Sunny Sunday

Det är ju rätt härligt väder idag, men ändå kallt och det gillar jag inte! Idag har vi lilla Emilia här, hennes päron är iväg till IKEA, och det är underbart! Hon är så himla härlig, 4,5 år och har sån humor redan, helt sjukt :) Jag, pappa och Emilia har varit ute och grillat korv och när vi står där med korvarna nära elden så säger hon "Malin! Spöa farfars korv!" och jag bröt ihop av skratt :) Vi ska ha filmmys, eller vi skulle ha haft det redan men flickungen ville pussla istället. Men snart ska jag övertala henne att mysa ner sig i soffan med världens bästa faster och kika på Scooby-Doo :) Älskade barn!

Helgen har varit toppen! I fredags drack jag och Jämpers lite vin, sen begav vi oss in till Lobbybaren, tog någon drink och skuttade sedan ner till Underbar och dansade och hade allmänt kul :) Träffade en hel del trevligt folk och humöret var på topp :) Träffade på MadMad på Lobbybaren där hon befann sig med några av sina vänner, och hennes karl var snäll nog att köra mig och Jämpers till stan.
Igår mådde jag hur bra som helst, var inte det minsta bakis och gissa min lycka över det! Vi hängde i Skeppmora ett tag, sen skulle vi rulla mot Grängesberg och Church-hill, men Jämpers bil ville inte som vi ville. Till slut skulle Camilla komma och hämta oss. Men vi insåg att vi var 3 stycken som skulle från Skeppmora och Camilla hade grabbarna. Det hela slutade med att vi fick hjälp med att få igång bilen, som efter många om och men startade och vi kunde åka till Lena och äta tokgod mat :)
På kvällen åkte jag till Camilla och hade filmmys, mycket trevligt :) Vi såg "Lars and the real girl", en mycket märklig men ändå helt okej  film. Men Ryan Gosling är en helt underbar skådespelare och gjorde sin roll ruggigt bra måste jag säga!

Idag har jag inte gjort så himla mycket, Emilia är ju som sagt här och vi har avverkat en Scooby- Doo film redan, men hon gillar visst den jycken lika mycket som jag gör :) Vi har även grillat korv ute och tokat oss lite. Vi gjorde en varsin snöängel och jag var lite orolig för att jag skulle sjunka igenom all snö och försvinna där ett tag men det gick vägen! Och nu sitter jag här och väntar på Scooby film nr 2 :) Ska nog gå och försöka övertala Emilia att det är dags ni :p


Tack för en kanonhelg, alla inblandade!

See you when you see me

It´s fredag

Dagen har jag spenderat med min älskade Elina, helt underbart! Det har varit sådär galet och roligt som det alltid är när jag och Elina umgås, I love it! Tack för idag hjärtat.

Sitter hemma hos Jämpers i hennes mansion och smuttar på lite vin, mycket trevligt! Vi ska ta oss en tripp Underbar ikväll. Bara älskar det stället, det är så himla mysigt :) Känner att det börjar rycka i dansnerven, i vanlig ordning :)

I går  gav jag mig iväg till Ludvika efter att ha isolerat mig i Getbo i tre dagar, det var riktigt skönt att träffa lite folk. Klättrade nästan på väggarna där hemma! Åkte och fikade med Lina, Mindie, Emelie och Sebastian, och passade självklart på att mysa så mycket jag kunde med som små liven :) Efter det styrde jag kosan till Church-hill, skulle se hur det gick för Jämpers att städa ur lägenheten men hon var icke där när jag kom så jag sprang över till Camilla och blev kvar där resten av kvällen. Kanonkul :)

Sammanfattningsvis så har de senaste dagarna spenderats med underbara människor som får mig att så hur bra som helst, tack för att ni finns :)

Nu ska jag vara social med kära Jämpers, men ha en underbar kväll :)

Puss&Hej

Snö...

.. Vad är det bra för? Inom loppet av bara några timmar, om ens så lång tid, har jag sopat av bilen, sopat trappen och skottat gången 2 gånger, och fler lär det bli! Det kräksnöar verkligen! Den som påstår sig tycka om snö är mer än välkommen att komma och ta hand om skottningen och sopandet. För jag HATAR detta snöande! Det räcker nu, okej?! Det finns ingen vädergud, det är jag säker på så det är ingen idé att ta till böner heller. Bitter är vad jag blir av detta väder. Inte nog med att det ska skottas och sopas stup i kvarten, man kan inte ta sig någonstans heller. Jag sitter där jag sitter, i skogen. Visst är det skönt att vara hemma, men nu har jag inte rört mig utanför Smedjebackens gränser på 3 dagar och det börjar bli drygt! Jag är inte sån som klarar av att isolera mig på det här viset! Tur att jag var till Hanna igår i alla fall, annars hade jag verkligen hunnit bli knäpp vid det här laget. Men jag behöver ta mig till the big city of La också, vill träffa mina underbara vänner som självklart är bosatta där, har lite saker som måste införskaffas också. Nej, nu får det vara bra, okej?! Sa till och med till min kära mor idag att jag lika gärna kan tvätta håret idag, det finns ju inget annat att göra! Att tvätta håret innebär för mig en låång dusch eftersom det tar sin tid att skölja ur schampo, balsam och inpackning ur mitt hår. Känns som att det krävs minst 5 minuter för varje sak, och då ska inpackningen sitta i en liten stund också. Sen återstår det att håret ska torka, och det tar väl ca 2 timmar(tycker inte om att blåsa håret) och så blir jag att se ut som ett troll i huvudet så då måste det plattas, vilket också tar sin tid. Jag har ju hår så det räcker och blir över till ett helt fotbollslag på huvudet. Jisses, det är inte lätt att vara jag jämt!

