller självklart alla som var med igår också, som sagt, riktigt riktigt trevligt! Och stort tack till alla som varit så söta och grattat mig på olika sätt, det är guld värt!
Har fått massa fina presenter, yeeey :D En av dom ska jag nog äta upp nu ;)

Nu ska jag krypa ner i soffan och ta det lugnt innan jag ska slänga mig i sängen som sova som en liten gris :p
Än en gång stort tack till alla! Ni vet vilka som ska ta till sig extra mycket av alla dessa tack :)

Puss&Godnatt

Tack tack tack

Det här inlägget är till alla som varit så söta och gratulerat mig! Ett speciellt tack till brudarna som var med igår, tack för en riktigt trevlig kväll och speciellt Jenny då, som vi fick vara hos. Ni är guld värda och ni gjorde min kväll sjukt bra!

Måste även tillägga att jag måste fått sjukt mycket vuxenpoäng igår, som på eget bevåg kom underfund med att jag skulle dricka vatten redan runt ett tiden inatt. Tröttnade på alkoholen, var inte speciellt jätte påverkad, men jag ställde ändå ifrån mig cidern och böt alkoholen mot vatten. Sen åkte jag hem, tvättade bort sminket, borstade tänderna och (hör och häpna!" vek kläderna och la in dom i garderoben! Haha, hur bra är inte jag då?! :p

Men än gång tack till alla underbara människor som grattat mig!

Nu börjar kalasandet, Sara kom precis :)

Puss&Kram

Lördag

Det är inte bara min kära Linda som fyller år idag, det är även min lilla skruttunge Eliaz födelsedag idag! Lillkillen är inte längre så liten, stora killen fyller ju 1 år idag, fasters gull! :) Så snart lär jag börja göra mig redo för kalas :)





Det är inte det enda kalaset som blir av idag, ikväll ska även lilla jag firas, tentaskrivningen (även om den gick åt skolgen :p) samt att Jenny har tagit körkort! En hel del att fira med andra ord, och bara med de närmaste raringarna, ska bli helt underbart och det kommer bli sjuuukt kul :)

Nej, nu ska jag skutta in i duschen så jag blir klar till kalaset i tid och efter det påbörjas piffningen inför kvällen. Köpte en tokfin top igår på Gina Tricot, i love it!

Ha en underbar lördag alla för det tänker jag ha :)

Puss&hej

Linda Angelin



Idag fyller denna snygging 23 år. Världens vackraste Linda <3 STORT grattis på din dag gumman, hoppas den blir heelt underbar :)

PUSS

Finally!

Äntligen är tentan gjord. Kan säga redan nu att jag är säker på att få göra om den för jag svarade inte på allt. Men vad fasen, dessa hemska 10 veckor är över, så dom behöver jag aldrig mer göra om!

Usch, kollar på nyheterna nu och de pratar om "Linnea"fallet och det är bara helt jävla sjukt! Hur kan ett samhälle vända sig mot en tjej som blivit utsatt!? Usch, denna värld är helt jävla otrolig. Hur kan det vara möjligt att människan kan vara så grym? Nej fy fan säger jag bara.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen blir det nog sängen, är helt slut efter den här dagen. Och i morgon smäller det, först kalas för Eliaz som blir stor kille sen är det fest som gäller. En del att fira :) Men jag känner inte för att gå in på det nu, inte när jag nyss sett om det tidigare nämnda fallet.

Sov gott folks, and sweet dreams!

Puss&Kram

Dagen D...

D står i detta fall för domedagen.. Ska ju som sagt skriva tenta idag, en snuskig salstenta mellan 13-18. Ser inte fram emot det. Men det är nödvändigt ont skulle jag vilja säga då.. Nej, nu kan jag inte sitta här och skriva massa, kan inte koncentrera mig och samla mig runt det jag skriver.

Ha en bra dag alla. Jag kommer sitta i en sal och hålla på och gå under.. Hjäääälp!

Puss&Hej

Våfflan!

Mhm, den ska firas idag, det är ju våffeldagen och allt! Så jag blir bjuden på mat även i dag i Jobsbo, mumma! Inte kan man väl strunta i att äta våfflor en dag som denna? Icke. Tur att jag ska träna ikväll då ;) Försöker ju se till att jag kan visa mig on the beach när sommaren är här. Har legat i hårdträning den här veckan, 3 träningspass på 2 dagar är inte så dåligt va? Och ikväll ska jag med Hanna på annan träning också, eller ja, två träningar blir det ju då. Så då blir det 5 träningspass på 3 dagar. Mycket nöjd :p Kommer nog dö en skvätt ikväll och inte kunna gå ordentligt i morgon när tentan stundas. Men det bjuder jag på!

Var bara tvungen att skriva ut min lycka över våfflor dag och att det känns så bra med träningen. Känner mig rätt bra emellanåt måste jag säga utan at skryta ;) Fasen, var på apoteket och inhandlade nödvändigheter idag. Billigt? Nej, 160 spänn fattigare, men det var det nog värt :)

Nej, nu ska jag smita ut och ta lite luft! Talk to you later folks!

Puss&Hej

Dan före domedan

Mmm, i morgon smäller det gott folk. Salstentan ska göras och nervositeten över den ökar för varje andetag känns det som. Men, det enda man kan göra är att göra sitt bästa, och räcker inte det, ja, då får jag traggla och göra om till det blir bra. Det är väl en av dom få saker som man kan kalla tjusning med högskolan :P

Nej, nu ska jag och Hanna (my partner in crime) åka och handla lite, måste ha lite nödvändigheter! Sen är det dags för plugg, plugg, plugg och åter plugg!

Hoppas alla får en bra dag, så hörs vi säkert senare :) Och svarar jag inte på samtal idag så hoppas jag att ni som försöker få tag i mig förstår. Kommer som sagt vara nergräv i plugg idag, näsan i blocket och böcker så att säga.

Puss&Hej

Lill-lördag

Och den spenderas i Jobsbo hos Hanna, som i skrivande stund lagar mat. Mohahaha! Näärå, jag ska minsann hjälpa henne snart, I promise :) Undrar hur kul hon tyker att det är att skära i frusna kycklingfileér? Inte kuul. INTE KUUUL :p Eller "Håll käften jag jobbar här" kanske hon tänker? Höhö
(Att hon sen även försöker ge mig sängkammarblicken när hon skär i fileérna skrämmer mig lite. Men bara lite ;) )

Vi har fått lite gjort på pluggfronten i dag i alla fall, men mest krut läggs nog på morgondagen I guess, då det är dan före domedan! ( Ett lite hemskare sätt att uttrycka sig på om man snackar salstenta). Usch, kan ni ana ångesten som rusar genom min stackars kropp? Hua, kommer nog inte bli så mycket sömn natten till fredag, men det får man ta! Så går det om man vill bli förskollärare, tydligen. I don´t like it, men vad ska jag göra? Snart är dessa 10 veckor över och mitt liv kommer bli ljusare haha!

Nej, undrar om jag ska ställa mig och titta på Hanna när hon kockar, sånt är ju alltid trevligt :p

Ha en trevlig kväll, and show some respect mot varandra!

Puss&Hej!

