Yeah

Kom hem för en liten stund sen, åkte ju till min bror Tomas och hans familj när jag slutat. Det blev en del bus med Emilia och Eliaz såklart, underbara barn! Nu är jag så sjukt trött, funderar på om jag ska tvätta bort ansiktet och hoppa i en alldeles för stor tshirt och ett par alldeles för stora mysbrallor och mysa ner mig i soffan innan det är dags att sova. Fasen vad skönt det låter va? Älskar att ha stora kläder på mig när jag myser för mig själv (okej, det där lät lite fel, men det bjur jag på!).

Haft en bra dag annars, är rätt nöjd med den måste jag säga :) Och Hanna, om du läser det här, ring upp mig för tusan ;)

Puss&Hej

Onsdag..

Jag kan inte riktigt förstå att det redan är onsdag, och dagen är snart slut. I alla fall arbetsdagen. Det går så sjukt fort alltså! Den här veckan är verkligen fullsmockad med planer känns det som, det är typ 1 dag som jag tänkt att jag ska åka hem och bara mysa ner mig i soffan.. Men det är kul med planer också, hinner träffa några av mina favoriter på det sättet. Och i morgon går vi in i Juli månad, hur sjukt är inte det då?! Juni har redan gått, och jag tycker att tiden går alldeles för fort, hänger knappt med ens känns det som.

Vill även säga ett stort, varmt tack till mina underbara vänner! Ni är de bästa vänner man kan ha!

Puss&Hej

Ett gott skratt..

.. förlänger livet har jag hört. Och stämmer det kan jag nog se fram emot ett lååångt liv! Åkte till Källbotten igår och träffade Linda och hennes tjejer och Partytrosa fyrfot (a k a Sandra) och hennes Oscar. Vi hade riktigt trevligt med massvis med skratt! En sån där kväll där man är övertrött och vad somhelst kan komma ur munnen. Och det gjorde det verkligen, från alla håll ;) Linda hade skickat efter ett par toksnygga skor, hallonröda tygskor, som var för stora så jag provade dom och dom satt som ett smäck, så jag fick dom. Underbara kvinna! Ett par örhängen fick jag också med mig hem, snacka om att jag hade tur :) Men jag lovar att återgälda dig Linda, jag vet vad du ska få och du kommer gilla det ;)
Tack för en rikitgt trevlig kväll tjejer! :)

Ikväll blir det en tur till min bror Tomas och hans familj, mysigt att träffa älskade Emilia och Eliaz och mysa och busa massa :) Ska vara barnvakt åt som små liven på fredag då Tomas och Angelica ska ut på galej :)

Ha en underbar dag, trots regnet!

Puss&Hej


Idioti

Blir så sjukt förbannad när jag är ute och kör, alltför ofta ligger det ett påkört djur PÅ vägen. Då har en jäveln som kört på djuret inte stannat för att ta reda på det. Tänk om djuret bara blir skadat vid första smällen? Är det inte bättre att stanna bilen och gå ur och titta? Nej då, folk verkar tycka att det är helt okej för ett stackars djur att ligga på vägen och bli påkört/överkört till det inte finns några rester kvar ens.. Vad beror det på? Är folk så jävla lata? Jag blir så förbannad på folk ibland. En vän ringde igår och berättade att hennes släktingars hund hade blivit påkörd. Tror ni att föraren ens stannade efter att han/hon kört på hunden? Nej, den personen körde vidare som om inget hade hänt. Hur har man hjärta till att göra så?! Djuren har också ett stort värde och ska också behandlas med respekt. Hur skulle personen i fråga bete sig om han/hon själv blev påkörd och bara lämnad där på vägen utan att föraren bryr sig?! Värdigheten försvinner och personer som beter sig på det här sättet har ingen som helst värdighet eller tanke på någon annan än sig själv.
På väg till jobbet idag låg en räv på vägen, den måste ha blivit påkörd ganska nyligen innan jag kom, mitt hjärta blöder för alla djur som blir påkörda och lämnade. Visst, jag hade kunnat stannat för att ta reda på räven, men det var mycket trafik just då. Dålig ursäkt egentligen för det är väl den som alla som kör på djur och lämnar dom skyller på. Men jag blir så arg, ledsen och matt. Människan är en egoistisk varelse och jag ogillar den sidan.