Gud vilka kanonkul inlägg jag kommer med, eller hur? Men jag blir bitter och smått deprimerad av detta väder. Snö kan i bästa fall vara mysigt, men i vissa mängder! Det finns gränser för allt, så enkelt är det. Det positiva med denna dag är att jag och min älskade Lina pratade i telefonen i en hel timme idag och det kändes som 10 minuter. Det gillar jag, det får 5 av 5 toast, tummen upp och ett swosch :) (Tänk Benjamin så förstår ni mitt swosch) :)

Nu ska jag sluta vara bitter och ägna min tid åt Elina som precis ringde, älskade vän!

Onsdag

Har idag avklarat ett seminarium och ett läkarbesök, och kan knappt förstå att klockan bara är tolv! Har för en gångs skull sovit ungefär 8 timmar inatt, somnade runt halv tolv eller så, och klev upp kvart i åtta. Så i dag är jag rätt pigg. Yeeey :) Men är inte på det bästa humöret idag, av någon anledning känner jag mig irriterad och allmänt less. Tycker inte om det, är ingen irriterad människa, jag är för tusan jämt glad ju! Men men, man kan inte vara på topp jämt trots allt. Kan nog bero lite på vädret, det räcker med snö nu! Jag vill inte ha mer, det är nu det ska bort, bort, bort!

Nej, jag har inte alltför mycket att tillföra idag så jag ska nog lägga mig i soffan och bara ta det lugnt ett tag nu :)

Puss&Hej

Gaaah!

Just nu känns det som att jag mest skulle vilja kräkas på andra baser! Vad ska det vara bra för?! Det är ju inte direkt så att jag kommer att jobba med detta i framtiden. Jag ska ju för bövelen jobba på förskolan! Aja, bara att bita ihop och se glad ut och göra det jag blir tillsagd helt enkelt. Bara 2 månader kvar.. Nerräkningen började redan dag ett ska ni veta haha!

Jag min klant somnade dessutom på soffan strax efter 18 och vaknade strax efter 19, hur bra är det då? Där rök min nattsömn. Blir så matt på mig själv! Aja, nu har jag fått klaga av mig en del, ska väl återgå till dom underbara andra baserna!


See you when you see me!

En dag fylld med matte

Japp, det är vad denna tisdag är, den erbjuder en hel del med matte, andra baser för att vara exakt! Jag förstår litegrann i alla fall, men inte allt. Har träffat studiegruppen nu på morgonen, efter ett tag packade jag ihop mig och åkte hem till Hanna för att vi skulle kunna samarbeta. Så nu sitter jag här i hennes kök, vi ska snart kika på föreläsningen, jag känner att jag kan se den igen för att få ännu mer kött på benen och kanske förstå lite mer :) Sen lär man ju sätta sig och räkna ut de uppgifter vi har till morgondagens redovisning. Tjoho? Nej, inte riktigt, men bara man kommer in i tänket så ska nog det här också gå vägen :) Skönt att Hanna finns i närheten, någon enstaka kilometer är ju inget avstånd, skit bra att man kan hjälpa varandra ju! Och sen finns Jenny bara några mil bort :) Haha, det låter rätt sjukt egentligen, att några mil är i närheten. Tänk om vi bott i Sthlm, då hade vi minsann grinat illa över dom milen. Men bor man på landet så gör man :p Man ska inte vara så kinkig ;)

Och jag tror att hostan håller på att ge med sig. Fast i morse var det inte kul att vara jag, vaknade och trycket över bröstet var fruktansvärt, riktigt obehagligt! Men det har lagt sig nu som tur är, så idag kan jag i alla fall andas ordentligt utan att hålla på att hosta ihjäl mig hela tiden :)

Nej, nu är det dags att avrunda känner jag, men jag återkommer säkert senare :)

Puss&Kram

Andra baser och en sjujävla hosta

Det är vad denna kväll varit fylld av. En föreläsning om andra baser, som hela tiden hakar upp sig så bilden stannar på ett ställe så man inte ser vad karln som föreläser skriver på papper osv. Kul? Neeej.. Men jag tror (med betoning på tror) att jag börjar förstå. Har en hel del kvar att se av föreläsningen, jag har varit så pass dålig att jag tagit pauser hela tiden :p Så nu sitter jag med skägget i brevlådan och måste vara vaken ett tag till. Jag som tänkt lägga mig i tid i dag, men där sket jag en lök minsann!
Och hostan jag dragit på mig sen då! Känner mig trasig inuti bröstet och jag har haft ett tryck över bröstet hela dagen också. Inte ett dugg kul. Men jag tror att det håller på att ge med sig, trycket känns inte lika mycket längre i alla fall. Har faktiskt försökt att inte röka alltför mycket idag också, vilket inte varit alltför lätt, men vill inte förvärra hostan. Äh, nu ska jag sluta sitta här och beklaga mig.