Jenny

GRATTIS min älskade vän! Är en mycket stolt vän idag, för Jenny (KällbottenJenny) tog sitt efterlängtade körkort idag. Du är bäst gumman! Så, därför tillägnar jag detta inlägg till dig Jenny, för att du är så bra :)

Återigen, STORT GRATTIS! Det här ska firas ;)

Puss&Kram

Gårdagen

Var ju på hockey i Leksand i går, Leksand- Växjö där matchen slutade 4-1 till masarna. Där snackar vi lycka! Måste dock säga att matchen i stort inte var mycket att hurra för, förstod inte riktigt vad som hänt med spelarna, dom var inte på topp! Men måste påpeka att smedjebackskillen var sjukt bra! Är djupt imponerad och en aning stolt (även om jag inte vet vem pöjken är). En riktig krigare det där. Stämningen i hallen var sjukt härlig, speciellt fram mot slutet då det blev ett sjujävla tryck och de flesta var med på noterna och klappade och vrålade. Något jag noterade var att karlar som försöker vråla lätt kan låta som pubertetspojkar och det är väl inte så värst hett? ;) Oh, dessutom skådade jag en sjukt het polis och när jag vred lite på huvudet fick jag syn på en om möjligt hetare ambulanskille. Gissa om jag var i himmelriket? Haha, i just loved it :) Sammantaget var det sjukt kul att vara i Leksand, älskar att åka och kolla på hockey som den sportnörd jag är emellanåt. Det är något speciellt med det där. En sjukt härlig känsla att höra klacken hålla igång hela tiden.

Nej, nu ska jag ta och bege mig till Hanna och plugga inför tentan (HJÄÄÄÄLP).

Ha en underbar dag gott folk!

Puss&Kläm

Goood morning!

Är vaken lite senare än vanligt idag, men jag var vaken lite längre än vanligt igår också, därför unnade jag mig en liten sovmorgon idag :) Men seg är jag väl ändå, det blir nog ändring på det när jag vaknat till liv lite mer :)

Och vad i hela fridens namn kommer det ner mer snö för?! Kände hur humöret sjönk när jag tittade ut genom fönstret när jag släpat mig upp. Ville mest lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet igen! Usch och blä säger jag bara! Kul att plugga i detta snuskväder? Neej, man är liksom redan matt på att snö, och då är mattheten över matten dubbelt så tung. Men men, bit ihop kvinna är allt jag kan säga till mig själv!

Hoppas att det slutar falla ner massa snusk från himmelen snart för jag och pappa ska ju för tusan på hockey idag, jag vill, jag vill, jag vill! Annars kanske jag blir vrång :p

Nej, nu ska jag trycka i mig lite frukost så kanske humöret höjs en liten aning i alla fall. :)

Ha en bra dag alla!

Puss&Kram

No rubrik

Jaha, då var snart den här måndagen också slut, vet inte om jag tycker att det är så nice riktigt.. För varje dag som går nu så kommer jag närmare tentan och samtidigt som jag vill ha den gjort så har jag lite ångest inför den. Men, det måste ju göras och då har jag lagt 10 sjukt jobbiga veckor bakom mig och det ska bli sjukt skönt!

Har pluggat lite med Hanna idag, så skönt att ha henne vid min sida, my partner in crime liksom :) Började med att repetera det vi gjorde alldeles i början av kursen och det känns som att det sitter rätt bra :) I morgon blir det lite mer plugg, men på kvällen bär det av till Leksand med far min, vi ska självklart kika på hockey och det ska bli så jädra roligt! Var ett tag sen vi var upp nu och jag ser verkligen fram emot det :) Det är verkligen ett sätt att få tankarna på annat!

Nu ska jag återgå till att kika på csi och bara njuta av soffan, sen är det läggdags minsann. Har blivit kvällstrött med åren :p (Den senaste månaden kan ni läsa ;) )

Vill även passa på att tacka Sara för vårat nästan två timmar långa telefonsamtal, mycket trevligt :)

Puss&Kläm

Snabbinlägg

Kollar just nu på reprisen på Gissip Girl ( men det är självklart reklam just nu) och jag bara älskar det! Lever mig in i alla serier så mycket att det känns som att jag skulle vara med :p

Måste ta tag i tentaplugget idag också, så jag har någon möjlighet att klara tentan på fredag. Börjar få en sjuk ångest och är redan nervös.. Så måste ta tag i det här så fort som möjligt så jag kanske kommer ha liite självförtroende när jag kliver in i salen då.. Hua!

Nej, nu ska jag slänga ner mig i soffan igen för nu börjar det igen. Yeeey! :)

Puss&Kram

Ännu en måndag

Men gissa hur lycklig jag blev när jag tittade ut genom fönstret och såg att solen lyste från en klarblå himmel! Helt jäkla underbart ju! Inge mer snö nu tack, I don´t like it at all. Blää.

Jaha, uppe med tuppen igen, klev upp runt åtta, och tro det eller ej, men det längsta jag sov i helgen var till runt nio. Det är inte alls likt mig, men nu vaknar jag tidigt automatiskt eftersom jag är så van att gå upp tidigt och det gör mig ingenting. Jag gillar verkligen att ha mycket dag att gå på :)
Kikar på vakna med the voice, jag älskar programledarna, dom är så störtsköna :)

Nu ska jag äta lite frukost tror jag, magen börjar kurra känner jag. Men vi hörs kanske igen, även om jag sällan har något vettigt att säga haha!

Ha en härlig måndag!

Puss&Hej

Snö?!

Vad i hela fridens namn är det för väder idag?! Jag blir lite smått bitter faktiskt, vill ju ha vår! Men, som jag sagt förut så har jag inte velat säga det rakt ut på grund av just det som händer idag.. Skit! Men men, smällar man får ta, det är bara att bita ihop och gilla läget. Och acceptera att man bor i ett land där det blir så här.

Igår var ju Emilia här för en liten sleepover. Vi hade riktigt roligt och mysigt och skruttan somnade framför tv:n så jag fick bära in henne i sängen, hon vaknade till, men när jag lagt henne i sängen så la hon sig bara till rätta och somnade om. Själv somnade jag nog innan halv elva igår kväll och det hör inte till vanligheterna en lördag inte! Men skönt var det eftersom vi sov till runt nio tiden i morse :) Dagen har fortsatt i samma anda som gårdagen, bus och tokerier :) Hoppas skruttan vill komma hit och sova snart igen :)

Snart ska jag nog åka ner mot Vad och hälsa på, mitt sabla tjocka hår måste torka först så jag kan fixa till en normal frilla :p Hoppas alla har en härlig söndag, för det tänker jag ha :)

Puss&Kram

Myslördag

Har finbesök av min älskade Emilia idag, vi ska ha en sleepover som jag nämnde tidigare. Så nu är det full rulle i Goatlive vill jag lova, och jag bara älskar det :) Jag sminkade mig tidigare och då hade jag en tjej bredvid mig som frågade vad allt var och vad man skulle ha det till och tillslut stod hon och låtsassminkade sig också, så jäkla söt :)
Annars har det inte hänt så mycket idag, Jenny följde med mig och Emilia hem och vi käkade luch och kikade på Aladdin, som jag min klant somnade till! Dumt huh? Får göra ett nytt försöka en dag när jag inte är så trött :)

Nej, nu ska jag nog ta och busa lite med skruttan här, eller försöka få mysa lite :)
Ha en fortsatt underbar lördagkväll :)

Puss&Kram

Härliga lördag

Vad gör jag vaken nu, på en lördag? Jaaa, jag och Jenny vaknade strax efter åtta i morse tror jag. Blev utringd till Källbotten igår kväll av Jenny, så nu har vi fått lite kvalitetstid igen :) Men när vi precis skulle somna så ringde hennes karl och berättade att han var på väg hem från jobb, så han fick sova i ett annat rum haha.

Och när jag ska åka hem ska jag ta en vända till Gonäs och hämta min älskade Emilia för hon ska nämligen sova hos oss i natt :) Myspys :) Tomas ringde för en liten stund sen och sa att Emilia ville säga något och då sa hon "Jag vill sova hos dig". Och gissa om faster Malin blev glad? Det ska bli helt underbart att leka med henne hela dagen, måste nog hitta på något med henne :)

Underbart väder är det också, även om jag kanske inte var överförtjust av att vakna med solen rakt i ögonen. Men det bjur jag på, känner mig ändå rätt pigg :) Och en lång lördag är det ju inget fel på!