Skulle kunna fortsätta i en evighet om detta, men jag lämnar ämnet nu och hoppas innerligt att folk skärper till sig och tänker ett steg längre och klarar av att ta sig ur sin egoistiska bubbla.

...

Jaha, nu sitter jag här igen, och inte det få gå för lång tid mellan inläggen mer heller :)

Igår åkte jag, Jenny, Lina och Mindie till Borlänge en sväng och kikade lite. Mycket trevligt :) Blev ett par shorts (som var för små, men snart ska jag minsann komma i dom) en tröja och ett linne. Kunde inte låta bli, även fast jag lovade mig själv innan att jag inte skulle handla.
Och efter jobbet idag ska jag ta mig en tur till Linda och hennes underbara flickor, det ser jag verkligen fram emot :)

Måste nog säga att jag är lite avundsjuk på alla som får njuta av det underbara vädret idag, skulle mer än gärna vilja ligga hemma och bättra på brännan lite till :) Men, är självklart glad att jag får jobba också :)

Nej, plikten kallar :)
Ha en underbar dag gott folk och njut av värmen, i morgon ska det tydligen bli dåligt väder!

Puss&hej

Lite smådum?

Fy fan, monterar ihop lite grejer på jobbet och känner mig så sjukt dum i huvudet emellanåt. Jag fattar inte mycket alla gånger! Haha, men snart har jag lyckats montera ihop en grej, men det är inte min starka sida, det är en sak som är säker! Men men, man gör så gott man kan brukar man ju säga, men ja, lite smådum är jag nog minsann. I alla fall när det gäller sådana här saker haha!

Dags att fortsätta, tur att jag klarar av att knipa igen truten och inte sitter och spottar och svär :p

Puss&hej

Long time ago

Fasen, nu är det typ 2 veckor sedan jag skrev något här i bloggen. Dålig stil av mig, jag vet. Men det händer inte så himla mycket i mitt liv just nu. Fått jobb, och det är ju kanon verkligen!

Helgen var alldeles underbar, den har spenderats med störtsköna människor, en midsommar att minnas helt enkelt! I fredags blev jag och Sara hembjudna till Jenny och Jörgen på mat och trevligt sällskap. En mycket trevlig kväll, i nykterhetens tecken :p Men det tog vi igen i lördags. Jag, Sara och Jennt piffade till oss hemma hos mig i Goatlive, drack vin och annat gott, skrattade en hel del och tog massa roliga kort. Fick till ett riktigt toligt filmklipp också som får mig att skratta lika mycket varje gång jag tittar på det. Sedan bar det av till Gladtjärn där jag "råkade" hamna först i kön rätt vad det var och slapp stå i en evighet och köa haha! Vilken fuling jag är va? :p Hade så sjukt roligt där inne också, träffade på massa roliga människor och gjorde några tappra försök till att dansa, men det var fullsmockat på dansgolvet. Jenny var en riktig kämpe som tröck bort allt folk runt oss när det knuffades lite väl mycket. Vi kom hem och jag och Sara ville inte sova, så jag drog fram gitarren, och nej, jag kan verkligen inte spela, men gjorde ett försök för Saras skull. Jenny hatade nog oss där ett tag för hon var lite trött. Somnade fram mot småtimmarna. Sen hängde vi i sängen typ hela dagen, pratade om kvällen och skrattade en hel del. En riktigt härlig bakisdag hade vi. Tog mig in i duschen efter många om och men och vi åkte in till byn och käkade, satt vid ån och planerade inför det stundande toga partyt som vi ska ha :) Spenderade natten hos Jenny i Skeppmora och sitter nu på jobbet. Det händer inte så mycket här idag som ni kanske märker :p Men hoppas det kommer lite folk snart :)

Är glömsk som fasen idag också, glömde min lunch och min laddare till mobilen. Har dåligt batteri och får inte tag på någon laddare. Mindre kul. Men, det kunde ha varit värre!
Nej, undrar om jag kanske ska plocka lite så tiden går :)

Ha en underbar dag och ni som är lediga, njut av solen!