Veckan ser just nu ut att vara fylld till bredden med matte, alltså kommer tankeverksamheten vara högre än vanligt, och jag hoppas väl att det kommer hjälpa mig att tänka längre än näsan räcker i framtiden. Och inte bara se mörkret i allt! Kan ju inte skryta med att jag är smart, men är nog inte så dum som jag själv tror alla gånger! Luktar det skryt? Känner det jag också, men vad fasen, det bjuder jag på! ;)

Gudars vilket ointressant och oinspirerande blogginlägg det här blev! Men, sista delen kan vi väl se som ett tecken på att man inte ska ge upp i första taget? Det tycker jag, och hoppas ni andra kan se det från den sidan också ;) Nu lär jag se klart föreläsningen, längtar desperat efter att få krypa ner i sängen nu!
En sak till! Vad många små ordspråk och sådana saker det blev i inlägget, är det jag som är tant Malin? Neeeej, inte då! :) Tycker om att svara på mina egna frågor också. Jisses så festlig jag är ;)

Puss&Godnatt

Helgen är häär!

Idag är det lördag, och jag hade planer på att sova så länge som möjligt för att vara så pigg som möjligt ikväll. Det gick i stöpet minsann! Eller ja, strax efter elva är ju inte tidigt direkt, men jag blev störd i min skönhetssömn. Av Smedjebackens bibliotek minsann! TACK SOM FAN! Haha, men nu ska jag inte vara bitter, dom har väl ett jobb att sköta dom där bibliotikarierna också. Men ring helst inte en lördag morgon (I know, förmiddag, men jag sov, då är det morgon än). Det är min önskan.

I går hade jag, Lina, Glenn, Mindie och Sara lite myskväll, riktigt trevligt och mysigt måste jag säga. Sara var sen (som vanligt ;)) så jag, Lina och Glenn käkade tacos med en söt och underbar Mindie vid änden på bordet i sin stol, stora tjejen! Passade på att mysa massa med Mindie, älskade lilla flickebarn! Hon är så härlig, blir så glad av henne. Massvis med kärlek till henne, och hennes lika underbara föräldrar :) Sara dök upp till slut och vi satt i soffan och småkikade på Let´s dance och pratade massa strunt. En fredagkväll helt i min smak. Och Sara, ja, hon är lika underbar och dom andra tre, jag lovar :)
Åkte sen till Jenny och Camillla i Skeppmora som vill ge sig ut på krogen, och jag min dåre gick med på att följa med, trots mitt nyktra tillstånd! Jag som aldrig dansar nykter, jag dansade en hel del faktiskt! Släppte loss och härjade runt på det lilla lilla dansgolvet på Underbar. Vem hade trott att jag skulle kunna dansa nykter? Inte jag i alla fall. Men, jag upphör aldrig att förvånas över mig själv. Jag har visst blivit lite modigare på sistone, förstår inte vart det kommer från riktigt, men det är ju kul :) Kanske hade lite med sällskapet att göra också? :)

Och ni måste erkänna att jag är rätt bra ändå? Haha, självförtroendet är det inge fel på eller? Hmm, den diskussionen tar vi inte nu, då skulle jag nog sitta här och skriva i år och dar :p Men jag har börjat känna att det inte är någon idé att vara feg när man bara har ett liv att leva ( man lever säkert fler liv, men det här livet kommer aldrig tillbaka) och känner därför att jag minsann får ta några risker och våga! Som förra helgen när jag stövlade fram till den där karln, inne på h&m när jag blandade mig i en diskussion om mascaror mellan en som jobbade där och en kund. Dom diskuterade mascaran som jag fallit pladask för, stiletto (eller hur det stavas) och jag påpekade att den är underbar och att jag inte kommer byta i första taget. Det slutade med att kunden köpte mascaran och berömde mina ögonfransar. Det hela låter rätt töntigt egentligen, men det är sånt som jag inte brukar våga göra. :)

Och ikväll är det inflyttingsfest som gäller, vinet ska återigen flöda, men inte föör mycket. Ska ju ha myskväll med mina underbara Källbottenbor i morgon och då måste jag vara pigg och glad. Fast glad är jag jämt med dom :)
Åter till kvällen, tanken är väl från början i alla fall att vi ska hålla oss i Skeppmora, men man ska aldrig säga aldrig. Vi får helt enkelt se vad kvällen har att erbjuda :)

Nu ska jag minsann skutta in i duschen och tvätta mitt snuskigt äckliga hår! Magnus, min bror, kommer hit idag också med sina underbara barn Filippa och Felix. Men ingen Erika, hon har visst annat för sig idag. Rackarns! Men jag får nöja mig med Magnus, han duger han också :) Nej, skämt åsido, alla som känner mig vet hur mycket min familj betyder. Älskar alla lika högt :) Detta gäller även mina vänner såklart, det vet ni :)

Puss&Kram

Trött..

..Är det rätta ordet att beskriva mig med just nu! Kom hem för ett tag sen efter 2 heldagar i Falun, fyllda med matematik till bredden. Jisses vad det tar på krafterna att försöka tänka på det där viset! Men börjar kännas lite som att det nog kommer gå vägen ändå. Har ju en kanonbra studiegrupp i alla fall :) Har haft riktigt kul under dessa dagar också, det har blivit en hel del skratt och tokerier, precis som det ska vara :) Men kan nog med säkerhet säga att ingen kan anklaga mig för att vara smart :p
Ligger hemma i MIN säng! Spenderade natten till igår hos Jennöö i Skeppmora, sen sov vi hos Madde i Falun natten till idag. Kan inte klaga på att jag inte sovit bra, men ens egen säng är alltid ens egen säng. Alltid bäst. :)
Igår var jag, Jenny, Hanna, Madde och Andre på bio, Sherlock Holmes blev det och herrgud vilken bra film! Har aldrig sett
Robert Downey Jr så het, oj oj oj, han vill jag nog ha :p Och inte bara han! Jude Law var också med, och den mannen är väl alltid syndigt het? Skulle då inte tacka nej till honom heller ;) Åter till filmen, den innhöll massvis med bra saker, ett lortigt 1800- tals England, klockrena skådespelare, komik, spänning, klurerier. I just loved it! Rekommenderar filmen varmt, den är alldeles underbar!