Nej, nu ska jag vara lite social med Jennööö, men jag återkommer säkert sen om jag får lite tid över :)

Puss&hej

Äntligen fredag!

Gudars vad skönt med fredag, som jag har längtat efter dena här dagen, äntligen helg! Har lite plugg kvar, men det ska jag ta tag i när jag kommer hem från Ludvika. Ska dit med mor min och ha lite mor-dottertid, fast hon vill mest hga smakråd när hon ska köpa glasägon :)

Gårdagen var riktigt trevlig, åkte till Linda och tjejerna i Källbotten och spenderade större delen av dagen där, så himla mysigt :) Dom är så himla bra dom tre bruttorna :)

Ska berätta mer om gårdagen när vi kommer hem, det börjar bli lite bråttom nämligen.

Ha en bra dag i allt rusk!

Puss&Kram

Trevligheter

Har haft en rikitgt trevlig kväll, med mys med underbara barn och trevligt så kallat "vuxet" sällskap i form av två bröder och deras frugor. :) Nu är jag helt slut, är ju inte van att gå upp så tidigt som jag gjort den här veckan. Men måste försöka få till en bra dygnsrytm. Och som jag sagt tidigare så är det ju så sjukt skönt att ha så mycket dag kvar när man gjort det som behövs :)

Nej, nu ska jag fortsätta kika på Greys, sen blir det nog sängen. År och dar sen jag var så här trött så här tidigt :p

Sovgott och dröm sött!

Puss&Godnatt

Onsdagsseg

Idag är ingen dag att leka med känner jag, är seg som tusan. Har dessutom en sjuk träningsvärk i min stackars rumpenstump (ni vet den där saken som andra kalla rumpa, men som jag knappt har?) efter måndagens och gårdagens träningtspass. Som jag knåpat ihop själv. Så idag tror jag att jag ska vila och ta tag i det i morgon igen. Nån måtta för det ju vara! :p

Seminariet idag kändes allmänt onödigt med tanke på att det inte fanns så överdrivet mycket att säga om det som redovisades. Sa inte ett ord för jag visste inte vad jag skulle säga i ärlighetens namn. Måste komplettera en uppgift också, skulle vara skönt att göra den nu på en gång, men jag är så sjukt trött! Får jag vila lite idag? Eller ska jag göra den ändå så jag kan ägna morgondagen åt att umgås med lite härliga människor? Vi får se om jag piggnar till helt enkelt :)

Neej, om jag skulle göra något smått vettigt? Vi får se vad jag hittar på haha. Vill mest att tiden ska gå :)

Puss&Hej

Motvind

Ja fy satan vilken motvind jag hade när jag var ute och gick! När jag hade kommit ungefär halvvägs på promenaden höll jag på att avlida, så tänkte jag att det skulle bli skönt att få vinden i ryggen, men icke! Jag sket en så gigantisk lök så ni anar inte. Motvinden var helvetisk rent utsagt, kändes som att benmusklerna som blivit varma blev kalla igen när det blåste så mycket så jag hade sjukt ont i benen också. Men det vara bara att bita ihop. Hade ingen större lust att sätta mig ner och vänta på bättre tider efter vägen :p
För att vara lite positiv så var det skönt att få massa frisk luft, känns som att jag har frisk luft i hela kroppen idag igen. Känns rätt rejält fresh. Men jag luktar nog inte lika fresh som jag känner mig ändå. Så snart får det bli en snabbvända på trampgrejen och sen en dusch så jag blir att lukta mumma igen :p Lär nog ta tag i det rätt så snart, helst nu, så jag hinner se Ghost whisperer (stavas det ens så? haha). Glömmer alltför ofta bort att kika på tv klockan tre. Men idag jäklar ska jag försöka hinna! Så trampgrejen here I come! Känner mig som en liten hurtbulle, men vad fasen, ska som sagt försöka våga mig ut ur vassen i sommar!

Puss&hej

Bäsch

Den här dagen känns inte riktigt kul, det har krånglat hela morgonen, allt jag tagit i har jag tappat känns det som. Internet krånglade under studiegruppen, box ploten var fel, så det fick vi ändra. Men jag hoppas det blir lite bättre efter att jag fått i mig lite lunch och senare fått tagit en promenad och sådär. Behöver nog frisk luft, och nu menar jag riktig frisk luft inte cigarettluft haha. Under dom få rader jag skrivit så har jag skrivit fel på minst varannat ord, hur kul är det då? Inte kul.. INTE kuuul. Fy för den här dagen! Och fy för det här inlägget, ska jag verkligen publicera det? Låter som rena rama bitterfittan idag, men det får vara så nu. Tänker inte radera allt nu när jag satt mig och skrivit ner mina klagomål. Jag har glömt klaga på Connect, programmet som vi använder när vi har seminarium och så där, det är också bara skit.
Nej, får väl hoppas på att jag har något positivt att komma med nästa gång jag bloggar. Vore ju kul att få väga upp allt det kassa kanske. Usch. Nu ska jag äta, tror att jag verkligen behöver det för att få upp humöret lite haha!

Hoppas ni har en bättre dag än jag, hatar dagar som den här!

Puss&Kläm

Tisdag

Nu är jag uppe sådär tidigt igen! Har varit vaken i ungefär en timme nu, har studiegrupp klockan 9 så jag har infunnit mig hos Hanna för lite frukost och kaffe nu på morgonkvisten :) Självklart strömmar Melissa Horn ut ur högtalarna, fasen vad underbar hon är! Kan inte annat än tacka Jämpers som introducerat Melissa Horn för mig :) Har sett på facebook och andra bloggar att fler och fler börjat lyssna på henne, hur bra som helst :)

Nej, nu har jag inte mycket mer att skriva, men solen skiner idag igen så då blir det nog en promenad idag igen :)

Puss&Kram

Skön dag

Dagen har verkligen varit tokskön idag, började med att gå upp klockan åtta ju, sen har jag gjort liiite nytta i alla fall. Blev en promenad för att möta pappa när han slutade jobbet, jag gick ett tag innan han slutade så plockade han upp mig när vi möttes. Hann gå i 35 minuter och då var jag nästan framme i byn, så jag var sjukt nöjd med promenaden. Hade bra fart hela tiden och det kändes sjukt bra i hela kroppen, det händer ju grejer :) Sen kom jag hem, tog det lugnt en stund, sen blev det en sväng på trampgrejen (vet inte hur man stavar haha) och lite situps och en lång skön dusch. Så nu är jag helt slut efter en så aktiv dag, är inte riktigt van haha :p Så nu ska jag ta kvällsröken sen är det hopp i säng som gäller. Kommer förmodligen sova som en liten spädgris inatt, I hope!

Hoppas ni haft en lika bra dag som jag, och att ni sover gott som fasiken inatt!

Puss&Godnatt

Vad hände?

Det kan man fråga sig! Jag fick plötsligt för mig att rensa garderoberna, och visst tog jag väl tag i det för en gångs skull! Så nu ser det lite bättre ut i garderoberna, men det blev inte så mycket bortrensat ändå eftersom det inte var alltför längesen jag gjorde det sist. Men nu har jag koll på vart jag har allting också, hängde tillochmed in massa kläder i ena garderoben. Vilken tjej va? Haha, är rätt nöjd med mig själv :) Nu har jag i alla fall gjort lite nytta idag och snart ger jag mig nog ut på en promenad också, skönt som tusan! Nu ska jag ta reda på kläderna som ligger på golvet och ska slängas och sådär. Sen blir det nog lite tv en sväng :)

Puss&Hej

Underbart!