Puss&hej

Sommarlooov!

Nu ni gott folk har jag fått sommarlov (bara jag inte får komplettera sista hemtentan) och känner att jag kommer ta varje dag som den kommer. Idag har jag mest segat, spenderat större delen av dagen i sängen då jag kände att jag behövde en hel del vila :) Tog mig i kragen och ställde mig på trampgrejen och gjorde situps på kvällskvisten dock :)

Vill sända ut lite extra kärlek till alla nära och kära, ni är så underbara och jag är så glad att jag har er! Ska berätta vad ni betyder för mig när jag träffar er, man måste berätta sådant ibland tycker jag :)

Det känns helt sjukt att säga det här.. Men nästa år den här tiden är jag förskollärare! Då är allt slit med plugget över och jag får äntligen ge mig ut i arbetslivet och jobba med underbara barn. Jag längtar så sjukt mycket!

Det här blev ju ett något rörigt inlägg, men just nu får ni nöja er med det ni får (om någon ens läser bloggen längre :p) då jag är inne i en bloggtorka. Ska försöka ta mig ur den mycket snart!

Ser fram emot morgondagen också, ska pussa massa på Minde och umgås med henne underbara mamma :) Dessutom ska jag till Källbotten och mysa också, kommer bli en underbar dag, det vet jag :)

Godnatt på er!

Herregud!

Jag har blivit alldeles för dålig på att uppdatera bloggen på sistone! Men, jag har som sagt varit trött på att knappra på tangetbordet. Men, nu vill jag passa på att berätta vad jag gjort sen sist :)

Drakbåten har varit, var ut på fredagen med Hanna, Jennifer och några till. En helt okej kväll måste jag säga :) En del knäckt över att min blivande man (som inte vet om det än) Björn Gustafson var i Smedjebacken på lördagen! Vad fan är det för vis?!  Men, vi hade det riktitgt trevligt hemma hos Hanna med god mat, gott att dricka och massa tjål :)
På söndagen åkte jag till Västerås med Frida och fyndade 3 par skor, som jag ska ta kort på och lägga ut, I love them! Har även hunnit vara till Uppsala med Erika och vi kikade in Domkyrkan och den är så sjukt mäktig! Så himla fin alltså, man får en viss känsla när man är i en kyrka och det blev ju bara störra när man gick runt där. Gravar på golvet, ett museeum med prinsesskronor från 1500- talet och fram tills nu. Begravningkronor, Gustav Vasas värd och massa mer. :) Mycket trevligt har jag haft det ses sist :D

Just nu är det hemtenta som gäller! Nu vet ni i alla fall att jag lever och jag ska verkligen försöka bättra mig :)

Puss&Hej


Godkväll?

Tänkte informera er om att min helg varit kanon, den har spenderats med underbara människor och barn! I fredags var det myskväll med familjen fantastisk :) Och i lördags var det utgång med underbara människor, en helt okej kväll :) Eller ja, den var kul, det blev många skratt! Fick mig lite av en dusch på dansgolvet då Sara fick en knuff så henne vattenglass halvt tömdes över mig, men det bjöd jag på! Skönt med lite svalka kanske? :p

Nej, nu ska jag ta och sluta mina blandfärgade och försöka sova. Hoppas på att slippa sjuka drömmar som gör att jag vaknar livrädd eller av småfniss!

Puss&Godnatt!

RSS 2.0