Efter skolan idag så for jag, Jenny och Hanna till Kupolen. Jag sa till både mig själv och dem innan vi gick in att jag inte skulle köpa något. Jovisst, det höll ju! Det blev lite smått och gott, är nöjd med mina inköp måste jag säga :) Men nu blir det inge med shopping denna månad, måste hålla i pengarna lite nu :) Vi mötte upp Madde och Johanna som också befann sig på Kuppan. Efter Kuppan åkte vi till Skeppmora, var där en liten stund, sen bagav jag mig hemåt, men tok en sväng förbi min Skorpan (Boggan, Sanna) och hennes Patrik. Mycket trevligt! Måste masa mitt arsle dit oftare! :) Och nu ligger jag här, trött som en tok, men är ändå vaken än. Jag är helt otrolig! Måste sluta ögonen snart, ska upp tidigt, ta mig en promenad till Hanna och plugga matte. Matte är ju inte alltför kul, men sällskapet väger upp måste jag säga :)

Så, godnatt gott folk!

Puss&kläm


Hej och hå!

Nu har jag varit så där dålig på att uppdatera igen, skäms på mig! Men jag vet inte riktigt om jag har något kul att berätta. Kvällen i lördags var riktigt skoj, även om jag i vanlig ordning inte kommer ihåg riktigt allt. Men jag dansade och träffade trevligt folk, och var väldigt väldigt modig! Jag gjorde något jag aldrig gjort förut. Jag fick syn på en ovanligt snygg karl, han såg verkligen ut som en man! Vi fick ögonkontakt flera gånger och till slut trippade jag fram, sträckte fram handen och presenterade mig. Fick fram någon om ögonkontakten och sa "men du är väl upptagen förstår jag" och javisst var han det. Rackarns! Men jag log och sa att jag bara var tvungen att chansa, att han var riktigt fin och sen tackade jag för mig. Imponerande va? Jag har varit så nöjd med mig själv efter detta, eftersom jag aldrig brukar vara modig nog! Söndagen spenderade i Skeppmora med bara massa härliga människor, jag och Jenny städade lite, torkade rödvin från väggar, golv, skåp och bord. Det var verkligen överallt! Sen var det allmänt bakishäng och självklart blev det pizza, mumma! Helgen har varit kanoners, allt med den har varit bra :)

Snart är det dags för mig att packa mitt pick och pack och dra mot Skeppmora för att i morgon fara vidare mot Falun och skolan i morgon, sova kvar hos Mäd och tillbaka till skolan på torsdag.

Pratade precis med min älskade vän Lina också, och Mindie såklart :) Underbara flickunge! Dom är för härliga den där familjen Nilsson/Winter :)

Nu ska jag packa ihop mig!

Puss&Kläm

Lördagen är äntligen här!

Kom hem från dopet för en liten stund sen. Det gick så himla bra, Minidie var så snäll hela tiden. Detsamma gäller Lina, Glenn och Sara, ingen började gråta eller var gnällig haha :p Och alla var så fina så :) Blev rätt så rörd när prästen läste lite på fadderbrevet, kände verkligen vilken stor ära det är att Lina och Glenn valt ut mig och Sara som faddrar till deras skatt. Tack älskade ni. Men jag kan nog inte tacka nog, det är en så stor sak. Minidie är en underbar lite flicka, som är så himla älskad. Bra jobbat Lina och Glenn ;)
Det var riktigt trevligt att träffa massa mysiga människor också :)

Snart är det dags att åka till Jennys mansion i Skeppmora för tillpiffning och för att låta vinet flöda! Ser verkligen fram emot kvällen, har ju gått och väntat på den här dagen hela veckan! Vi ska minsann slå klackarna i taket som man så fint brukar säga :) Känner mig lite trött och seg dock, men det reder nog upp sig efter några glas vin och det härliga sällskapet! Musiken som kommer från högtalarna just nu ger bara ännu mer känsla inför kvällen, oj oj oj. Inga skandaler ikväll helst, okej? Inte från min sida i alla fall haha.

Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Kommer väl säkert mer i morgon. Oh, ska på kalas i morgon också, så hoppas inte att huvudet bankar alltför mycket och att alkoholmängden blir lagom. Men man kan aldrig vara säker :)

Puss&Kläm, ha en trevlig kväll!

Vad ska man säga?

Oj oj oj, jag har massor att säga, men kan tyvärr inte ta allt här. Det vore bara dumt, fast inte dummare än det som hänt. Jag har skakat av ilska idag, det var längesen jag gjorde det. Kan inte påstå att jag är sårad, det som är sårat det är min stolthet faktiskt. Står det "dum och naiv idiot" i pannan på mig?! Det måste nästan göra det med tanke på att jag låter mig luras jämt. Gah! Det finns inget logiskt över det hela, alls. Men, nu har jag fått ett avslut, även om jag lagt ner för längesen. Längesen förresten? Det beror väl på hur man ser det, men med dessa mått mätt så är det längesen. Aja, skitsamma, det är inte värt att ens lägga energi på mer.