Solen skiner från en klarblå himmel, fåglarna kvittrar och jag är redan vaken! Vad är detta?! Har inget särskilt att göra idag riktigt, men ändå är jag uppe nu! Kan bero på att jag behöver en ändring på min dygnsrytm ny, även om den inte är katastrofal så vill jag kunna vara toktrött vid tio, elva på kvällarna, gå och lägga mig och få minst åtta timmars sömn. Så nu släpar jag mig upp i tid i veckorna, det är rätt skönt ändå! Ska nog sätta mig ute och läsa lite idag (vuxenpoäng?) och en promenad är ett måste idag, kan inte bara slappa i det här underbara vädret inte! :)
Sov så djupt inatt att jag inte vet om jag har drömt något, inga drömmar om mig och mina vänner som sälar på sälfest inatt inte!

Nehepp, om jag skulle ta ocg äta lite fruskost då, A-fil och flingor med lite kanel. Inte det godaste kanske, men inte helt äckligt ändå haha! Och eftersom jag är i farten så pass tidigt idag ändå (gick upp klockan åtta, vill imponera lite) så återkommer jag säkerligen senare :)

Ha en underbar dag :)

Puss&hej

Hannah



STORT grattis till snyggingen till vänster som blir stor tjej idag, hela 23 år! Grattis igen snyggve :)
Puss på dä!
(Bilden är från temafest i sommras ;) )

Härliga helg!

Helgen har verkligen varit kanon, igår var det mys, lek och bus med 3 av brorsbarnen. Vi var ju som sagt ute och grillade korv igår.. Senare tog jag med mig Emilia och åkte och hämtade Jennöö i Källbotten för att sedan åka vidare och ta en fika på Engel, sen skjutsade vi hem Emilia och vi kom knappt därifrån för det underbara lilla livet skulle visa massa saker :) Pratade lite med Eliaz som inte alls var pigg den stackaren, men nu är han äntligen på bättringsvägen som det verkar och det gör mig till en lättad faster. Är ju rädd om mina skruttungar!

Jag och Jenny åkte tillbaka till henne för melodifestivalmys, men vi blev rätt besvikna över att vår favorit Salem Al Fakir vann, men, Annas bidrag är ju inte helt kasst det heller :p Fick mysa lite mer med Emilia på kvällen också, och hon är så härlig, det kan komma vad som helst ur den lilla munnen :) Samma sak gäller dom andra damerna som  var här på dagen igår, alla mina 7 brorsbarn är sjukt underbara :)

Idag vaknade jag och Jenny tidigt, sen åkte vi och kikade på innebandy i Ludvika. Riktigt kul, blir så sjukt sugen när jag tittar på den sporten alltså! Jag och Jenny satt och muttrade en del under matchen och Jenny, ja, hon var riktigt inne i matchen :p

Senare bar det av in till stan igen, åkte till Lina, Glenn och Mindie eftersom vi skulle ta sällskap till Hannahs födelsedags kalas. Och där hade vi riktigt trevligt, skrattade så jag var helt slut nät vi gick därifrån!

Så jag riktar ett stort tack till alla er som varit involverade i min kanonhärliga helg! Nu ska jag nog snart slänga mig i duschen och sen styra stegen mot sängen, är trött som tusan :)

Hoppas alla haft en lika bra helg som jag :)

Puss&Godnatt

Myspys

Nu har vi varit ute i det underbara vädret och grillat korv och lekt lite i snön! Jag och tjejerna gick in, Emilia och Tomas dök också upp, och fikade. Jag och Emmie bakade kladdkaka innan vi gick ut så vi kunde fika efter korven, så den smaskade vi på. Emilia och Sara lekte på, kom bara och kikade om de skulle få smaka smet emellanåt :p  Nu är det full rulle igen, dom 3 små underbara bruttorna springer fram och tillbaka i en väldig fart och gömmer sig bakom soffan om och om igen. Tokungar :) Mina pumps har också åkt fram nu, som vanligt när Emilia är här :) Hon plockar alltid fram mina skor och har dom på sig, gulle :) Men lite drama blir det såklar när 3 tjejer är i farten, då får faster rycka in och försöka medla och vara rättvis :p

Nu ska jag småkika lite på tv samtidigt som jag lär ha lite koll på bruttorna :)

Puss&hej

Yeeey

Har sovit 10½ timme inatt, riktigt jäkla skönt måste jag säga! Och nu sitter jag och väntar på att pappa ska komma hem med Sara och Emmie, för då ska vi minsann gå t och grilla korv i det underbara vädret! :) Dessutom kollar jag just nu på Madagaskar 2, helt underbar film! Blir att tänka på en viss fröken Angelin som också gillar filmen en del ;)

Igår var det ju plugg stor del av dagen, sen åkte jag hem, bakade en kladdkaka och Andreas, Frida, Sara, Emmie och Kevin kom förbi, så jag fick mysa lite med alla 3 :) Kladdkakan var hela underbar, tack Lina för receptet, fasen vad god den var :D Sen åkte jag till Jennöö och kikade på Let´s dance, och ska tillbaka till henne senare ikväll, och då ska vi ha mer myskväll och kika på Melodifestivalen :) Bara älskar sånna här helger, lugna, jag kan gå runt i myskläder (det gör jag ju ioch för sig nästan jämt, men det är mer tillåtet på helgen ;) ) och jag behöver inte bry mig om någonting :)

Nej, nu ska jag slänga mig i soffan och koncentrera mig på filmen, den är ju tokrolig :)
Ha en underbar dag gott folk!
Puss&Kram

I´m done!

Oh yes, jag är klar med snusklitteraturexaminationen!! Gissa om jag är lycklig?! Och en hel del trött på att sitta vid datorn eftersom det är vad jag pysslat med sen halv 9 i morse.

Men vad sägs om att ta helg? Jaaa, tack! Woho, såhär efterlängtad har inte en helg varit på länge. Längtar alltid efter helgen, men den här veckan har jag längtat nästan desperat efter den :) Nu blir det ut i solen en vända och njuta. Hallelulja!

See you when you see me!

I can see the light

Nu börjar det kännas liiite bättre, har kommit en bit på vägen ändå, men ska inte säga för mycket än! Just nu känner jag att energin är påväg ur kroppen och det är därför dags för lunchpaus nu, annars kommer det här aldrig gå vägen. Både kroppen och hjärnan behöver ju energi för att fungera, så den gottiga kyckling/pastasalladen från igår som gäller. MUMMA! Så, nu ska jag ta en paus från all skrivning, även bloggen och annat, orkar inte skriva mer nu :p

Hoppas det går bra för mina andra studiekamrater! :)

Puss&hej

Hemtenta all day long

Är inte ett dugg peppad till det här, uppgiften gör mig förvirrad, antalet sidor gör mig lite småsur.. Jaa, som vanligt är jag ruggigt positiv till matte, som ni hör. Nej fy fasen! Har liksom fram till halv fem på mig att bli klar med den här skiten, undrar hur mycket ordbajseri det blir?! Tur att det bara är 2 veckor kvar nu, orkar inte med det här nå mer!

Tur att jag har min kära Hanna bredvid mig hela dagen :)

Nu får det bli morgonkaffe och morgonrök, så hörs vi sen!

Puss&Hej

God Kväll

Jösses vad trött jag är nu, känns att jag var uppe med tuppen i morse, och samma sak blir det i morgon. Kind of nice egentligen. Är ju inte van med  att vara trött den här tiden på dygnet haha!

Dagen har varit helt okej, trötts tröttheten över matten, fick en trevlig dag med Hanna ändå :) Har även träffat ett av mina brorsbarn, lilla underbara Felix :) En riktig cooling det där. Han är stor nu när Kevin kommit, är liksom inte minstingen längre haha! Mycket trevligt sällskap också måste jag säga :)

I morgon är det hemtenta som gäller, kul att den ska vara inne senast 16.30 i morgon och att man verkligen bara har en dag på sig. Jag gillart inte alls, jag behöver lite tid till att fixa och trixa med sådana saker ju! Men men, som jag alltid säger när det gäller skolan, det är bara att bita ihop och se glad ut!