Så, nu kan jag sluta vara en bitterfitta! Har spenderat eftermiddagen med min underbara vän Sara och hennes klasskamrat Sara (håhå, samma namn!) och det har varit väldigt trevligt. Hämtade upp dessa damer vid skolan, sen brummade vi till Kupolen där vi hittade en doppresent till lilla Mindie. Sen åkte jag och rara Sara vidare till Ludvika för fika med Hannah och Elmira, även Fredrik befann sig på plats, men han smet iväg rätt fort tråkigt nog. Vi drack te och kaffe och tjålade massa strunt, sen kom min Skorpan också :) Efter en snabbfika körde jag hem Hannah och åkte hem till Skorpan och hon var så snäll och lånade ut klänningar till mig inför helgen. Var där en liten stund, sen avlade jag en blixtvisit hos Jenny i hennes mansion, där befann sig Johanna, Angelica och Jennys mor. Men de skulle åka nästan så fort jag kom. Och nu ligger jag här i sängen och gudars så skönt det är!

Nu är det fredag också, yeeeey!  Det innebär att lördagen närmar sig med stormsteg. Wohooo! :D

Haha, Sara gjorde något så hysteriskt roligt idag, men det är en sån där grej som man måste ha varit med för att verkligen uppskatta. Jag börjar till och med småskratta nu när jag bara tänker på det! Hon har nog i alla fall insett nu att om man sitter i en bil och vinkar som en tok och halvt vrålar "HEEEEEEJ!" till någon utanför, så är det inte så säkert att personen i fråga hör ;) Då är det bättre att försöka banka på rutan, och sen slita upp dörren i farten och ropa "HOOHOOO". Fast funkade det? Det vet vi inte än. Hon är för rolig den där Sara. Jag skrattade så mycket att jag hade ont i kinderna till slut :) You made my day Sara! :)

Nu kanske jag skulle försöka sova lite, känns som att det behövs.

God natt!

Märkliga drömmar

Jag drömmer bara en massa knas hela tiden. Men nattens dröm tar nog alla pris, den var fruktansvärd!
Jag drömde att människor frivilligt kapade bort kroppsdelar. Armar och ben i första hand. Jag såg på från ett annat rum med ett sånt där spegelfönster hur 3 personer låg på ett bord och läkare skar bord kroppsdelar på dem, och de var vakna och kände smärtan. De skrek av smärta, men emellanåt tittade på varandra och log. De hade även köttsår på överkroppen, det som var kvar av den. När läkarna tagit bort armar och ben så låg människorna kvar där, och pratade om upplevelsen med varandra. Det var blod, armar och ben överallt, men allt var organiserat. Och jag bara stod i det där rummet och såg på. Hur sjukt är inte det? Varför drömmer man sånna saker? Vissa drömmar kan man analysera lite smått själv, men denna går ju inte att analysera. Det är ofattbart att hjärnan kan fantisera ihop. Vaknade av drömmen och mådde så fruktansvärt illa och dåligt, efter den blev det inte mycket sömn.Matlusten har inte riktigt varit den bästa hittills heller, inte så konstigt med tanke på hur sjuk drömmen var. Orkar inte med alla dessa konstiga drömmar, dom förstör mig totalt. Bilderna går liksom inte att få bort, dom är som inbrända på näthinnan. Fy fasen..

Och så uppsatsen, igen, jag blir inte riktigt klok på det här. Varför ska jag ha så svårt att komma igång? Satt och försökte formulera EN mening hur länge somhelst, hur kul är det då?! Aja, det löste sig och jag är snart klar med tilläggandet och ändrandet. Koncentrationen är inte den bästa, massa andra tankar som snurrar runt.

Senare idag bär det av mot Borlänge för att kika efter doppresent med Sara, det ska bli trevligt! Efter det blir det fika, och alla som är sugna är välkomna att joina :)

Jag vill ha lördag nu! Det börjar spritta i benen av danslust :) Är dessutom så sjukt sugen på dom 3 aporna som jag pratade om igår. Mmm! Dom är så goda :p Ska även bli riktigt kul att festa till det med Jenny och gänget, även fast vi känt varandra ett tag nu så har det aldrig blivit av. :) Snygg ska jag vara också, så det så! haha

Hihi, har just nu ett videosamtal med Erika och Felix, sötunge :D

Nu ska jag sätta på mig ansiktet så jag ser ut som folk sen när jag ska iväg.

See you when you see me

At the mansion

Där befinner jag mig, i Jennys mansion. Ett riktigt mysigt mansion är vad det är, och här kommer många mysiga och roliga kvällar äga rum, det vill jag lova! Angelica är också här, tillför inte så mycket, men det gör inte jag heller så det är ju ingen fara! Hon knapprar på telefonen, jag knapprar på datorn och leker storsnokare av rang på facebook och Jenny hon plockar och grejar och donar. Nice huh? Spotify står givetvis också på och går, och det är ljuvlig musik som strömmar ut ur högtalarna :)

Har inte blivit klar med uppsatsen än heller, det tar liksom stopp! Sitter och stirrar på den, men kommer ingen vart riktigt. Vet inte i vilken ända jag ska börja. Hua! Tar nya tag i morgon minsann. Om inte Jenny är så vänlig och hjälper mig inom en mycket snar framtid! :p

Hittade en telefonnumer på mobilen idag också, som jag inte har en endaste liten aning om hur det hamnat där. Kan någon berätta för mig? Hur hamnar numret till någon jag inte känner på min mobil?! När? Var? Hur? Det är tre frågor som passar bra för tillfället! Men men, det är väl inte tråkigt. Höhö.

Idag fick jag smaska i mig min efterlängtade kebabrulle också! Åååh, guuud så gott det var. Den slank i fint vill jag lova, så nu känner jag mig svullen som en boll. Kommer nog rulla fram snart, men det problemet tar jag tag i när den dagen kommer. Näärå, ska försöka bli duktig flicka nu. Om det går. Men, som sagt, vill man så kan man!

Nu ska jag försöka vara social (läs: på facebook) men vi hörs om ni törs ;)

Puss&Kläm

Onsdag

Situationen känns mycket märklig måste jag säga, det är mycket jag absolut inte förstår. Kan väl inte påstå att jag förstår någonting av det hela egentligen. Känns mer och mer som att det kvittar nu, jag orkar liksom inte lägga ner energi på det hela när det tydligen är så sjukt ovärt.

Oppnoeringen på uppsatsen i måndags gick väl helt okej, har en del att ändra på, men det går nog någorlunda fort bara jag får fingrarna ur och tar tag i det. Skulle ha gjort det för flera timmar sen, men jag kan inte riktigt koncentrera mig. Matten drar igång nästa vecka, vilket ger mig en sån fruktansvärd ångest. Men det ska jag väl ta mig igenom på något vis. Vill man så kan man brukar jag säga, så då får jag väl hålla fast vid det även nu. Måste fixa böcker också, att jag aldrig lär mig att vara ute i god tid med såndant, borde kunna det efter 2 år på högskolan tycker man. Men icke, jag går på i samma spår! Klant:p

I helgen väntar en utgång, som jag ser fram emot. Känner att jag behöver ut och briljera lite! Det står nämligen 3 apor och väntar på mig bredvid min byrå. Riktigt mumsiga 3 apor är det :) På lördag är de även dop, det ska bli myspys. Mindie ska få vatten på knoppen och jag och Sara ska minsann stå med familjen Nilsson/Winter längstfram i kyrkan, något jag är lite smått nervös för. Men, jag har ju gjort det förr så det ska nog gå bra :) En underbar ära att få vara fadder till Mindie, det värmer i hjärtat ska ni veta.
Det blir nog några dop att närvara vid i år, lilla Felix ska säkert också döpas så småningom, och så kommer det ännu ett Söderlunds barn i mars. Och så ska såklart söta lilla Celine också döpas :) Gud vad kul det är med alla barn överallt, jag gillart :)

Nu ska jag nog övergå till uppsatsen igen, vore ju skönt att bli klar nångång!

Puss

Rubriklöst?

Usch vilken hemsk natt jag haft, fylld med skumma och jobbiga drömmar. Drömmar om kärlek, svek och något mer som lämnade en hemsk känsla i hela kroppen utan att jag kan komma ihåg vad det var. Drömmarna kan ha uppstått pga känslorna som rasar genom kroppen, besvikelse, frustration och ett allmänt grubblande som inte leder någon vart. Nu låter det som att min värld gått under, men det har den inte, tro mig, det kan den inte pga detta. Inget ska få rubba min värld. Är bara trött på att inte få några svar, så nerläggningen pågår. Viljan till det är stark, men inte lika stark som kravet på svar. Är bara glad att jag inte hunnit falla pladask helt och hållet. För jag är inte ledsen så, mest besviken. På mig själv också, som är dum nog att tro på vad som sagts. Men allt är så märkligt, det är det verkligen. Men en sak är säker, tänker då inte hänga läpp och vänta på någon som tydligen inte förtjänar det. Bitter är vad jag blir. Men life goes on som det så fint heter och jag ger mig ut på marknaden igen och det finns hopp om livet tror jag minsann. Någonstans finns det någon som förtjänar mig, för vet ni? Jag är faktiskt sjukt bra! No one can be compared to me som Akon sjunger. Skulle vilja påstå att just den biten ur låten är min bit ;) Tänker inte anstränga mig så jäkla mycket för då leder det ingen vart, ska försöka ta det lugnt och inse att det inte är någon brådska egentligen. Allt har sin tid har jag hört det sägas och det kan nog stämma. Jag är i alla fall glad att det finns människor jag kan prata med, om allt. Tänker inte bli alldeles deprimerande, utan jag tänker tilllåta mig själv att tycka att jag är sjukt bra, för det tror jag faktiskt att jag är. Jag menar, kom igen, hur kul är jag inte? Hysteriskt kul emellanåt. Fast det tycker jag nog mest själv eftersom jag skrattar åt mina egna skämt väldigt ofta. Men det är det väl inga fel med? Haha, snuskigt äckligt patetisk? Jag? Neeeej då, icke! Ibland måste man bara få häva ur sig vad man känner. Tycker inte att jag utelämnar mig helt och hållet, det finns mycket annat jag skulle kunna berätta, men det sköter jag verbalt till de som jag känner kan få höra. (Fint språk va? Verbalt liksom.)

Tillbaka till drömmarna. Den ena. Jag var kär inatt, gud så kär jag var! Allt var sådär rosaskimrande och jag skuttade runt på små moln. Allt var perfekt, fick nog med det mesta som ett förhållande innehåller i drömmen, och jisses vad bra det var, if you know what I menar ;) Men det slogs i spillror. Kommer inte ihåg varför, men jag var ledsen. Sen tog drömmen slut för jag vaknade till, insåg att det var en dröm, tog några varv i sängen och somnade om. Drömmen efter det var hemsk, kommer inte ihåg den, men känslan som jag pratade om förut fanns med när jag vaknade och den höll på att knäcka mig, satt på sängkanten och kände att tårarna var nära. Men sa till mig själv att det bara var en dröm och tog mig samman. Men känslan fanns kvar ett bra tag, hatar när drömmar gör så, det är inge kul! Fy tusan säger jag bara.