Ska nog ta och tvätta bort ansiktet nu, så jag bara kan slänga mig i sängen när jag gjort det jag ska :)

Godnatt, sov gott! Och ett stort tack till alla mina vänner för att ni finns, ni är underbara allihopa <3

Puss&Kläm

Negativitet

Ni för ursäkta att jag är så negativ, men jag är så fruktansvärt trött på matten nu, trött på statistik. Tro mig, jag kommer inte pyssla med det häri framtiden!! Gah, blir galen. Behöver en sjujävla promenad nu, behöver mat också, men det får jag ta sen..

Ut i friska luften och försöka lugna ner sig.. Okej, blir inte frisk luft denna gång jag sätter foten utanför dörren, men nästa gång lovar jag att det blir det :p Need some real air skulle man kunna säga höhö.

Puss&Hej

Up with the tupp

Har varit vaken sen tio över 7 faktiskt! Vad sa ni nu då? :p Sitter hemma hos Hanna the box plotter som vanligt :) Dags för morgonkaffet snart och studiegrupp. Nu slog Hanna på Melissa Horn för min skull, gullunge! :) "Jag kan inte skilja på" går just nu, men alla hennes låtar är ju underbara, kan inte sluta lyssna helt enkelt. SÅ jag riktar ett tack till Jämpers som introducerade henne för mig :)

Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, är i alla fall rätt utvilad, lite morgonseg bara :) 7 timmars sammanhängande sömn, det är inte dåligt när det gäller mig :)

Ha en underbar dag så hörs vi säkert senare ;)

Puss&Hej

Lite skoj sådär

Jaaa, kärlek för lådagram är vad det är! haha

Är vi inte vackra så säg?! Kärleken till matematiken är vad denna bild symboliserar! ;)

Kvartiler hit och kvartiler dit

Hur kul är det då? Inte kul.. INTE kuuul! Fan, jag hatar kvartiler, det är en sak som är säker!
Det var ungefär allt jag hade att säga, positiv som jag är just nu!

Och Hanna, jaaa, vad ska vi säga? Hon gillar märkliga saker.. Höhö (Inside joke så att säga)
Nej, nu ska vi box plotta på, eller vad säger du Hanna the box plotter?

Puss

Bläsch

Hua, känns som om jag inom loppet av 2 veckor inte kommer ha något hår kvar då jag ständigt sliter håret på grund av matten (bildligt talat alltså). Jag blir nästintill galen på detta! Men men, på fredag är det bara 2 veckor kvar till tentan. Det ska bli skönt att få den gjord så man får ett avslut på detta helvete, även om jag inte skulle klara tentan första gången, men det hoppas jag ju såklart!

Nej, nu ska jag ta tag i det här med my partner in crime Hanna :p

Puss på er!

Huh?

Har ingen aning vad jag ska ge inlägget för rubrik, därfår får det bli som det blir. Jaha, snart är det dags att träffa studiegruppen igen och diskutera statistik. Känns ungefär lika spännande som det låter, men tur att gruppen är kanoners :) Sitter hemma hos Hanna och väntar på kaffet, måste hinna med en kaffe och en rök i det underbara vädret innan vi drar igång! Rätt värdelöst att man måste sitta inne och plugga när det är så underbart väder ute, men men, så är livet som student gott folk. Hinner förhoppningsvis med lite tid i solen senare.. Nej, nu vädrar min snok lukten av nybryggt kaffe, mumma!

See you when you see me!


Goood morning!

Idag släpade jag mig äntligen upp när alarmet gickl igång, annars har jag lyckats snooza i minst en timme haha! Men, jag känner reda nu att jag inte är lika trött idag som igår, och det beror säkerligen på att jag inte snoozade en massa..

Gudars vad underbart det är att vakna upp, kika ut genom förnstret och se solen skina, dagens första leende kom fort idag :) Dags för frukost, sen sammanställa min statistikdel till studiegruppen idag tror jag, om jag orkar :p
Efter studiegrupp och nödvändigt plugg blir det en vända till the big city of La för en fika med Mimmie och promenad med Skorpan som också är inplanerad :)

Faan, det kliar nått frukansvärt på min hals, vad är det om liksom?! Blir galen, fattar inte vad det beror på.. Men, det är väl nånting jag inte tål riktigt, antagligen min lotion, men det visar sig! Det hade kunnat vara värre :p

Ha en underbar dag alla, vi hörs säkert senare :)

Puss&Kläm

Ont i magen..

.. Är vad jag har efter mitt samtal med Caisa. Vi pratade gamla minnen, grejer vi gjort som småglin (läs fjortisar), min inkörning i en stor stolpe när jag cyklade.. Till historien hör att jag sa aj flera gånger redan innan jag åkte in i stolpen med huvudet före haha! Eller när Caisa pratade i telefon och jag råkade pruppa (jag vet, jag är snuskig) och personen i andra änden frågade vad det var och det första jag kommer på är att jag gjorde pruttljud med munnen.. Jaa, inte kan man anklaga mig för att vara smart!

Vi pratade även om drömmar och Caisas dröm om invaderande kräftor slår nog det mesta haha. Hade så fruktansvärt kul under den halvtimme vi pratade så ni anar inte! Så jag riktar ett tack till Caisa för ett hysteriskt kul avslut på dagen :p

Och jag förstår om ni som läser inte förstår det roliga i det hela, för man måste nog ha varit med för att förstå. Men det är så kul haha!

Godnatt nu, hoppas alla får sova gott utan drömmar om sälar, kräftor, människor som frivilligt blir syckade och om barn som förvandlas till någon helt annan rätt vad det är

Puss&Kram

Jisses...

...  Vilket underbart väder det blev idag, har spenderat lite tid ute i alla fall! Varje gång det drog i röktarmen så satte jag mig på trappan på framsidan, och satt kvar en liten stund varje gång. Och till slut fick jag upp mitt lata arsle ur soffan och ut i solen och tog en liten promenad. Helt underbart! Lite jobbigt när jag kom in på vägen jag brukar gå och inser att det antingen var snorhalt på vägen eller en hel del snö, men jag kämpade på och trodde till slut att jag skulle sätta mig på arslet och åka nerför backarna igen :p Det blev ingen lång promenad, men lite frisk luft och sol fick jag ialla fall och det kändes tokbra! I morgon ska jag försöka ta mig ut på en längre vända om vädret inbjuder till det :) Måste ta tag i det där med motionen igen nu när jag faktsikt varit frisk ett bra tag haha. Men han kommit igång med ätandet igen och gillar det igen :) Kommer kidnappa mammas promenadskor en del i framtiden eftersom jag får ont i knät och i smalbenen av mina gamla jävlar. Så, högst upp på önskelistan när jag fyller år är i år ett par nya träningsskor, ett par ordentliga!

Nej, nu ska jag krypa ner i soffan igen, är sjukt trött idag av någon anledning! :( Därför har det blivit så lite bloggande idag. Men vi hörs mer i morgon eller kanske senare :)

Puss&Kram

Fresh like..

..Hell! oj oj oj, så fresh jag är nu! Skrubbat hela kroppen, tvättat håret med alla dess ritualer, rakat benen, kan det blir mycket bättre? Så nu sitter jag här och väntar på att lotionen ska torka in ordentligt så jag kan dra på mig lite myskläder utan att dom klibbar fast :p Tänk att jag kan bli på så bra humör bara av att känna mig så sjukt fresh. Nu låter det ju som att jag brukar vara lortig, men inte varje dag jag skrubbar hela kroppen direkt höhö.
Ville bara berätta det, ifall någon ville veta haha!

Måste även komma ihåg att fråga mor och far om vår statistikfråga (studiegruppens alltså) så jag får ihop lite svar och inte behöver jaga folk :p Men, ni som läser det här och är vänner med mig på facebook och dricker kaffe, kommentera min statistikstatus är ni dundersnälla, behöver 10 personers svar :)

Nu ska jag dra på mig lite clothes och mysa ner mig i soffan för att sedan byta sängkläder, krypa ner och sova så frukstansvärt skönt!