Har btw haft en kanonhelg, tack till familjen Angelin/Renbro, familjen Liljekvist/Trygg och Jenny och compani :)

Oh, nu ringde min kära Lina, underbara du! Vill sända ut massa kärlek till mina vänner, och dom som behöver det :)

Puss&Kläm

It´s all about respect

Ibland blir jag alldeles förvånad över hur folk behandlar andra människor. Det finns något som heter respekt, som det finns alldeles för lite av hos vissa. Varför inte bara behandla andra som man själv vill bli behandlad? Det tycker jag är något som alla ska sträva efter, det är helt enkelt så det ska vara! Respektlöshet är bland det fulaste jag vet, och visst, ibland är det inte riktigt meningen att behandla någon illa, ibland tänker man inte efter. Men det gör inte saker och ting okej. För att få respekt måste man ha respekt, och jag respekterar inte människor som inte har respekterar mig. Visst låter det lite lågt, men så enkelt är det. Jag kan tåla en hel del, men det finns gränser för allt. Nu har jag fått det sagt, och några av er som läser detta vet nog precis vad jag syftar på, right? So people, start treating eachother with respect.

Idag är det fredag, och jag borde sitta böjd över massa uppsater, men jag har haft annat för mig idag, som att vara allmänt slö! Ska ta och fixa till mig, dagen till ära och för folket som ska behöva se mig skull. Ska minsann ta mig en tur i dundergolfen idag, det var längesen! Har saknat min lilla pärla. (Som är allt annat än en pärla egentligen, men kärleken övervinner allt.) Bara att hoppas att den tål lite kyla också, men det är ju dundergolfen, så det är klart den klarar det! Ska som sagt leka med familjen Angelin/Renbro ikväll, ska nog övertala dom att spela en runda yatzy. I just love yatzy. I somras spelades det en hel del yatzy med Lina och Glenn, vilken gjorde att det blev till ett litet beroende. Hör jag ordet yatzy så tänker jag på dom, och den härliga sommaren :)
Fasen vad bra jag har det, finns nog ingen som har så underbara människor i sitt liv som jag! Jag vet, jag tjatar om det jämt och ständigt, men det struntar jag i, för jag är så lycklig på grund av dem! Vem behöver en karl när jag har det så bra? Det där var halvhjärtat, men det kommer väl en dag då jag sitter där med en karl också. Är bara i behov av närhet, och vissa kanske anser det desperat att sitta och skriva om en sådan sak i en blogg, men jag är bara ärlig. Men jag tänker inte nöja mig med vad som helst. Måste lära mig att fatta rätt beslut och inte vara så naiv, lär helt enkelt hitta någon som förtjänar mig. (Pepptalk till mig själv.) Men det kommer, det kommer.

Nu ska jag sätta på mig ansiktet och fixa frillan, sen skriva ut uppsater och läsa lite. Ha det bra gott folk, och kom ihåg vad jag sagt om respekt, okej? :)

Puss

Sovdags?

Borde vara sovdags, men det går inte riktigt, jag tar mig inte riktigt till sängen. Fast det är så underbart skönt att sova så drar jag mig för det. Dumt va? Ska nog försöka ta mig dit efter detta inlägg. Måste duscha också. Uschans vad lat jag är! Måste ta tag i det här. Ska nog hoppa upp på träningsgrejen vi har i källaren i morgon när jag kravlat mig upp också, måste ta tag i det också, beach 2010 kanske är nått att sikta på? Man blir ju dessutom mycket piggare och med alert när man håller igång kroppen har jag hört! Det finns mycket som jag måste ta tag i känner jag, och då är det väl ypperligt att börja nu? Ska göra mitt bästa i alla fall, har ju inget att förlora på det :)

Ser fram emot morgondagen då det blir mys i Källbotten med underbara familjen Angelin/Renbro. Vet redan nu att det kommer bli kanonmysigt, för det är det alltid när man är där. Jag och Linda ska fixa lite grejer också, springa på stan en sväng, även det ser jag fram emot! Ni är så älskade :)

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och skutta in i duschen, sen dimpa ner i sängen för att försöka drömma sött, drömma mig bort en hel del :)

See you when you see me


Barnvaktar

Idag är Sara och Emmie här, kanonmysigt att ha dom små liven här :) Synd att faster är så himla trött bara, känner mig inte på topp idag, måste försöka komma in i en mer normal dygnsrytm igen. Lägga sig i tid och kliva upp i tid, det vore skönt. Men jag är alldeles för kass för det :p
Jag och tjejerna har nyss käkat korv och bröd, göttans skulle jag vilja säga! :) Eller ja, Emmie den lilla rackaren skulle bara ha korven och ketchupen. Älskade, älskade tjejer :)

Fick massa tokbra musik igår, så nu ska här brännas en dunderskiva att ha i bilen, woho! Vad skulle man göra utan musik? Jag skulle nog gå under en skvätt! Så fort jag slår på datorn så åker även spotify på. Just let the music play som Jordin Sparks skulle ha sagt :) Just nu är det barnlåtar som kommer ut ur högtalarna eftersom tjejerna önskade musik när dom kom, lite allsång på det också. Jisses vad vackert det är :p

Känner att jag inte riktigt har inspiration till detta, har inte så mycket att skriva faktsikt, därav detta kassa inlägg. Frustrationen river i kroppen riktigt ordentligt, och jag blir snart knäpp!

Puss


Kyla...