Godnatt på er gott folk, sweet dreams

Puss

Sooool

Fasen vilket underbart väder det är idag, blir så glad när solen skiner, jag hör hur det droppar från taken och fåglarna kvittrar, det är ju det här jag väntat på hela vintern! Nu ser man till och med asfalten på vägarna, det är också ett underbart tecken på att våren är på g :) Törs inte säga att det är vår än, för då börjar det väl snöa igen haha!

Har varit ute på en promenad med Matilda, Tuva-Lisa, Hanna, Ella och Hilton nu på eftermiddagen, tokskönt! Bara älskar att promenera med solen i ansiktet. Lycka! Men jag har en faslig huvudvärk som jag först trodde berodde på att jag inte hade druckit kaffe på förmiddagen, men när jag fick en kopp eller två hos Hanna så gick det inte över. Den blev bättre när vi var ute och gick, men nu är den tillbaka med full syrka igen, I don´t like it alls! Ska pimpla i mig vatten, får se om den går över då, annars blir jag galen! För några piller vill jag inte pilla i mig, jag gör jussom inte det i första taget. Men men, ska sluta klaga, det kunde varit värre :)

Nu ska jag glida ner i soffan och ta det lite lugnt innan det är dags att trycka i mig lite käk :)

Puss&Hej

Sara Frank

Den tjejen är verkligen helt sjukt underbar! Hon gjorde mig så himla rörd nyss så jag grät en skvätt, hon har nämligen nominerat mig till mix megapols tjejplan och nomineringen var den som fick mig att gråta. Sara, du är bland de bästa vänner en människa kan ha, jag älskar dig så sjukt mycket! Hon skickade precis nomineringen till mig och jag tänkte på en gång lägga ut den på bloggen, men jag ska nog inte göra det ändå. Vissa saker ska man behålla nära sitt hjärta, och jag vill inte att alla ska se det och tycka och tänka om det. Det är för fint för det. Men det här inlägget är enbart till Sara och för att visa världen (eller mina få läsare) hur underbar hon verkligen är, hon är bäst!

Massa kärlek till dig Sara
Pussar

Back to verkligheten

Efter en riktigt bra helg är måndagen tillbaka igen, hua! Så idag är det plugga som gäller igen, statistik står på schemat. Men det börjar kännas lite okej då det snart bara är 2 veckor kvar av kursen. Då är det äntligen slut på att må psykiskt dåligt över skolan. Helt sjukt vad tufft det varit, och säkert dom sista veckorna också nu.. Men, det är bara att bita ihop och se glad ut. Snart bara 1 år kvar av utbildningen också, woohooo! :)


Så, idag ska här pluggas och kluras, ska strax kika på en föreläsning, håller bara på att skriva ut underlaget, stort misstag börjar jag misstänka haha!

Men hoppas alla får en underbar måndag, solen är ju framme och lättar upp sinnet lite :) En promenad som pluggpaus idag kanske? :)

Puss&Kram

Slösöndag

Idag är jag verkligen toktrött! Började dagen genom att äta en lite snabb frukost, sen kröp jag ner i sängen igen och kollade på film. Hur skönt som helst! Senare bar det av mot Vad igen eftersom mor och far också ville träffa lilla Kevin. Givetvis ville dom även träffa Sara och Emmie också :) Det blev en trevlig eftermiddag med massa mys. Och tillsägningar angående Kevin från Saras sida :p Hon satt med honom i famnen och såg tokstolt ut, satte mig bredvid dom i soffan och tänkte mysa lite då Sara säger: "Kan du hämta lite mjölk?" Jag frågade vad hon skulle med mjölken till, om hon var törstig och då fick jag svaret "Men jag ska ge han mat!" Haha, gullunge! Hon informerade mig även om att jag måste vara försiktig med hans nacke eftersom han är bebis. :) Hon kan hon den där underbara Sara :)

Resten av dagen har jag tillbringat med en bok, och nu myser jag i soffan. En riktig slösöndag alltså, men sjukt skönt. För på söndagar får man vara slö tycker jag :) Så nu ska jag kika på tv resten av kvällen och försöka komma  i säng i tid vilket inte borde bli något problem :)  Försöker hålla ångesten angående ännu en mattevecka borta!

Ha en ljuvlig söndagkväll gott folk!

See you when you see me!

Mys, musik och tack

Vill rikta ett stort tack till er som gjort min kväll så bra! :) Egentligen vill jag också tacka alla som gjort hela den här veckan till en bra vecka. Har hunnit träffa många av mina hjärtan, alltså vänner och familj, nära och kära liksom :) Men, har inte träffat alla tyvärr, men de jag inte hunnit med den här veckan ska få min odelade uppmärksamhet inom en snar framtid :p

Nu ligger jag och lyssnar på Melissa Horn och kvällens största favoriter är nog "Jag kan inte skilja på" och "Med ena foten utanför". Hon är helt underbar denna kvinna, älskar hennes röst, och texterna är dessutom sjukt bra och lätta att ta till sig och förstå. Musik är bland det bästa jag vet verkligen, skulle nog verkligen inte klara mig utan det. Det handlar om så mycket egna känslor som förknippas med vissa låtar, minnen, både bra och dåliga som kommer fram. Jag älskar det, även om det ibland kan vara smärtsamt med musik, men själva tjusningen är ju just det med alla känslor.

Har träffat nykomlingen Kevin idag, har äntligen fått mysa, pussa och lukta på honom. Helt underbart! Han är verkligen hur fin som helst, och nej, jag säger inte så bara för att jag är partisk, han är verkligen tokfin! Har även myst en hel del med Emmie, bestämde mig för att fråga henne om hon ville följa med till familjen Nilsson/Winter då hon sa något om Mindie (vilket hon nästan alltid gör när hon ser en bild på en bebis) och det blev lyckat! Vi var hos Emelie, Melina och Sebastian en sväng också, och tjejerna lekte riktigt bra :) Sen blev det minsann syndarmat med Lina och Glenn. Mys med Mindie blev det också, blev så varm om hjärtat då hon log stort när hon såg mig. Hon och Emmie kom riktigt bra överens, dom mös lite dom också. :)
När jag kom tillbaka till Vad med Emmie så sov hon som en stock så vi fick lägga henne i sängen och klä av henne där, då vaknade hon till och mummlade fram "Malin ä duttig. Malin ä jättesnäll." Jäkla gullunge! :) Sen sjöng jag och Frida lite, long time ago! Mycket mycket trevligt!

Nej, nu är jag trött efter en riktigt bra dag! Ska nog slå på en film eller så, så himla skönt att varva ner på det sättet på kvällarna.

Puss&Godnatt

En snabbis

Sitter just nu hos Lina, Glenn och Mindie och min dejt för kvällen är Emmie :) Vi väntar på käk, mumma, håller på att hungra halft ihjäl! Okej, jag överdrev, men ändå :)

Dagen har jag spenderat i Vad hos Andreas, Frida, Emmie och Kevin :) Men saknade Sara! Magnus, Erika, Filippa och Felix kom också så jag fick mysa med många brorsbarn idag minsann, helt underbart!

Nej, nu ska jag vara social, ville bara hinna med ett snabbt inlägg så det blir något idag :p Hoppas alla har en underbar kväll :)


Puss&Hej

Oväntat äventyr..

Började dagen med att ha seminarium, sen åkte jag hem (var hos Hanna som vanligt :) ) och slängde mig i sängen och kikade på film ett bra tag. En stund låg jag där i protest, jag var hungrig och tyckte inte att det fanns någon mat hemma (vilket det självklart gjorde men jag var vrång, som alltid när jag är tokhungrig). När jag väl tar mig ur vrångheten och ska fixa lite käk så berättar mamma att Andreas ringt, Frida var på väg till akuten i Ludvika. Åh nej, varför?! Nästan fräser jag fram mitt i oron och hungern. Hon var lite förlamad i ansiktet sa dom och undrade om jag kunde hämta henne i Ludvika då Andreas var hemma med barnen, och självklart ställde jag upp! Så när telefonen ringde så skyndade jag mig så gott jag kunde, slängde på mig det lilla av ansiktet som var kvar att få på, och rev på mig kläder och for iväg. Vi åkte till vårdcentralen där Frida skulle hämta en remiss ( eller hur det stavas), men hon blev kvar därinne i över en timme. Fick visst träffa en till läkare och ta prover. Så jag åkte till Ica och handlade lite, pratade med Lina och så där i väntan. Till slut kom Frida, och färden fortsatte mot Falun där vi fick vänta i nästan 2 timmar innan stackarn fick springa fram och tillbaka till läkaren. Till sist fick hon lämna prover igen, fick medicin, och toksnygga lappar att ha för ena ögat eftersom det inte stängdes ordentligt då hon blinkade på grund av ansiktsförlamningen. Inte visste jag att man kunde få sådant när man fött barn, men i och för sig så tas det ju i en del när knattarna ska tryckas ur, så inte så märkligt ändå! Men stackars Frida, bli skickad från ställe till ställe, från doktor till doktor på det där viset. När vi väl fick åka hem höll jag på att smått avlida av hunger, så Frida var så snäll att hon bjöd på Maxmat :) Sen var det bara att åka mot Vad och där var vi runt elva. Och jag åkte hemifrån strax efter tre! En låång dag, men som tur var så var ju sällskapet trevligt!! :) Inte trevligt för Frida att åka på ansiktsförlaming på det där viset dock.

Innan jag åkte från Vad lovade jag att föreviga den här dagen, och att jag aldrig skulle glömma den, så därför viger jag mitt 100:de inlägg till Frida! Fick även en liten tjuvkik på nyförvärvet Kevin, och han är så fruktansvärt fin! Mitt faster hjärta fylldes av kärlek :) Får träffa honom i morgon också, då får jag även träffa storasyster Emmie och kusinerna Filippa och Felix, underbara barn! :) Men tack Frida, mitt i eländet hade vi trevligt ändå :p

Nej, nu ska jag slå på en film, sen sova som en stock! :) Men vi hörs snart igen, då ska jag uppdatera er om morgondagen och barnens bus :)

Puss&Godnatt

Trevligheter

Idag har jag minsann varit ute på en liten turné igen. Var först till Magnus, Erika och Felix och mös en massa med pöjken :) Magnus kilade iväg till jobbet så jag umgicks mest med Erika och Felix, vi tjålade lite skit som vanligt och fikade såklar, mycket trevligt! Han är ett litet charmtroll den där Felix, en gladfis är han :)

Efter det åkte jag till Skeppmora, och därifrån bar det av mot Källbotten och Linda, Daniel, Cornelia och Celine. Det var lika trevligt som alltid! Även där stod fika och skittjålning på listan, och självklart bus och mys med tjejerna (Cornelia och Celine alltså :p ) Vi försökte även knåpa ihop en liten låt, men det gick inte så jättebra, vi var nog inte så kreativa idag :p Men lite kom vi på i alla fall, måste ju nästan avsluta det nåndag!

Så tack för en mycket trevlig dag Magnus, Erika, Felix, Jenny, Linda, Daniel, Cornelia och Celine! :) Var tvungen att skriva ut alla namn så ingen känner sig bortglömd ;)

Nu ska jag nog ge mig på ett försök till sömn, upp i tid i morgon och ha seminarium, vilket jag inte är ett dugg peppad till! Som vanligt känns det som. Men det är bara att bita ihop som student :p

Puss&Godnatt

Solen tittar fram

Är våren på väg? Tror att det är för mycket att hoppas på än, känns som att den här vintern kommer hålla i sig. Det är inget jag vill, men ska jag gå runt och hoppas på fint väder i fortsättningen och bli besviken? Solen är i alla fall framme idag, underbart! Blåser kallt som tusan, men det kan jag ta, så länge solen skiner och gör mitt humör bättre :) Men, något som slagit mig är att våren ändå inte får komma så fort, för då blir det ju katastrof med all denna snö. Då kan vi snacka vårflod utan dess like! Såg att de gått ut med varningar till husägare, det handlade om att många kan komma att få fuktskador och dylikt när snön smälter eftersom det är så mycket snö. Märkligt ändå att vi som bor i ett land som ändå har vinter ett antal månader om året inte är förberedda på såna här saker. Men men, vi kommer bara allt närmare våren och sommaren nu, och jag längtar!

Vill säga ett stort grattis till min bror, igen, som idag fyller år! Ringde och sjöng för stackarn, först sjöng jag in på hans mobilsvar och när han ringde upp så passade jag på att sjunga igen. Han uppskattade nog inte min sångröst, men hoppas han uppskattade sången ändå :p Ha en underbar dag Tomas!

Nu ska jag fixa till frillan så jag ser ut som folk, sen styr jag kosan mot the big city of La :p

Ha en bra dag alla, och njut av solskenet! :)

Puss&Kram

Det regnar fisk!

Haha, har ni läst aftonbladet? Det finns det att läsa att det regnat fiskar i Australien! Helt jäkla sjukt alltså, kan inte låta bli att ligga här och fnissa för mig själv när jag tänker på det. Hur i hela fridens namn går det till?! Humor skulle jag vilja kalla det hela!

Läste även om läget i Chile, det är helt sjukt! Nu jagas människorna som står helt utan hem, mat och vatten på grund av att de plundrar affärer och sådana saker. Vad är det för jävla skit?! Människorna har ingen mat, och det ska dom jagas för?! Är det verkligen det största och mest brådskande problemet landet har just nu? Vad fan, miljontals människor står utan hem, låt dem plundra bäst de vill! Som kröikören skrev: ta tag i det viktiga, låt folket få mat, vatten och andra förnödenheter. Jag blir faktiskt förbannad, hur ärdet folket behandlas?! Räcker det liksom inte med att de förlorat nära och kära? Kanske till och med alla? Neeej då, jaga dom för att dom vill ha mat och vatten så dom överlever. IDIOTI är ett av alla rätta ord för detta.. In och läs på aftobladet under "debatt: katastrofen i Chile


Kalas

Har varit på lite kalas nu ikväll hos min kära bror Tomas och hans härliga familj, som jag nämnt tidigare. Underbart att träffa skruttungarna Emilia och Eliaz :) Blev en hel del bus med Emilia, och lilla faster bara njöt! Och Eliaz charmade mig totalt, tänk vad påperkad man kan bli bara av att ett barn ler mot en, jag kände då kärlek i hela kroppen :) Tomas fyller ju som sagt år i morgon, så jag ska minsann ringa och sjunga för den rackaren, även om han inte verkade uppskatta min sångröst idag när Emilia ville att jag skulle sjunga haha! Tack för en trevlig kväll vettja!