... Är något jag INTE tål. Fy tusan vad jag inte tycker om denna kyla, det är minst 60 grader för kallt ute! Ge mig 30 plus i stället, ett härligt hav och goda drinkar, och icke att förglömma, snygga karlar som man kan vila ögonen på! Haha, karlarna är väl inget måste, men det är väl alltid trevligt att ha något fint att titta på? Äh, vi släpper det och fokuserar på min heta önskan om värme och härligt böljande hav (bara det inte är för djupt är det okej för mig). Kan till och med tänka mig några myggor, så länge jag slipper kylan! Jag längtar till och med till plasket som kommer till våren, när man hör vattnet porla överallt, solen värmer på lite och man får hänga in vinterjackan i garderoben där den hör hemma. Men, sommaren är vad jag längtar mest till. Lata dagar i solen, mysiga kvällar vid grillen och med ett glas vin i högsta hugg. Usch, får nästan ångest av det här. Längtan tar död på mig! Patetisk? Ja, snuskigt äckligt patetisk är jag. En varm famn kan väl nån bjuda på i alla fall? Och varm choklad. Kom igen, det blir skoj! Värme värme värme, kom till mig! Haha, desperata Mallan kan ni kalla mig, och jag skulle inte ens ta illa upp!

Ska jag vara positiv? Okej. Jag har världens bästa vänner och familj. Dessutom vet jag vad jag vill göra med mitt liv. Mycket talar till min fördel, och ändå klagar jag. Dumt. Men så funkar den enkla människan. Inget duger riktigt. Men jag är rätt nöjd egentligen, bara mina svackor med bitterhet emellanåt, men dom går snabbt över. Glada tankar är vad vi vill ha, och jag ska i fortsättningen göra mitt bästa. Men räkna med ett bittert inlägg då och då, kan inte vara på topp jämt, även om jag som oftast är det. Diskutera kan jag inte idag heller, går emot mig själv en del, men idag är tankeverksamheten lägre än vanligt. Det är min ursäkt helt enkelt. Det finns något annat än värme jag vill ha, men det nämner vi inte här. (Det är inget snusk. Bara lite då. Kanske.)

Ska prova på att duscha tror jag, det är rätt härligt har jag hört!

Puss&Kläm

It´s a new year

Hoho, det är det minsann! Och inte har väl jag bloggat sen förra året, det känns ju lite knasigt :p Alla jag pratat med dom senaste dagarna har nog inte kunnat undvika att lägga märke till att jag bara älskar "förra året"- skämt, klämmer in dom lite överallt, töntigt huh?

Nyår var kanon, jisses vad kul jag hade! Full som en kastrull, men ändå en lyckad kväll, skrattade en hel del. Vi dansade massor, och inte särsklit seriöst för det mesta, alla verkligen härjade and I just loved it! Mådde inte ens särskilt dåligt dagen efter, var mest trött och sliten. Fram mot kvällen kom en halsbränna från helvete, har aldig varit med om dess like. Fick inte ens i mig den efterlängtade colan på kvällen utan att det sved som tusan. Nu lär ju många intresseflaggor hissats, men det var ingen trevlig upplevelse! Lite för mycket vin kanske är en förklaring? Har i alla fall fortfarande men av det hela emellanåt, svider i bröstet lite smått ibland, men det går nog över snart :)

Jag gillar det nya året hittills, har hängt med härliga människor. Bakishänget med Sara i Matsbo på nyårsdagen var riktigt mysigt, roligt och alldeles underbart! Dagen efter det också för den delen, Matsbo is the place to be gott folk :) Nu sitter jag i Grängesberg hos snyggJenny, men har varit på lite äventyr mellan vändorna ;) Vi har tagit oss i kragen och avslutat våra uppsatser nu (bättre sent än aldrig) och kan slappna av lite i veckan vilket känns underbart! Ofattbart dumt att man ska vara en sådan som presterar bäst under press, vill kunna göra saker långt i förväg. Men icke, jag ska behöva gå med ångest över uppgifter, men ändå inte klara av att göra dom förens i sista minuten. Men men, nu är den inlämnad, och jag känner att den är sjukt kass, men det får jag ordna efter opponering och annat spännande. Sen är det dags för matte. MATTE! Min absolut svagaste punkt när det kommer till pluggandet, jag är så urbota dum när det kommer till matte. Räknar ju nästan på fingrarna vi minsta lilla mattefundering! Pinsamt dålig är vad man skulle kunna kalla mig. Men, får hoppas att de andra jag ska läsa med har mer brains när det kommer till området. Äsch, den dagen den sorgen so to speak!

Den där Jenny har visst smittat mig när det gäller att få in engelska i meningar här och där, men jag gillart :p Gillart Jenny också, det är en härlig brutta det där :)
Gud vad jag ser fram emot vad det nya året har att erbjuda! Massa mys och härligheter med favoriterna är ett måste, och kommer inte bjuda på större svårigheter för ni blir inte av med mig i första taget, hör ni det?!
Snart är det dags för Sandra att fylla 25 också, vad tiden går fort, och vad köper man till någon som fyller 25?! Ge mig tips för guds skull! Dop är det snart också, underbara Minide ska få vatten på knoppen :) Jag gillar dop, tycker att det är en fin ceremoni.

Nej, dags att skalla en kudde kanske? Hoppas bara att Jenny har en över, och ett täcke också, det vore förträffligt! Skulle ha sovit för en timme sen, men fastnade framför datorn och kom på att jag inte boggat på länge, så nu blev det ett rejält inlägg, hoppas ni orkar läsa allt :p

Puss&kläm

RSS 2.0