När vi precis satt oss i bilen ringde Skorpan och undrade vart jag var, det slutade med att päronen släppte av mig hos henne och vi drack te och tjålade lite skit ett tag, innan hon körde hem mig. Underbart att umgås med den bruttan :)

Nej, nu ska jag kika på en film eller så tills jag somnar, för i morgon har jag lite sovmorgon, woohoooo! Haha, det känns ju kanoners att få sova tills jag vaknar. Och angående förra inlägget och E´s kommentar så räknas självklart svägerskorna in i det ;)

Puss&Godnatt

Plötsligt händer det

Känner mig just nu sådär överfull med kärlek till mina nära och kära. Tankarna går mest till mina älskade brorsbarn, dom är så underbara och speciella allihopa, även fast jag inte träffat lilla Kevin än så omluts självklart även han av all kärlek jag har att ge av. Tiden har gått så himla fort, 20 November 2002 kom första brorbarnet, älskade lilla Filippa, som inte är så himla liten längre. Tänk att det gått 7 år redan, tiden blir så tydlig när jag tänker på att Filippa redan är 7 år, och på dom 7 åren och lite till har det kommit 6 brorsbarn till. Är det inte underbart? Älskar dem alla lika högt, och det enda jag vill är att försöka vara världens bästa faster, även om det inte är lätt att fördela tiden mellan dem! Men inom loppet av en vecka kommer jag förhoppningsvis att ha träffat allihopa. Sara och Emmie träffade jag i fredags, sen åkte Sara till sin mamma, och jag har träffat Emmie en hel del under helgen då Frida fortfarande varit på BB med lilla Kevin. I söndags träffade jag Emilia och Eliaz, och kommer träffa skruttungarna ikväll igen då vi ska på kalas hos Tomas och Angelica. Senare på söndagen träffade jag Filippa en sväng, men kommer förhopnningsvis träffa henne mer på fredag då de tänkt sig hit. I morgon kommer jag nog träffa Felix också om hans mor hade tid då, och jag vill självklart träffa lilla Kevin innan veckan är slut.  Längtar efter att mysa med honom för första gången. Har känt samma längtan hela 7 gånger nu, och jag känner på mig att det kommer bli fler gånger, men den förändras aldrig, glädjen och kärleken förändras aldrig.

När jag tänker på dessa underbara barn känner jag hur lyckligt lottad jag är, hela min familj, med familjer, är underbar!

Jag har även världens mest underbara vänner, jag har det verkligen bra! Det är faktiskt inte alla som har det så bra, och jag uppskattar allihopa lika mycket! All kärlek till er min vänner och min familj. Några av dessa underbara människor har även minst lika underbara barn som också betyder oerhört mycket!

Kände att jag ville ha ur mig lite av all kärlek, den kan inte visas med text eller beskrivas med ord över huvudtaget, men som ni märkt kan jag ju helt plötsligt få sådana här känslotoppar eller vad jag ska kalla dom. Och jag hoppas att människorna i mitt liv förstår hur mycket jag uppskattar och älskar dom.

Puss&Kärlek

It´s another day i paradise..

Nääärå! Det är plugg som står på schemat idag också, fast nu är det ju lite roligare eftersom vi har haft studiegruppsträff :) Gillar verkligen gruppen, vi är sjukt bäst ;)
Men har haft några utbrott här på morgonen, då det krånglat när jag skulle skicka min lilla uppgift. Först gick det inte att lägga upp den på connect och sen gick det inte ens att maila. Så då fick jag roa mig med att förminska alla bilder och byta ut dom i dokumentet, drygt like hell! Men, det ordnade sig tillslut och jag hoppas att det blir bra på fredag när det är dags att redovisa igen!

Senare idag ska jag och mina kära päron åka och fria min bror Tomas, som fyller hela 28 år i morgon (2 år till 30 är allt jag säger) eftersom mor jobbar i morgon och i helgen skulle de bort. Så hoppas på massa god fika ;) Ett stort grattis i förskott till min kära bror också!

Mars känns som en intensiv månad med många födelsedagar, inklusive min såklart ;) Och den närmar sig ju med stormsteg, men än är det 25 dagar kvar, har nedräkning som ett litet barn. Men det är väl lite charmigt ändå? ;) Eliaz fyller också år, dagen innan mig, på samma dag som Linda my love :) Småkusinerna fyller också år snarrt.. Och kollar man på facebook (där jag oftast sitter och snokar runt ;) ) så ser man ju också hur många fler det är som fyller! Fast, inte många som jag firar så, men ändå. :)

Haha, gud vad mycket skit jag sitter och skriver! Nu får jag ta och ge mig och verkligen försöka komma på något vettigt att skriva om, det är ju inte ett dugg spännande att läsa det här kan jag tro :p

Desperata hemmafruar

Yeeey, äntligen har Desperate housewives börjat och jag bara älskar det! Men jag måste säga att jag är lite besviken på första programmet för säsongen, men det finns potential till att bli bätte, för det är ALLTID bra :)
Just nu kikar jag på Cougar town, som verkar helt okej :) En desperat 40-åring som helst vill vara 20 igen, det är underhållning det! Eller ja, hennes kompis vill att hon ska vara 20 :p Men, oavsett så gillar jag det!

Annars har det varit soffan som gällt hela kvällen, har äntligen sett klart Paradise hotell, inte lätt att kolla på serier på nätet med mobilt bredband, det kan jag då garantera. Men programmen är avklarade och jag har snart plöjt igenom xl också :)

Nej, jag har egentligen inte vettigt att skriva, detta inlägg var väl inte dunderkul egentligen. Nån dag ska jag komma med något vettigt, jag lovar! Även om ni kanske får vänta på det några veckor (tills matten är klar) :p

Puss&Godnatt

It´s been a pluggtisdag

Har ägnat större delen av dagen till att plugga igen, och nu när jag förstår vad jag pysslar med (tror jag) så känns det som att det är för simpelt för att vara sant. Det kan inte riktigt stämma när jag förstår tycker jag. Men det kanske det gör, vad vet jag! Detta är en av mina svagheter när det kommer till matte, det är skitsvårt när jag inte förstår och när jag väl förstår så tvivlar jag på att jag har rätt, rätt så jäkla drygt I must say! Men Hanna har i alla fall förgyllt min pluggdag med sitt lilla ryck hon fick på slutet :p

Är det okej om jag slänger mig i soffan för kvällen nu? Eller nej, jag måste käka semla först, det gör vi alltid på tisdagar den här tiden på året i vår familj, det har vi alltid gjort :) Mor min bakar egna semelbullar så fixar den som har tid till dom sen :) Det är riktigt mumma kan jag lova! Kan ju liksom bestämma själv hur mycket grädde och mandelmassa jag vill ha när det är jag som fixar till dom, skibra ;)

Vet inte vad jag mer kan skriva om just nu, dagen har ju varit fylld med matte idag, så det har inte hänt så väldigt mycket :p Desperate börjar ikväll förresten, fasen vad underbart! Kommer sitta klistrad vid tv:n klockan nio och vägra släppa dosan :p

Nej, nu ska jag smaska i mig min semla och mysa ner mig i soffan :)

Puss&Kram

1 Mars

Kan inte förstå att det är Mars nu, känns ju helt sjukt! Första vårmånaden är här, men snön ligger tung än och det verkar inte som att den känner för att försvinna på ett bra tag tyvärr! Men nu ska jag inte sitta och spy galla över snön mer, för alla som läser min blogg och som känner mig vet redan hur trött jag är på det här.

I dag har jag varit faster på heltid, Emmie har varit här medans Andreas var upp till BB och hälsade på Frida och lillpojken. Vi har lekt hela dagen och nu har jag full förståelse för dom som pluggar och har barn. Inte konstigt att det blir stressigt och mycket att göra! Ni är sjukt bra, verkligen!
Vi har haft tokmysigt, det är alltid lika underbart att vara med mina brorsbarn, som är så härliga hela högen :)

Igår kom Tomas, Angelica, Emilia och Eliaz på besök, mycket trevligt! Och Eliaz stora killen promenerar för fullt nu, men han hade ingen lust att visa oss det igår :p Men dom är så himla underbara! Blev en hel del bus då också eftersom Emilia är ett litet energiknippe som jag blir så glad av jämt. Underbara barn :D

Kort och gott så älskar jag alla brorsbarnen lika mycket, och antalet är ju 7 nu, inte dåligt :)

Nu ska jag slänga mig i soffan och kika på Familjen annorlunda och sedan CSI, sen blir det nog sängen, är hur trött som helst idag. Förstår inte varför riktigt, men det känns som att detta snöande som tär på mig!

Puss&kram


RSS 2.0